sonyxp Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Κάθε φορά που ανοίγω το παράθυρο του Skype το Eset Smart Security μου βγάζει αυτό το μήνυμα Τι είναι? 1
exypnakias Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Κάθε φορά που ανοίγω το παράθυρο του Skype το Eset Smart Security μου βγάζει αυτό το μήνυμα Τι είναι? Έχω και εγώ το Eset Nod32 Antivirus και μόλις τώρα μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα!
sonyxp Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μπορεί να είναι θέμα του Skype, από τις διαφημίσεις που κουβαλάει...
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ρίξε ενα scan (απο safe mode καλύτερα) με malwarebytes και superantispyware
flik Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Λοιπόν, κάνεις τα παρακάτω βήματα και κατα 95% καθάρισες. 1. Απο τον πίνακα ελέγχου αφαιρείς ότι προγραμματα δεν έχεις βάλει εσύ μόνος σου. 2. Απο όλους τους Browsers κάνεις το ίδιο για τα addons. 3. Σκανάρεις και αφαιρείς με το adwcleaner (αν χρειάζεται επανεκκίνηση αυτό ή τα παρακάτω την κάνεις εννοείται). Και τα κάνεις απο κανονική λειτουργία, με τα προγραμματα κλειστά. 4. Το ίδιο με το junkware removal tool και το malwarebytes. Εγώ πάντα ολοκληρώνω έναν καθαρισμό με το hitman pro, μπορείς και αυτό να το κατεβάσεις και να το τρέξεις κανονικά, αν βρει κατι και θελει σβησιμο, κάνεις activate free license. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα