imvrios Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Το dropbox προσφέρει 3GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου σε όσους εγκαταστήσουν την εφαρμογή Carousel σε iPhone ή κινητό με Android και κάνουν login με το λογαριασμό τους. Από την προσφορά εξαιρούνται όσοι συμμετείχαν στη περισυνή προσφορά έως 5GB για αυτόματο upload φωτογραφιών και videos από κινητά με android ή iOS (το οποίο διαπίστωσα κι εγώ - πέρισυ είχα λάβει 5GB και τώρα αφού εγκατέστησα το Carousel τίποτε). Πηγή μόνο στα γερμανικά (http://www.chip.de/news/Carousel-3-GByte-Gratis-Speicher-bei-Dropbox_69559405.html). Κάντε click στις λέξεις android ή iOS για να κατεβάζετε την εφαρμογή που αντιστοιχεί στο λειτουργικό του κινητού σας: Dropbox-Nutzer bekommen aktuell 3 GByte zusätzlichen Cloud-Speicher kostenlos. Sie müssen dazu nur den Foto-Dienst Carousel für Android und iOS installieren und mit Ihrem Dropbox-Account verknüpfen. Das Geschenk gibt es anscheinend dauerhaft, zumindest findet man auf der Dropbox-Webseite keinen Hinweis auf eine zeitliche Befristung. Δεν είναι γνωστό πότε λήγει αυτή η προσφορά. 27
sapil21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Σύμφωνα με την τελευταία παράγραφο για το carousel Σημείωση: Η εφαρμογή απαιτεί το Android OS 4.0.3 ή νεότερο. Σχετικά με το κουμπί λήψης θα οδηγηθείτε στο κατάστημα Play Google, η οποία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό. 1
apostolispk Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγω που ειμαι με Nexus 5 και εκανα εγκατασταση και συνδεση στο dropbox δεν μου εδωσε 3 gb
skar1983 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μυδια σε neo V δεν μπαινει... Αλλα να ναι καλα τα δανεικα κινητα για να τα παρουμε. Ολα οκ μου τα εδωσε τα 3gb.
apostolispk Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ευχαριστούμε πολύ! το χρειαζόμουν.. Σε σενα εγινε? 1
djuan1988 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι 3 GB έδινε με την ενεργοποίηση του camera roll.
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 το εβαλα πως παιρνω τα 3GB? μεχρι στιγμης πηρα μονο τα 3 μου 2
kostandinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αυτο ειναι , και δωρεαν αποθηκευτικο χωρο και ασφαλειααααα!!!!!!!
baskon Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μια απο τα ιδια.. αντι για 3 gb πηραμε τα 3.. Μαλλον οσοι ειχαμε παρει απο καμερα roll(3 γιγα κ οχι 5 οπως αναφερετε) δεν..
pankostas Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγώ δεν είχα πάρει την προσφορά των 5gb. Και τώρα που εκανα την εγκατάσταση παλι δεν μου έδωσε τα 3gb. Μήπως πρεπει να ανεβασω όλες τις φωτο απο το κινητό?
smpt Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 τα πήρα και εγώ με S2 plus. Να σημειώσω ότι είχα ενεργοποιημένη την προσφορά της samsung στον ίδιο λογαριασμό. δεν έσβησα καμία φωτογραφία. +1 στον ts για δείτε και εδώ. το carοusel είναι αντικατάσταση του Camera Upload bonus και δεν δίνει εξτρά χώρο σε όσους είχαν πάρει https://www.dropbox.com/help/287/en 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα