Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

N1yCuFi.png?1
Το θέλω για τον θείο μου. Οι πιο απαιτητικές εργασίες που θα χρειαστεί να κάνει θα είναι...Office/YouTube

Το budget? μου είπε όσο πιο φθηνό γίνεται,μαζί με περιφερειακά!
Υπάρχει κάτι να αλλάξω που είναι καλύτερο,αλλά στα ίδια χρήματα;

Thanks

Δημοσ.

Έχει ο κοσμοχαλάστρας κάτι barebones (core2duo) έτοιμα,μούρλια,έχει και οθονίτσες,πάμφθηνες,πέρνα μιά ψιλή και δες.

Και όχι,δεν δουλεύω εκεί.:P

Δημοσ.

Έχει ο κοσμοχαλάστρας κάτι barebones (core2duo) έτοιμα,μούρλια,έχει και οθονίτσες,πάμφθηνες,πέρνα μιά ψιλή και δες.

Και όχι,δεν δουλεύω εκεί. :P

Κοσμοχαλάστρας? Που είναι αυτός;

Κι επίσης ο Sempron είναι 4πύρηνος με amd ενσωματωμένα γραφικά.. ο C2D? βασικά δεν θέλαμε μεταχειρισμένο 

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο κουτί θα σου πρότεινα να μην βάλεις DVD-ROM.

Εάν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε:

• Προτίμησε κάποιο Slim
  • Πάρε ένα εξωτερικό
Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο κουτί θα σου πρότεινα να μην βάλεις DVD-ROM.

Εάν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε:

• Προτίμησε κάποιο Slim
  • Πάρε ένα εξωτερικό

Α,γιατί; Θέλω να πω μπορώ να βρω Slim αλλά ποια η διαφορά;

Επίσης για τον Athlon 5150..θα ρωτήσω τον θείο μου,κι αν τον πείσω να ανέβει η τιμή τότε αυτόν θα βάλουμε

Δημοσ.

Ένα «κανονικό» DVD-ROM θα πιάσει σχεδόν το μισό χώρο από το κουτί, εμποδίζοντας αρκετά την κυκλοφορία του αέρα.

Επίσης, ενδέχεται να μην χωρέσει εκτός και αν το ύψος της ψύκτρας του επεξεργαστή είναι αρκετά μικρό. Εάν χωρέσει, θα είναι ακριβώς πάνω από την ψύκτρα περιορίζοντας αρκετά τον αέρα που μπορεί να «τραβήξει», οπότε ίσως αντιμετωπίσεις υψηλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.

μπορείς να προτιμήσεις την μνήμη  Link.png Site: KINGSTON KVR16LN11 με 1,35 volt στα 33.89 €

CL11 είναι όμως. Η HyperX Black είναι CL9. Τα volt γιατί μας ενδιαφέρουν;

Ένα «κανονικό» DVD-ROM θα πιάσει σχεδόν το μισό χώρο από το κουτί, εμποδίζοντας αρκετά την κυκλοφορία του αέρα.

Επίσης, ενδέχεται να μην χωρέσει εκτός και αν το ύψος της ψύκτρας του επεξεργαστή είναι αρκετά μικρό. Εάν χωρέσει, θα είναι ακριβώς πάνω από την ψύκτρα περιορίζοντας αρκετά τον αέρα που μπορεί να «τραβήξει», οπότε ίσως αντιμετωπίσεις υψηλές θερμοκρασίες.

Καλά λοιπόν. Θα βάλω ένα Pioneer Slimline που έχει το e-shop στα 22€

Θα χρειαστώ αντάπτορα; τελευταία φορά που "ξεγύμνωσα" λάπτοπ δεν μου φάνηκαν οι συνδέσεις ίδιες με ένα 5.25" dvd

Πάντως η ψύκτρα είναι πολύ κοντή (AMD AM1)

Σ'αυτήν την φώτο συγκρίνεται με μια από AMD FM2 APU

am1_HS_Comp.jpg

Δημοσ.

CL11 είναι όμως. Η HyperX Black είναι CL9. Τα volt γιατί μας ενδιαφέρουν;

δεν το είχα προσέξει !! 

Δημοσ.

Πάντως η ψύκτρα είναι πολύ κοντή (AMD AM1)

Σ'αυτήν την φώτο συγκρίνεται με μια από AMD FM2 APU

Και μικρή κοντή είναι και που έχει fan είναι σχετικά overkill.

Δημοσ.

To in win το κουτάκι είναι ακριβό για το σύστημα.Παίρνεις και φθηνότερο με τροφοδοτικό πχ http://www.e-shop.gr/ms-tech-lc-02-400w-black-p-PER.663382 ή κάποιο άλλο.

Όμως..ms-tech? Θέλω να πω τι σόι τροφοδοτικό έχει τώρα αυτό; Το χειρότερο τροφοδοτικό που έχω βάλει σε σύστημα είναι το Corsair CX430M,οπότε καταλαβαίνεις πως δεν θα'θελα πυροτεχνήματα :D

Δημοσ.

Γιατί το in win έχει κάποιο καλύτερο; 71.50 ευρώ εγώ πάντως δε θα δίνα για κουτί με δικό του τροφοδοτικό ,και σε τέτοιο σύστημα. Με τέτοιες απαιτήσεις τροφοδοσίας που (δεν) έχει ένα τέτοιο σύστημα δεν πιστεύω πως έχεις να ανησυχείς περί psu.Overkill θα είναι τα μεγαλύτερα και επώνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...