imvrios Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Χαίρομαι που λειτουργεί για κάποιους γιατί και εγώ δεν δικαιούμην τα 3GB και δεν ήμουν βέβαιος. Για τους υπόλοιπους, αν αφιερώσετε 1-2 ώρες μπορείτε να φτάσετε τα max 16GB που προσφέρει δωρεάν το dropbox αφιερώνοντας 1-2 ωρίτσες: - Στήνετε ένα λειτουργικό windows σε Virtual Vox και ξεκινάτε την εγκατάσταση του dropbox μέχρι το σημείο που σας ρωτά αν έχετε ή όχι λογαριασμό dropbox. Εκεί παίρνετε ένα snapshot και γυρνάτε στο κανονικό λειτουργικό σας. - Στέλνετε προσκλήσεις μέσα από τη σελίδα του dropbox δήθεν σε φίλους σας, όσες χρειάζεστε για να φτάσετε τα 16GB - Ξαναγυρνάτε στο virtualbox και δημιουργείτε νέους λογαριασμούς στο dropbox (ξεκινάς από το snapshot, τελειώνεις την εγκατάσταση του dropbox, παίρνεις 500MB δώρο, ξανατρέχεις το snapshot ...) 3
krokos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Thanks.Τα πηρα και εγώ. Αν το σβήσω αυτο το carousel θα μείνουν τα gb?
eagle_eyes Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Thanks.Τα πηρα και εγώ. Αν το σβήσω αυτο το carousel θα μείνουν τα gb? Εγώ ήδη το έσβησα και έχουν μείνει
Bigi444444 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου.Εμένα πάντως από τα 3,5gb που είχα με ανέβασε στα 5, όχι τα 6,5.Δεν πειράζει, ας είναι και έτσι.
themis_81 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 και εγω 1,1GB extra απο τα 7,7 αν θυμαμαι καλα πηγα στα 8,8GB
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Από τα 2.2 πηγα στα 5.2GB. Ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου τον TS!
adi32 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μπηκα τωρα τοπ πρωι και εχω 5GB το αργησαν λιγο αλλα τα εδωσαν
takjar Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Χαίρομαι που λειτουργεί για κάποιους γιατί και εγώ δεν δικαιούμην τα 3GB και δεν ήμουν βέβαιος. Για τους υπόλοιπους, αν αφιερώσετε 1-2 ώρες μπορείτε να φτάσετε τα max 16GB που προσφέρει δωρεάν το dropbox αφιερώνοντας 1-2 ωρίτσες: - Στήνετε ένα λειτουργικό windows σε Virtual Vox και ξεκινάτε την εγκατάσταση του dropbox μέχρι το σημείο που σας ρωτά αν έχετε ή όχι λογαριασμό dropbox. Εκεί παίρνετε ένα snapshot και γυρνάτε στο κανονικό λειτουργικό σας. - Στέλνετε προσκλήσεις μέσα από τη σελίδα του dropbox δήθεν σε φίλους σας, όσες χρειάζεστε για να φτάσετε τα 16GB - Ξαναγυρνάτε στο virtualbox και δημιουργείτε νέους λογαριασμούς στο dropbox (ξεκινάς από το snapshot, τελειώνεις την εγκατάσταση του dropbox, παίρνεις 500MB δώρο, ξανατρέχεις το snapshot ...) Καλά φίλε είσαι τρέλα από τις λίγες. Ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό με το snapshot ποτέ. Με τις διάφορες προσφορές μέσα στα χρόνια έχω φτάσει και είμαι τώρα στα 40.1 GB (και μου έχουν μειωθεί και λίγο τα gb από διάφορες προσφορές που έχουν λήξει, HTC κλπ). Του Carousel παρόλα αυτά δεν μου μπήκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα