Deathmace Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ τον TS. Προστέθηκαν 3gb σοτν λογαριασμό μου!!
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ και γω τον TS Εμένα 2,5GB μου έδωσε βέβαια και το Carousel πήρε δρόμο με τη μία
talos_2002 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μπορεί να μπει σε κάποιον Android emulator; Δεν έχω κινητό με Android 4
nek4d Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παιδια, δεν χρειαζετε να λετε ποιος πηρε και ποιος δεν πηρε και τι πηρε ο καθενας κλπ Πριν καν βαλετε το προμο, μπαινοντας στον λογαριασμο σας (account settings, View all space earned), σας δειχνει επακριβως τι εχετε ηδη και αν και ποσο μπορειτε να παρετε επιπλεον βαζοντας το carousel. Το εχει ηδη αναφερει ο smpt.
panosem Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τσιμπησα και γω τα 3.... και μετα ηρθε και ενα μαιλ, και ειχε καποια πραγματα να κανω για εξτρα 48GB...Μέσω έξτρα invitation σε φιλους. δεν ξερω πως έγινε και μου εδωσε, 2 φορες από 48 GB, και απ το πουθενα έφτασα στα 101, 75.... Βεβαια αναφερει το 48, ειναι για διαρκεια 2 ετων.
dmsdms Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ευχαριστώ πολύ και μεγια μου χαχαχχ Samsung + Dropbox Samsung promotion (expires 9/5/2014) 1 year ago 48 GB άλλα δεν μ κατέβασε καθόλου τίποτα... δεν ξέρω γιατι ειχα κ άλλα σαμυ κινητά μετα.. ίσως γιαυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα