sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Έχω το τροφοδοτικό του τίτλου και απο όταν το πήρα ο ανεμιστήρας του είναι το μοναδικό που ακούγεται απο το pc (που έχει πάνω stock ψύκτρα intel, evga αcx).Δεν είναι ιδιαίτερα έντονος ήχος αλλά είχα διαβάσει οτι είναι αθόρυβο οπότε περίμενα κάτι καλύτερο.Τώρα σκεφτομαι μήπως είναι προβληματικό οπότε τράβηξα ένα βίντεο και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι φυσιολογικός ο ήχος. Το pc αποτελείται απο 3770k, 8gb ram, evga 760 acx, ssd, όλα stock.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εγω εχω το xfx 550w και ακουγεται πολλη λιγο πρεπει να κανεις απολυτη ησυχια για να το ακουσεις,τιποτα σοβαρο
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δηλαδή είναι φυσιολογικός ο ήχος που ακούγεται στο video?
dimitrisOP Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ναι δεν ειναι τιποτα ο ηχος αυτος ειναι απο τον ανεμιστηρα
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 και εμενα δε μου φαίνεται ανησυχητικός... Αν τυχόν βεβαια δεις και δυναμώνει στείλτο RMA...
rfc Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εμενα μου ακουγεται πολυ θορυβωδες παντως. και οντως ενα 550 που ειχα και εγω δεν ακουγοταν καθολου
EvilEyes Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Και εγω σε αλλο θεμα που ανοιξα εχω αρκετο θορυβο στο 650αρι οταν ανοιγω games. Το 550 που ειχα ηταν τελειως αθορυβο. Ισως απο τα 650w και πανω να εχουν θορυβωδεις ανεμιστηρες.
nitrah Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε ότι στάση και αν βάλεις το PSU ακούγεται έτσι έντονα ?
hlt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εμένα το δικό μου απο τότε που το γύρισα ανάποδα(ο ανεμιστήρας να κοιτάει την gpu) κάνει θόρυβο όποτε του καπνίσει.Λέω να το βάλω αγγελία μπας και το ξεφορτωθώ. Τα 5 χρόνια εγγύηση τελικά μπορεί να είναι και κατάρα
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Σε ότι στάση και αν βάλεις το PSU ακούγεται έτσι έντονα ? Αν ανεβει το load νομιζω ανεβαζει στροφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα