Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 DreadOut is a third person supernatural horror game where you play as Linda, a high school student trapped in an old abandoned town. Equipped with her trusty smart-phone, she will battle against terrifying encounters and solve mysterious puzzles which will ultimately determine her fate. Help her overcome the challenges that will stand before her. Survive the Dread! http://dreadout.com/ 1
euxoulhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 σε ps3/xbox360 να υποθεσω θα βγει ε; ωραια τα horror αλλα μην το παρακανουμε ειπαμε... θα αρχισουμε νομιζω να βλεπουμε συνεχεια ενα κινητο/καμερα με φακο,λαμπα και ζομπι και τπτ αλλο και αυτο δεν θα χει καλο αποτελεσμα
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οχι δεν θα βγει σε 360 και ps3 !! Επισης αυτη η γκομενα η πρωταγωνιστρια του παιχνιδιου μοιαζει πολυ με μια αλλη γκομενα στην οποια εκανα καμακι πριν 1 εβδομαδα!! Ναι δεν κανω πλακα!! Και λεω κατι μου θυμιζι αυτη. 3
paxara Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτοί οι Ιάπωνες, έχουν κάτι με τα school girls ή μου φαίνεται; Ότι και να δεις, από τσ*ντα, hentai, παιχνίδι, ταινία ή ότι άλλο υπάρχει, πάντα θα υπάρχει ένα κοριτσάκι με σχολική ποδιά κ.τ.λ - κ.τ.λ! :Ρ Φτάαανει! xD 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οχι δεν θα βγει σε 360 και ps3 !! Επισης αυτη η γκομενα η πρωταγωνιστρια του παιχνιδιου μοιαζει πολυ με μια αλλη γκομενα στην οποια εκανα καμακι πριν 1 εβδομαδα!! Ναι δεν κανω πλακα!! Και λεω κατι μου θυμιζι αυτη. άρα βρήκαμε την ηλικία σου..!Εκτός και αν είσαι pedobear!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτοί οι Ιάπωνες, έχουν κάτι με τα school girls ή μου φαίνεται; Ότι και να δεις, από τσ*ντα, hentai, παιχνίδι, ταινία ή ότι άλλο υπάρχει, πάντα θα υπάρχει ένα κοριτσάκι με σχολική ποδιά κ.τ.λ - κ.τ.λ! :Ρ Φτάαανει! xD Και με κάλτσες 1
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 άρα βρήκαμε την ηλικία σου..!Εκτός και αν είσαι pedobear! Η ηλικια μου ειναι ακριβως αυτη που γραφει το προφιλ μου.
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οχι δεν θα βγει σε 360 και ps3 !! Επισης αυτη η γκομενα η πρωταγωνιστρια του παιχνιδιου μοιαζει πολυ με μια αλλη γκομενα στην οποια εκανα καμακι πριν 1 εβδομαδα!! Ναι δεν κανω πλακα!! Και λεω κατι μου θυμιζι αυτη. Έχει κλασσικό σουλούπι, για αυτό. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Γνώρισα μια που έχει απιστευτη ομοιότητα με αυτή στο 1:36. Απλά δεν είχε κόκκινα μάτια... Αυτή την διαφορά είχανε μόνο..... Αυτοί οι Ιάπωνες, έχουν κάτι με τα school girls ή μου φαίνεται; Ότι και να δεις, από τσ*ντα, hentai, παιχνίδι, ταινία ή ότι άλλο υπάρχει, πάντα θα υπάρχει ένα κοριτσάκι με σχολική ποδιά κ.τ.λ - κ.τ.λ! :Ρ Φτάαανει! xD Yep και ο πρώτος κανόνας.... 3
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν βγαλουμε τα PS2 γραφικα απο τη μεση εχει καλες προοπτικες για κατι καλο. Ετσι και αλλιως -μονο- οι ιαπωνες ξερουν να μας δωσουν καλο horror παιχνιδι χωρις φτηνιαρικα κολπα. Τα jump scares ειναι καλα αλλα κουραζουν γρηγορα οποτε χρειαζεσαι μια ατμοσφαιρα που απλα θα σε κανει να αισθανεσαι ολο και ποιο αβολα οσο περνας χρονο μεσα στο παιχνιδι. 2
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν ειναι ιαπωνες στην Ινδονησια βρισκεται η digital hapiness http://digitalhappiness.net/
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ίδιοι είναι όλοι αυτοί (θα σου πει κάποιος ). 2
paxara Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν ειναι ιαπωνες στην Ινδονησια βρισκεται η digital hapiness http://digitalhappiness.net/ Naaaaah! Όλοι ίδιοι είναι. Κιτρινιάρηδες σχιστομάτιδες :Ρ (JK, δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους )
paxara Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τελικά ακόμα δεν έχω καταλάβει wtf παίζει με αυτό το παιχνίδι..
Oroku Saki Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το εβαλα σημερα και δεν ξεκιναει. Βγαζει error 'can not create save data'' Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Εψαξα μπας και βρω λυση και δεν βρηκα κατι μεχρι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα