Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να γραψω αυτο το θεμα. Αγορασα το νεξους 5 σημερα και προσπαθησα να του βαλω προστατευτικη μεμβρανη στην οθονη. Το προβλημα ειναι οτι πανω δεξια της μεμβρανης υπαρχει ενα αυτοκολλητακι το οποιο οταν πρεπει να το βγαλω αφηνει πανω κολλα και ετσι η μεμβρανη γινετε χαλια. Προσπαθησα με 1000 τροπους να την αφαιρεσω αλλα δεν γινετε.

ΚΑι τωρα η οθονη φαινεται πολυ βρομικη σε εκεινο το σημειο. Εχω αλλη μια μεμβανη δοκιμασα να ξεκολησω το αυτοκολλητο πρωτα να δω αν ειναι και αυτο ετσι και τελικα και αυτο βγαινει πολυ δυσκολα και αφηνει και αυτο κολλα πανω. Παιδες βοηθεια τι να κανω τις πληρωσα και 4 ευρω παναθεμα τες.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να κάνεις αυτό που προσπαθείς να κάνεις!

Υπάρχουν τρεις μεμβράνες! Μία μπροστά, μία πίσω και μία στη μέση που είναι και αυτή που θες να κρατήσεις.

Βγάζεις την πίσω, εφαρμόζεις το υπόλοιπο πάνω στο κινητό και στο τέλος αφαιρείς και την τρίτη από επάνω, ώστε να μείνει η μεσαία.

Δες εδώ 

Δημοσ.

ναι οντος το εκανα λαθος.αλλα και παλι ουτε το ενα ουτε το αλλο αυτοκολλητακι δεν εβγαινε τοσο ευκολα

Δημοσ.

Δε βγάζεις τα αυτοκόλλητα. Το αυτοκόλλητο σε βοηθάει να βγάλεις τις μεμβράνες που είναι μπροστά και πίσω από αυτή που θα μείνει πάνω στο κινητό. Σκέψου το σαν σελιδοδείκτη.

Δημοσ.

μαλιστα καταλαβα φιλε ευχαριστω για τη βοηθεια

να σε ρωτησω , τωρα που δεν εχω μεμβρανη μεχρι να βαλω και αν θα βαλω οταν λερωνω την οθονη με τι μου προτεινεις να την καθαριζω για να καθαριζε καλα και να μη γρατζουνιετε?

Δημοσ.

Με ένα πανάκι για γυαλιά.

Αν δε το βάζεις μαζί με κλειδιά κτλ λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Επίσης προσοχή στην άμμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...