Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όσους έστω και διάβασαν το post μου, και να πω ότι forum σαν και αυτό είναι πραγματικά διαμάντια, keep up the good work guys !!!

Ποσό που διαθέτουμε :  750 €

Χρήση υπολογιστή : Gaming PC

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  το PC το θέλω για το  Game  WildStar  με τα εξής

Recommended System Requirements

Processor (CPU) Intel® Core™ i5 Quad Core 2.66GHz or better, AMD Phenom™ II X4 3GHz, or better

Graphics Card Radeon® HD 5830, or better

Memory (RAM) 8GB

Storage 30GB free HDD space

Screen Resolution 1920x1080 minimum display resolution

Να πούμε  ότι αυτά τα Recommended System Requirements τα έχουν ίδια ένα χρόνο τώρα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?   Όχι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι?   Όχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Το PC  θέλω να το παραγγείλω από τα e shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?

Θα συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Από τα post που διάβασα έχω  βρει μερικά κομμάτια που θα ήθελα να βάλω:

ZALMAN CNPS5X PERFORMA                                     17.53 €

ASUS M5A97 R2.0                                                            79.67 €                

XFX PRO SERIES 550W PSU                                           61.38 €                

CRUCIAL BLS2C4G3D169DS3CEU 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ BALLISTIX SPORT XT DUAL CHANNEL KIT                                                                   72.90 €

AEROCOOL V3X MIDI TOWER DEVIL RED EDITION BLACK/RED                      29.06 €

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX                                           105.90 €               

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3              50.50 €

KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL     63.49 €           

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL        231.90 €               

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 712.33 €               

Δεν γνωρίζω και πολλά από PC όπως καταλάβατε…. Οπότε αν στην σύνθεση υπάρχει καμία κοτσάνα παρακαλώ να είστε επιεικής.

Αυτό που θέλω είναι ένα PC που θα τρέχει το game ικανοποιητικά ως προς πολύ καλά.

Επεξ/σία από Mercury4000
Δημοσ.

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όσους έστω και διάβασαν το post μου, και να πω ότι forum σαν και αυτό είναι πραγματικά διαμάντια, keep up the good work guys !!!

Ποσό που διαθέτουμε :  750 €

Χρήση υπολογιστή : Gaming PC

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  το PC το θέλω για το  Game  WildStar  με τα εξής

Components

Recommended System Requirements

Processor (CPU)

Intel® Core™ i5 Quad Core 2.66GHz or better, AMD Phenom™ II X4 3GHz, or better

Graphics Card

Radeon® HD 5830, or better

Memory (RAM)

8GB

Storage

30GB free HDD space

Screen Resolution

1920x1080 minimum display resolution

Να πούμε  ότι αυτά τα Recommended System Requirements τα έχουν ίδια ένα χρόνο τώρα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?   Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι?   Όχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Το PC  θέλω να το παραγγείλω από τα e shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?

Θα συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Από τα post που διάβασα έχω  βρει μερικά κομμάτια που θα ήθελα να βάλω:

ZALMAN CNPS5X PERFORMA                                     17.53 €

ASUS M5A97 R2.0                                                            79.67 €                

XFX PRO SERIES 550W PSU                                           61.38 €                

CRUCIAL BLS2C4G3D169DS3CEU 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ BALLISTIX SPORT XT DUAL CHANNEL KIT                                                                   72.90 €

AEROCOOL V3X MIDI TOWER DEVIL RED EDITION BLACK/RED                      29.06 €

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX                                           105.90 €               

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3              50.50 €

KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL     63.49 €           

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL        231.90 €               

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 712.33 €               

Δεν γνωρίζω και πολλά από PC όπως καταλάβατε…. Οπότε αν στην σύνθεση υπάρχει καμία κοτσανα παρακαλώ να είστε επιεικής.

Αυτό που θέλω είναι ένα PC που θα τρέχει το game ικανοποιητικά ως προς πολύ καλά.

κομπλεδουρααα :D κοιτα και αυτη τη μιτρικη https://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?

το pc το θες μονο για το WildStar? η και για αλλα games?

γιατι και για αλλα να το θες, ακομα και να τρεξεις καποια προγραμματα, αυτα τα λεφτα που διαθετης ειναι παρα πολλα!!!!

αν θες μπορω να σου φτιαξω μια συνθεση στο e-shop, απο 400 εως και 500 ευρω (και θα μπορεις να παιζεις και το battlefield 4, crysis 3 ανετα στης low ρυθμισης)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?

το pc το θες μονο για το WildStar? η και για αλλα games?

γιατι και για αλλα να το θες, ακομα και να τρεξεις καποια προγραμματα, αυτα τα λεφτα που διαθετης ειναι παρα πολλα!!!!

αν θες μπορω να σου φτιαξω μια συνθεση στο e-shop, απο 400 εως και 500 ευρω (και θα μπορεις να παιζεις και το battlefield 4, crysis 3 ανετα στης low ρυθμισης)

Κατά κύριο λόγο μόνο για WildStar, λόγω της δουλειάς μου δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ  με άλλα games. Το να φτιάξουμε ένα rig με 500 € ακούγεται πολύ καλό, διότι μετά μπορώ να πάρω και μια καινούρια οθόνη. Το θέμα μου είναι όμως ότι πρέπει να πεταει το PC όταν τρέχει το wildstar.

Δημοσ.

Κατέληξα σε αυτό το σύνολο. Αν μπορεί να μου κάποιος αν είναι οκ, επίσης και καμία πρόταση να κατεβάσουμε λίγο το budget στα 700 € θα ήταν ευπρόσδεκτη

post-298085-0-22520700-1399527548_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν είναι όντως κυρίως για το wildstar, πιστεύω με μια r9 270 θα είσαι υπερκαλυμμένος.
Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στις RAM το ίδιο Kit στα 1600Mhz, ουσιαστικά οι ίδιες είναι νομίζω μόνο που αυτές που διάλεξες έχουν πάει από CL9->CL10 και 1600->1866, αλλά δε κερδίζεις παραπάνω από 6-7 ευρώ.
Αν έχεις ήδη δίσκο, μπορείς να τον κρατήσεις και να πάρεις μόνο SSD.
Επίσης το XFX 450 θα ήταν αρκετό αν πας σε R9 270.

Αν κάνεις τα παραπάνω θα έχεις το ίδιο σύστημα σε ισχύ για τη χρήση που το θες, με ~120 ευρώ λιγότερα.
Θα κοίταγα και την Hyper 212 EVO ψύκτρα, απλά επειδή δε μ'αρέσει το στυλ ψύκτρας που επέλεξες - καθαρά προσωπική γνώμη.

Τώρα αν θες να κόψεις ακόμη περισσότερα, θα μπορούσες να βάλεις μικρότερη μητρική (Asus M5A97) και επεξεργαστή (FX-6300). Αρκετά ισορροπημένο, αρκετά καλό για WildStar (έτσι όπως κόβω το παιχνίδι, δεν το έχω παίξει..) και καλό σε γενική χρήση και φυσικά κερδίζοντας κάπου στα 50 ευρώ. Αν δεν σκοπεύεις να παίξεις άλλα παιχνίδια εκτός του wildstar, δε βρίσκω το λόγο να πας σε τόσο ακριβό σύστημα.

Σύστημα με R9 270 - 

smooth κατα τη γνώμη μου, σε comment λέει 60fps max settings, 24+ σε περιοχές με πολύ κόσμο (πιστεύω λόγω beta, και ίσως να βγουν drivers από AMD και να αναίβει το performance, συνηθίζεται).
Σύστημα με GTX 760 - http://www.youtube.com/watch?v=0xk1hPRUUYM δεν αναφέρει FPS αλλά φαίνεται smooth, έχει κι αυτός 8320,1600Mhz ram.
Δημοσ.

Εγω απλα να πω την γνωμη μου πανω στην αναβάθμιση για ενα MMO, προσωπικά θα ελεγα οτι δεν αξιζει να δωσεις πολλα. Διοτι οσο τουμπανο και να το κανεις, σε ανοιχτες περιοχες θα παιζεις νερο και στις πολεις και στα 40αρια raids θα πεφτουν κατακορυφα! Δλδ θα μειωσεις καποια settings για να παιζεις smooth, οποτε τι να την κανεις την ακριβη καρτα γραφικων πχ αφου ετσι και αλλιως θα μειωσεις τα settings?? Οποτε ssd βαλε οπωσδηποτε, και με μια 270/270Χ και τοn 6300 και θα εισαι κομπλε πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και αυτό που λέει ο prospector8,δεν έχει και άδικο.

Αν θες να μειώσεις το κόστος πήγαινε σε 270Χ http://www.skroutz.gr/s/4023696/Asus-Radeon-R9-270X-2GB-DirectCU-II.html

Λίγο φθηνότερες μνήμες http://www.skroutz.gr/s/403228/G-Skill-Ripjaws-F3-12800CL9D-8GBRL-4Gx2.html

Μικρότερη και φθηνότερη ψύκτρα αλλά πολύ καλή στα λεφτά της http://www.skroutz.gr/s/4378719/Raijintek-Aidos.html

Αν και θες από το eshop και δεν τα βρίσκεις στις ίδιες τιμές.

Παρεμπιπτόντως τον FX 8320 το visionstudio τον έχει στα 129€.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα παίδες, έβαλα την R9-270 αντί  GTX-760 και άφησα μόνο τον SSD σκληρό προς το παρόν.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν, θα κάνω post όταν το πάρω να σας πω εντυπώσεις   :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

η gigabyte 990xa-ud3 ειναι η ποιο προβληματικη μητρικη ολων των εποχων (υποψιν) και ας την προτεινουν πολοι 

Δημοσ.

η gigabyte 990xa-ud3 ειναι η ποιο προβληματικη μητρικη ολων των εποχων (υποψιν) και ας την προτεινουν πολοι 

ναι φυσικα εδω μεσα που την εχουν παρα πολλοι εχουν πηξει και λενε για τα προβληματα της :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο "πρόβλημα" (που μόνο πρόβλημα δεν το λες) είναι ότι αν πάει η θερμοκρασία των vrms πάνω από 60 βαθμούς κατά το O/C πέφτει η ταχύτητα του επεξεργαστή ώστε να μην υπάρξουν πιθανές βλάβες με την υπερθέμανση των vrms-cpu. Κατά κάποιο λόγο σε προστατεύει από τρεξίματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Το μόνο "πρόβλημα" (που μόνο πρόβλημα δεν το λες) είναι ότι αν πάει η θερμοκρασία των vrms πάνω από 60 βαθμούς κατά το O/C πέφτει η ταχύτητα του επεξεργαστή ώστε να μην υπάρξουν πιθανές βλάβες με την υπερθέμανση των vrms-cpu. Κατά κάποιο λόγο σε προστατεύει από τρεξίματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

και εκτος απο αυτο και αλλα οπως οταν την αγοραζεις καινουργια υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην λειτουργη ενω τα εχεις κανει ολα μια χαρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...