Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιου mailbox;

Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή Mailbox σε android ή ios, κάνεις login στο dropbox μέσω της εφαρμογής και έχεις ακόμα ένα giga.

Φυσικά αν δεν σου αρέσει η εφαρμογή την ξηλώνεις επί τόπου και σου μένει το δωράκι!

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή Mailbox σε android ή ios, κάνεις login στο dropbox μέσω της εφαρμογής και έχεις ακόμα ένα giga.

Φυσικά αν δεν σου αρέσει η εφαρμογή την ξηλώνεις επί τόπου και σου μένει το δωράκι!

Πως κάνεις login στο dropbox μεσω της εφαρμογης; Αφου σε αφηνει να χειριστείς μονο λογαριασμούς Google και iCloud...

Δημοσ.

Πως κάνεις login στο dropbox μεσω της εφαρμογης; Αφου σε αφηνει να χειριστείς μονο λογαριασμούς Google και iCloud...

Οταν την κατεβασεις θα δεις πως εχει επιλογη...

Επισης αλλο οι email providers που υποστηριζει κι αλλο ο λογαριασμος dropbox που σου δινει το δικαιωμα να επισυναψεις μεσω αυτου αρχεια στα emils σου.

Δημοσ.

Έχω κάνει εγκατάσταση απο χθες το carousel και τίποτα.ενω με το mailbox όλα οκ.υπαρχει περίπτωση να τα δώσει αργότερα?

Δημοσ.

Να ενημερώσω, επειδή φίλοι μου είχαν πρόβλημα να πάρουν τα 3gb και έψαξαν το θέμα, ότι αν στο παρελθόν είχατε ανεβάσει φωτογραφίες στο dropbox μέσα άλλη προσφοράς για να πάρετε 500ΜB δεν μπορείτε να πάρετε τώρα τα 3GB. Αυτό μου το μετέφεραν φίλοι μου και το παραθέτω χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Θεός το τσίμπησα κι αυτό και καπάκι uninstall

Αισίως 54.25Gb (με τα 48 να είναι η προσφορά των 2 χρόνων για συσκευές Samsung)

Η πλάκα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Dropbox αλλά επειδή πόλοι file managers όπως o FX που χρησιμοποιώ, κάνουν Connect σε Cloud Accounts και χρησιμοποιείς τον χώρο πανεύκολα για copy/backup/archive!

Thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...