zebras84 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ποιου mailbox; Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή Mailbox σε android ή ios, κάνεις login στο dropbox μέσω της εφαρμογής και έχεις ακόμα ένα giga. Φυσικά αν δεν σου αρέσει η εφαρμογή την ξηλώνεις επί τόπου και σου μένει το δωράκι! 1
triptico Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή Mailbox σε android ή ios, κάνεις login στο dropbox μέσω της εφαρμογής και έχεις ακόμα ένα giga. Φυσικά αν δεν σου αρέσει η εφαρμογή την ξηλώνεις επί τόπου και σου μένει το δωράκι! Πως κάνεις login στο dropbox μεσω της εφαρμογης; Αφου σε αφηνει να χειριστείς μονο λογαριασμούς Google και iCloud...
basilis5 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πως κάνεις login στο dropbox μεσω της εφαρμογης; Αφου σε αφηνει να χειριστείς μονο λογαριασμούς Google και iCloud...Οταν την κατεβασεις θα δεις πως εχει επιλογη...Επισης αλλο οι email providers που υποστηριζει κι αλλο ο λογαριασμος dropbox που σου δινει το δικαιωμα να επισυναψεις μεσω αυτου αρχεια στα emils σου.
pankostas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ γαι την πληροφορία για το mailbox. Τσιμπησα ενα ακόμα gb
mour Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Έχω κάνει εγκατάσταση απο χθες το carousel και τίποτα.ενω με το mailbox όλα οκ.υπαρχει περίπτωση να τα δώσει αργότερα?
newlynx Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Να ενημερώσω, επειδή φίλοι μου είχαν πρόβλημα να πάρουν τα 3gb και έψαξαν το θέμα, ότι αν στο παρελθόν είχατε ανεβάσει φωτογραφίες στο dropbox μέσα άλλη προσφοράς για να πάρετε 500ΜB δεν μπορείτε να πάρετε τώρα τα 3GB. Αυτό μου το μετέφεραν φίλοι μου και το παραθέτω χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει.
Innersense Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή Mailbox σε android ή ios, κάνεις login στο dropbox μέσω της εφαρμογής και έχεις ακόμα ένα giga. Φυσικά αν δεν σου αρέσει η εφαρμογή την ξηλώνεις επί τόπου και σου μένει το δωράκι! Θεός το τσίμπησα κι αυτό και καπάκι uninstall Αισίως 54.25Gb (με τα 48 να είναι η προσφορά των 2 χρόνων για συσκευές Samsung) Η πλάκα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Dropbox αλλά επειδή πόλοι file managers όπως o FX που χρησιμοποιώ, κάνουν Connect σε Cloud Accounts και χρησιμοποιείς τον χώρο πανεύκολα για copy/backup/archive! Thanks!
dantouan Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 τα 3 πηρα κι εγω απο το carousel... απο το mailbox ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα