jovass Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπερα. Αποφασισα να κανω αναβαθμιση σε vdsl ομως υπαρχει ενα θεμα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Απ'οτι μου ειπε η Hol που ειμαι συνδρομητης θα μου στειλουν αλλα router προκειμενου να γινει η αναβαθμιση και το ζητημα ειναι το εξης. Εχω διαφορους υπολογιστες στον χωρο μου. Στο χωρο που ειναι ο main υπολογιστης μου δεν υπαρχει παροχη τηλεφωνου. Οποτε αναγκαζομαι να παιρνω δυκτιο μεσα απο ενα αλλο router με wifi που δουλευει σαν Repeater. Η ερωτηση ειναι οτι αφου πλεον τα router που εχω (fritz box 7140) δεν θα κανουν εαν παρω ενα wifi stick θα μπορω να παιρνω την vdsl συνδεση απο το κεντρικο router ? και εαν ναι τοτε πιο θα προτεινατε ? Σας ευχαριστω
leonidas_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Κρατάς αυτό που χρησιμοποιείς σαν repeater και το σετάρεις να πάιζει με το νέο ρούτερ που θα βάλεις στη θέση του παλιού.Εκτός αν σου πάρουν κ το fritz box πίσω οπότε αγοράζεις ένα repeater για να κάνεις αυτό που θες γιατί πιθανότατα θα σου δώσουν το ZXHN H108N που δεν ξέρω αν κ πως γίνεται να το κάνεις repeater. Όσων αφορά το wifi stick πιθανότατα δε θα μπορεί να φτάσει στο "κεντρικο" router σου αλλιώς δε θα υπήρχε ο λόγος ύπαρξης του repeater. Εκτός κ αν το είχες κάνει αποκλειστικά κ μόνο για να γλιτώσεις να συνδεθείς απευθείας με utp στο κεντρικό.Καλό θα ήταν να μιλούσες πιο συγκεκριμένα, δηλαδή να ανέφερες κ για τι αποστάσεις μιλάμε, για το αν θα αντικαταστήσεις κ τα δύο ρούτερ ή όχι για να λάβεις πιο σαφείς απαντήσεις για το θέμα σου. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2014 από leonidas_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα