Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε λες να δω για το 1000ρι το smart και οχι το

APC BR1200GI POWER SAVING BACK-UPS PRO 1200VA?

yes αυτο εννοω.προσωπικα θα προτιμουσα καλυτερο ποιοτικα Ups με sinewave Κτλ και αςειναι λιγο μικροτερο σε va απο το 1200.οχι οτι με το 1200 θα εχεις θεμα.εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα Ups apc και smart και back up κτλ και με ολα ευχαριστημενος.

Δημοσ.

το σκευτικα αλλα θα παρω ενα και καλο...ειμαι αναμεσα στο  APC BR1200GI POWER SAVING BACK-UPS PRO 1200VA   και στο smart to apc to 1000ρι ενα απο τα δυο αλλα πιο κοντα στο 1000ρι ειμαι το σμαρτ......πιστευω να φτασει....επισεις σκευτικα και τη πρωτη μου επιλογη σε δυο οπως λεει ο kage πανω 

APC BR900G-GR

πουλινε τι λες να παρω 2 APC BR900G-GR ? 1 smart 1000ρι που ειπαμε πιο πριν? η 1200αρι APC BR1200GI POWER SAVING BACK-UPS PRO 1200VA????

αλλα προτιμω ενα και καλο ...αρχισα να βλεπω και αυτο

APC Smart-UPS C 1500VA   τα χω παρει να ουμε :D
Δημοσ.

το σκευτικα αλλα θα παρω ενα και καλο...ειμαι αναμεσα στο  APC BR1200GI POWER SAVING BACK-UPS PRO 1200VA   και στο smart to apc to 1000ρι ενα απο τα δυο αλλα πιο κοντα στο 1000ρι ειμαι το σμαρτ......πιστευω να φτασει....επισεις σκευτικα και τη πρωτη μου επιλογη σε δυο οπως λεει ο kage πανω 

APC BR900G-GR

πουλινε τι λες να παρω 2 APC BR900G-GR ? 1 smart 1000ρι που ειπαμε πιο πριν? η 1200αρι APC BR1200GI POWER SAVING BACK-UPS PRO 1200VA????

αλλα προτιμω ενα και καλο ...αρχισα να βλεπω και αυτο

APC Smart-UPS C 1500VA   τα χω παρει να ουμε :D

δεν μπορω να σου πω αν ειναι καλυτερο ενα apc smart 1000 η δυο apc 900 διοτι ειναι διαφορετικα πραγματα.

στο ενα εχεις 2000va αρα παραπανω συσκευες αρα παραπανω αυτονομια στην δευτερη περιπτωση εχεις ενα καλυτερο ups.ειναι στην ουσια Ποσοτητα vs ποιοτητα.εσυ εξαρτατε τι θες.εγω παντως πιο παλια ειχα ενα apc smart 1000 και ενα apc smart 1500:P.

αλλοι το πανε αλλιως.σου λενε αν ειναι να δωσω 500 ευρω για ups οταν το Pc Κανει ουτε 500 ευρω τοτε δεν εχει νοημα.και πανε και παιρνουν πιο φτηνο Ups.αλλοι εχουν Pc 2000 ευρω οποτε σου λενε ναι τα δινω τα 500 για ups.οπως ειπα εχω δοκιμασει και τα 2 και δεν μου εχει χαλασει ποτε τιποτα.καιι το back up δηλαδη ειναι ποιοτικο.πριν απο ολα ειχα βαλει και ενα πολυπριζο ασφαλειας apc surge arrest performance.

τι λετε να προχωρισω για APC Smart-UPS C 1500VA ???

για να μαι καλυμενος σιγουρα!

εγω στο 1500 θα πηγαινα στο smart αν σε παιρνει οικονομικα

Δημοσ.

γιαυτο το σκευτικα για το σμαρτ 1500ρι...σε λιγο καιρο θα το παραγγηλω....αξιζει να πας σε ενα καλο ups πιστευω...δε περνεις καθε μηνα...ενα και καλο!!!ευχαριστω για τη βοηθεια ολους.

Δημοσ.

γιαυτο το σκευτικα για το σμαρτ 1500ρι...σε λιγο καιρο θα το παραγγηλω....αξιζει να πας σε ενα καλο ups πιστευω...δε περνεις καθε μηνα...ενα και καλο!!!ευχαριστω για τη βοηθεια ολους.

καλη αγορα και αναμενουμε εντυπωσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ηθελα και γω με την σειρα μου να ρωτησω κατι περι UPS. Eδώ και αρκετό καιρό θέλω να αγοράσω ένα UPS για το Pc μου αλλά έχω κολλήσει στο πόσα Watt πρέπει να είναι. Άλλοι βέβαια μου λένε ότι πρέπει να είναι όσα και το τροφοδοτικό του Pc,άλλοι πάλι μου λένε οτι δεν παίζει και τόσο ρόλο. Εν πάση περιπτώσει εγω θελω να βαλω το Pc & οθόνη. Κάπου εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας  το δικό μου τροφοδοτικό ειναι 700αρι και η οθόνη 22'' αυτο που χω βρει και μου αρεσει κυριως βαση τις τιμης του ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/cyberpower-value600elcd-line-interactive-ups-p-PER.701755απλα δεν ξερω αν κανει για μενα .?

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ηθελα και γω με την σειρα μου να ρωτησω κατι περι UPS. Eδώ και αρκετό καιρό θέλω να αγοράσω ένα UPS για το Pc μου αλλά έχω κολλήσει στο πόσα Watt πρέπει να είναι. Άλλοι βέβαια μου λένε ότι πρέπει να είναι όσα και το τροφοδοτικό του Pc,άλλοι πάλι μου λένε οτι δεν παίζει και τόσο ρόλο. Εν πάση περιπτώσει εγω θελω να βαλω το Pc & οθόνη. Κάπου εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας  το δικό μου τροφοδοτικό ειναι 700αρι και η οθόνη 22'' αυτο που χω βρει και μου αρεσει κυριως βαση τις τιμης του ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/cyberpower-value600elcd-line-interactive-ups-p-PER.701755απλα δεν ξερω αν κανει για μενα .?

πολυ μικ΄ρο μου φαινεται .. πρακτικα σου βγαζει 360w @ 12v battery x7a=94va  οποτε μην περιμενεις και μεγαλη αυτονομια την ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... 2-9 MIN MAX... ΣΤΑ 2MIN  μπορει να μην προλαβει ουτο pc  να κλεισει... βρεσ κατι λιγο μεγαλυτερο  κατι στα 900va@ 600w

• Like 1
Δημοσ.

τα va δεν ειναι watt.πχ τα 1000va ειναι κοντα στα 600 watt.β.οτι εχεις 700 watt τροφοδοτικο δεν λεει κατι.μπορει να χρησιμοποιεις 500 watt απο το psu αλλα μπορει να χρησιμοποιεις μονο 200.οποτε αναλογα ποσα χρησιμοποιεις πρεπει να παρεις και αναλογο Ups υπολογιζοντας και την οθονη και οτι αλλο βαλεις πανω.πρεπει να δεις το καθε εξαρτημα του pc τι καταναλωνει.τα βασικα δηλαδη ειναι  η καρτα γραφικων τι τρωει,τι τρωει η cpu και η οθονη.αυτα ειναι που τρωνε αρκετα ειδικα τα 2 πρωτα γιατι  η 22αρα οθονη δεν ειναι κατι ενεργοβορο.αφου βρεις ποσα watt ειναι βαλε λιγα παραπανω watt για μελλοντικη αναβαθμιση και για να μην δουλευει το Ups στα κοκκινα και μετα παρε αυτο που θες αφου δεις ποσα va πρεπει να ειναι.καθε ups διπλα στα va λεει και ποσα Watt ειναι.εγω θα προτεινα κανα apc 900 backup.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι μπερδευτικα λιγο παρα πανω :P  :P  :P  !!!  Αλλα θα συνεχισω το ψάξιμο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...