Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 και εκτος απο αυτο και αλλα οπως οταν την αγοραζεις καινουργια υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην λειτουργη ενω τα εχεις κανει ολα μια χαρα Σε αυτή την περίπτωση του κάνουν άμεση αντικατάσταση. ΕΑΝ πέσει σε ελλατωματικιά. Φαντάζομαι σε οποιαδήποτε μητρική ή part μπορεί να τύχει. Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα (και δεν το λέω μόνο εγώ). Μετά πας για την FXA στα 130ε περίπου. Δεν νομίζω ότι αξίζει η διαφορά των 35~ευρώ. 1
PCstas007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σε αυτή την περίπτωση του κάνουν άμεση αντικατάσταση. ΕΑΝ πέσει σε ελλατωματικιά. Φαντάζομαι σε οποιαδήποτε μητρική ή part μπορεί να τύχει. Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα (και δεν το λέω μόνο εγώ). Μετά πας για την FXA στα 130ε περίπου. Δεν νομίζω ότι αξίζει η διαφορά των 35~ευρώ. βεβαιως, συμφωνω οτι ειναι μια απο της καλυτερες μητρικες για am3 socket, απλα ειναι προβληματικη (εστω λιγο) παντος εγω αν θα εκανα συστημα για am3 socket νομιζω θα ηταν η τελευταια μητρικη που θα κοιτουσα, θα προτιμούσα την asus sabertooth και ας ειναι 30-40 ευρω ακριβότερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα