RafaelaThess Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τα παιδιά τα γνωρίζω, έχω ξανα ανατρέξει σε αυτούς για διάφορα, αλλά η περίπτωση του σκληρού πρώτη φορά μου συμβαίνει. Πιστεύω θα είναι κάτι που διορθώνεται, γιατί το καμμένο που μύρισε, δεν ήταν από τον σκληρό, ήταν από το τροφοδοτικό. ( το οποίο το άνοιξα σήμερα να δω πλακέτα κλπ και δεν συμμαζεύεται ). Από κει και πέρα, ούτε μου έπεσε ο δίσκος, ούτε θόρυβο έκανε, ούτε παράξενα κλικ, τίποτα. Ας ελπίσουμε να είναι καμία δίοδος κανένα τέτοιο, έτσι ώστε να πάρω τα δεδομένα μου πίσω, χωρίς να τα στάξω άσχημα. 1
doctorC Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ 1. ΤΟ μοντελλο του τροφοδοτικου... και αφου γνωρίζεις τα παιδια γιτι μαλλον σου χαλασε και άλλος δ΄σικος.. 2. Τι μάρκα ήταν αυτός?
RafaelaThess Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ 1. ΤΟ μοντελλο του τροφοδοτικου... και αφου γνωρίζεις τα παιδια γιτι μαλλον σου χαλασε και άλλος δ΄σικος.. 2. Τι μάρκα ήταν αυτός? Στα παιδιά είχα πάει για άλλα πράγματα, όχι για σκληρό δίσκο. Ο δικός μου είναι αναλυτικά ο εξής: Seagate 1.5TB Barracuda LP ST1500DL003 SATA III 5900rpm 64MB
Roger Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Θα συμφωνησω με τον Νικο.Πολλες φορες απο κακη τροφοδοσια καιγεται η συγκεκριμενη διοδος,και αν η ζημια δεν εχει προχωρησει παρακατω,αν αλλαχτει μπορει να δουλεψει. Εχω αλλαξει μια καμμενη στο παρελθον βρισκοντας απο αλλον κατεστραμμενο δισκο την συγκεκριμενη διοδο και ο δισκος δουλευει ακομα.
doctorC Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ 1. ΤΟ μοντελλο του τροφοδοτικου... και αφου γνωρίζεις τα παιδια γιτι μαλλον σου χαλασε και άλλος δ΄σικος.. 2. Τι μάρκα ήταν αυτός? Τελικά απο περιεργεια και μονο το τροφοδοτικο τι μαρκα είναι ? (γιατι το ρωτησα αλλα απάντηση..δεν πηρα....)
RafaelaThess Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Τελικά μετά από ΤΟΣΟ καιρό, οι τεχνικοί μου απάντησαν πως δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα. Μου είπανε εξαρχής πως έδιναν ρεύμα στην πλακέτα και ήταν εντελώς νεκρός ο δίσκος. Έπειτα μου είπανε έδωσαν ρεύμα μόνο στον μηχανισμό εσωτερικά του σκληρού και δούλεψε κανονικά και με πήρανε τηλ πριν και μου είπε πως άλλαξαν πλακέτα να δούνε αν θα δουλέψει να πάρουνε τα αρχεία μου και δεν έγινε τίποτα. Ε καλά πως γίνεται να μην μπορούνε να κάνουνε τίποτα; Αφού τα αρχεία είναι εκεί μέσα και μόνο η πλακέτα κάηκε. Μήπως δεν δίνουνε ιδιαίτερη σημασία; Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα;
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Α) Είτε ξέρουν τι κάνουν εκεί που τον πήγες και όντως έχει θέμα ο δίσκος μέσα στις κεφαλές ή στο μοτέρ είτε Β) Δεν ξέρουν και δεν τσέκαραν την tvs ή δεν άλλαξαν με συμβατή την πλακέτα σου (και όποια αλλαγή FirmWare chip πιθανόν να χρειαζόταν). Το τι μπορείς να κάνεις τώρα.... Άμα τα δεδομένα είναι σημαντικά (πολύ) τότε μονόδρομο το βλέπω να πηγαίνεις σε εξειδικευμένη εταιρία (με εξειδικευμένο κατάλογο μπορώ να πω....) και να τους τα σκάσεις να σου βρούνε τα αρχεία. Αλλιώς μπορείς σε πρώτη φάση να βγάλεις την μεριά με τα SMD φωτογραφία, να σου πούμε ποια είναι η TVS και να την ξηλώσεις και μετά αμα δεν γίνει τίποτα να βρεις πλακέτα απο έξω... Άμα δεν γίνει τίποτα και με την άλλη πλακέτα τότε ξεκολλάς και το τσιπάκι με το fw απο την παλιά πλακέτα και το βάζεις στην καινούργια. Είπες πολύμετρο έχεις ε; Μπορείς να το γυρίσεις στο beeper και να ακουμπήσεις τα πινάκια τροφοδοσίας του δίσκου ανα 2 και να μας πεις σε ποια κάνει μπίπ; Δηλαδή έτσι όπως είναι 1 2 3 4 τα πινάκια πες μας πχ οτι το 1 με το 2 κάνει μπίπ, το 2 με το 3 και αυτό, το 3 με το 4 οχι, το 4 με το 1 οχι και αυτό.
RafaelaThess Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ανανέωση. Καλησπέρα παιδιά. Τελικά οι τεχνικοί που μου άλλαξαν πλακέτα, δεν κατάφεραν κάτι. Ο δίσκος πάλι δεν έκανε τίποτα. Τελικά κατέληξα στην ακριβή λύση και με 300 ευρώ θα έχω πλήρη ανάκτηση δεδομένων. Τώρα είμαι στην αναζήτηση νέου σκληρού δίσκου. Το πρόβλημα ήταν στην πλακέτα και στο firmware.
doctorC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Χωρίς παρεξηγηση και χωρις να θελω να θιξω κανεναν απο τις περιγραφες που κανεις των οσων σου έλεγαν απο το service... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ (καμμενο μοτερ πχ) ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ που τελικα μπορεί να ηταν .. και μια απλη δίοδος του 1...ευρώ.. ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 300ΑΡΑ(εμπνευσμενη μάλλον και απο την ταινια...(300 rize of the empire.... ) Αλλά βέβαια αν δεν ξερεις δυτυχως πληρωνεις.... ΔΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ 0.5 ευρω σε ενα zyxel p662 η αντιπροσωπεια μου ζητησε 70 ευρω ,,, να μου κρατησει το <<χαλασμενο>>(το οποιο θα επισκευαζε ..βεβαια) και να μου δωσει ..αλλο μεταχειρισμενο.. http://www.adslgr.com/forum/threads/760751-Zyxel-P662HW-D1-και-Digital-Sima-Απαράδεκτη-Αντιμετώπιση!!!!! Παραλίγο να μου πιάσουν τον @$@#$@ πραγμα που μαλλον εσυ δεν απε΄φυγες. παρολο που και αλλα παιδια σου είπαν με κανα 10ρικο να βρεις πλακετα απο το ebay...
RafaelaThess Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα το θέμα αυτό εδώ. Για να ακούσω προτάσεις για την επίλυση του προβλήματός μου. Εγώ μόνη μου, δεν έχω ακόμη την πείρα για να πειραματιστώ και να κάνω αυτά που μου προτείνανε εδώ οι φίλοι μας. Το θέμα είναι πως τα αρχεία παραείναι σημαντικά για να εξετάσω όλες τις υποθέσεις φθηνές ή ακριβές και να κάνω πειράματα.
Roger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Χωρίς παρεξηγηση και χωρις να θελω να θιξω κανεναν απο τις περιγραφες που κανεις των οσων σου έλεγαν απο το service... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ (καμμενο μοτερ πχ) ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ που τελικα μπορεί να ηταν .. και μια απλη δίοδος του 1...ευρώ.. ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 300ΑΡΑ(εμπνευσμενη μάλλον και απο την ταινια...(300 rize of the empire.... ) Αλλά βέβαια αν δεν ξερεις δυτυχως πληρωνεις.... ΔΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ 0.5 ευρω σε ενα zyxel p662 η αντιπροσωπεια μου ζητησε 70 ευρω ,,, να μου κρατησει το <<χαλασμενο>>(το οποιο θα επισκευαζε ..βεβαια) και να μου δωσει ..αλλο μεταχειρισμενο.. http://www.adslgr.com/forum/threads/760751-Zyxel-P662HW-D1-και-Digital-Sima-Απαράδεκτη-Αντιμετώπιση!!!!! Παραλίγο να μου πιάσουν τον @$@#$@ πραγμα που μαλλον εσυ δεν απε΄φυγες. παρολο που και αλλα παιδια σου είπαν με κανα 10ρικο να βρεις πλακετα απο το ebay... Δεν θα επισκευαζε βεβαια.Πως ειμαστε βεβαιοι και το γνωριζουμε αυτο? Θα πρεπει να ξερεις οτι το μεγαλυτερο μερος των αντιπροσωπειων και γενικως των εργαστηριων ,δεν εχουν επαγγελματια ηλεκτρονικο,ισως γιατι δεν τους συμφερει ή ακομα πιο πιθανα,δεν τους αφηνει η μαμα εταιρεια να επισκευαζουν. Ετσι λοιπον η μαμα εταιρεια τους εχει πει,και ειναι απολυτη σε αυτο οτι τα μηχανηματα θα τα κανετε exchange,θα παιρνετε το παλιο και θα δινετε καινουργιο. Τα ριχνουμε ολα στις ελληνικες αντιπροσωπειες αλλα κρυβονται αλλα παγκοσμια συμφεροντα απο πισω.
doctorC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν θα επισκευαζε βεβαια.Πως ειμαστε βεβαιοι και το γνωριζουμε αυτο? Θα πρεπει να ξερεις οτι το μεγαλυτερο μερος των αντιπροσωπειων και γενικως των εργαστηριων ,δεν εχουν επαγγελματια ηλεκτρονικο,ισως γιατι δεν τους συμφερει ή ακομα πιο πιθανα,δεν τους αφηνει η μαμα εταιρεια να επισκευαζουν. Ετσι λοιπον η μαμα εταιρεια τους εχει πει,και ειναι απολυτη σε αυτο οτι τα μηχανηματα θα τα κανετε exchange,θα παιρνετε το παλιο και θα δινετε καινουργιο. Τα ριχνουμε ολα στις ελληνικες αντιπροσωπειες αλλα κρυβονται αλλα παγκοσμια συμφεροντα απο πισω. Το προβλημα ειναι φιλε μου πως... εγραψα και στην Zyxel TAIWAN η οποιοι επικοινωνησαν ME THN ZYXEL UK και μου εστειλαν μυνημα για να δουμε πως μπορουν να με βοηθησουν.... (και επειδη μπορει και να μην με πιστεψεις το εχω δημοσιευσει απο 18 σεπ 2013 σε αλλο site στα παιδια απο το 360-gr.....δες εδω απλα προχωρα μερικα μυνηματα κατω... http://www.360-gr.com/t21054-topic) Απ: Επισκευή Zyxel router με......ανταλλακτικα από χαλασμενη Falcon Motherboard!!!!!! από DoctorC στό Τετ Sep 18, 2013 1:06 pm ΤΏΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ!!!Εγραψα στην Zyxel Taiwan ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ZYXEL UK ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Του απάντησα οτι άλλαξα δυο πυκνωτές και θα μου απαντήσει αν χρειαάζεται και κατι αλλο.. Ασ το παραδεχτουμε η ΕΛΛΑΔΑ σε επιεδο service ειναι Καμερουν!!!! Δειτε και σε αλλο topic τι αντιμετωπίζει ο talos με SONY SERVICE..... Τωρα εξακολουθείς να εισαι σίγουρος ότι οι πρακτικές αυτές είναι αποτέλεσμα οδηγιών από τις κεντρικές εταιρείες? Και υπόψη οτι το εγραψα στο adslgr γιατι εκει ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ZYXEL .... O ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.. (προφανως μαλλον δεν διαβαζει ουτε το Zyxel forrum του adsl...)
Roger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το προβλημα ειναι φιλε μου πως... εγραψα και στην Zyxel TAIWAN η οποιοι επικοινωνησαν ME THN ZYXEL UK και μου εστειλαν μυνημα για να δουμε πως μπορουν να με βοηθησουν.... (και επειδη μπορει και να μην με πιστεψεις το εχω δημοσιευσει απο 18 σεπ 2013 σε αλλο site στα παιδια απο το 360-gr.....δες εδω απλα προχωρα μερικα μυνηματα κατω... http://www.360-gr.com/t21054-topic) Απ: Επισκευή Zyxel router με......ανταλλακτικα από χαλασμενη Falcon Motherboard!!!!!! από DoctorC στό Τετ Sep 18, 2013 1:06 pm ΤΏΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ!!!Εγραψα στην Zyxel Taiwan ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ZYXEL UK ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Του απάντησα οτι άλλαξα δυο πυκνωτές και θα μου απαντήσει αν χρειαάζεται και κατι αλλο.. Ασ το παραδεχτουμε η ΕΛΛΑΔΑ σε επιεδο service ειναι Καμερουν!!!! Δειτε και σε αλλο topic τι αντιμετωπίζει ο talos με SONY SERVICE..... Τωρα εξακολουθείς να εισαι σίγουρος ότι οι πρακτικές αυτές είναι αποτέλεσμα οδηγιών από τις κεντρικές εταιρείες? Και υπόψη οτι το εγραψα στο adslgr γιατι εκει ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ZYXEL .... O ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.. (προφανως μαλλον δεν διαβαζει ουτε το Zyxel forrum του adsl...) Σου εγραψα δυο πραγματα,ουτε καν τα καταλαβες ουτε κανε εδωσες σημασια. δεν εχουν επαγγελματια ηλεκτρονικο,ισως γιατι δεν τους συμφερει ή ακομα πιο πιθανα,δεν τους αφηνει η μαμα εταιρεια να επισκευαζουν. Αναφερομαι σε παρα πολλες εταιρειες αντιπροσωπειες και οχι συγκεκριμενα στην zyxel. Οταν λοιπον η μαμα αντιπροσωπεια σου απαγορευει να επισκευασεις το power jack που ξεκατινιαστηκε σε motherboard laptop και σε αναγκαζει να δωσεις προσφορα κοστους για ολοκληρη motherboard,τι να τον κανεις τοτε τον επαγγελματια ηλεκτρονικο?Τεχνικο/διεκπεραιωτη θελεις να βαλει το motherboard να τελειωνει.Και αυτο βλαβη 3 € ειναι αλλα παρολαυτα καταληγει 300€ Ειναι σωστο?Φυσικα και οχι. Αν ομως σκεφτουμε οτι υπηρχε επαγγελματιας ηλεκτρονικος να σπαταλησει δυο ωρες να βρει την βλαβη στο router σου,συν τα ανταλλακτικα που θα χρειαζονταν,ποσο θα επρεπε τελικα να πληρωσεις? 65€ την ωρα επι δυο ωρες συν φπα,τι λες σε συμφερει? Ειμαστε offtopic αλλα στα γραφω γιατι διακρινω αλλον εναν πικραμενο πελατη που δυστυχως δεν γνωριζει πως κινειται η αγορα των επισκευων. Αν ειμαι σιγουρος οτι η πρακτικες αυτες ερχονται απ'εξω,φυσικα και ειμαι σιγουρος,καθε μερα το βλεπω. Οταν θα σκασει ενα τετοιο mail στο εξωτερικο τοτε να εισαι σιγουρος οτι προσπαθουν να τα μπαλωσουν. Μην ψαρωνετε με αυτα τα mail
CoreUnlimited Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 εξαρταται απο την αντιπροσωπεια και την σοβαροτητα του καθε αντιπροσωπου
skfn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τελικά το τροφοδοτικό που έκανε όλη τη ζημιά τι μάρκα ήταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα