gesamgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εκανα update στην Opera (21...) και εχουν μικρυνει τα γραμματα στα μενου! θα τυφλωθουμε για να βλεπουμε τι λεει... ΠΡΟΣΟΧΗ! εννοω το μεγεθος των γραμματων των μενου...πχ,,,κανοντας κλικ στο opera πανα αριστερα εκεινο το μενου που εμφανιζεται ( και ολα τα αλλα σχετικα) εχουνε μικρυνει οι χαρακτηρες πονανε τα ματια σου...δηλαδη αυτο επρεπε να το αλλαξουν να χε...τα Updates τους... πως διορθωνεται παιδες? και που μπορουμε να γραψουμε σε αυτους τους παπαρες να παρουν πρεφα?
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μήπως έχεις κάνει zoom out στην opera; Κάτω δεξιά είναι το control.
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Προφανώς βαριόσουν να ψάξεις εκεί που σου πρότεινα Anyway http://forums.opera.com/discussion/1834469/installed-latest-update-all-menus-shrunk Δες εδώ.
gesamgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 revolver ευχαριστω δοκιμασα και τις 3 τιμες στο στοιχειο που αναφερουν αλλα στα 2 (default-enabled) ειναι το ιδιο και στο disabled γινονται ΟΛΑ τεραστια , ακομα και τα tiles...epic fail ..... ας ελπισουμε να το διορθωσουν σε επομενο update πισω δεν μπορω να γυρισω ετσι? σε προηγουμενη εκδοση...(20) Μήπως έχεις κάνει zoom out στην opera; Κάτω δεξιά είναι το control. δεν βλεπω κατι τετοιο φιλε μου 1
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το HiDPI προσαρμόζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στο dpi της οθόνης. Αν το κάνεις disable θα πάρει ότι τιμή να 'ναι. Κάνε έναν έλεγχο χτις ρυθμίσεις της οθόνης σε πόσα dpi την έχεις. Πρέπει να είναι στα 96. Όσον αφορά την επιστροφή στην έκδοση 20, φυσικά και μπορείς (http://filehippo.com/download_opera/57256/). 1
gesamgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ευχαριστω πολυ παιδια...γυρισα στην αμεσως προηγουμενη εκδοση και ησυχασα! για να βοηθησω σε οποιον εχει παρομοιο προβλημα , η εκδοση που το δημιουργησε ειναι η 21.0.1432.57 και επειδη η opera στα μενου εχει αφαιρεσει την επιλογη "do not auto update" για να μη βγαζει συνεχεια μηνυμα για update πηγαινετε στο φακελο εγκαταστασης , βρειτε το αρχειο "opera_autoupdate.exe" και μετονομαστε το ....και ειστε ΟΚ.. αχ....εσωσα τα ματακια μου...
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μόλις έβαλα την Opera 21 (την έκδοση που αναφέρεις) και όλα είναι τέλεια. Δοκίμασα και Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση του HiDMI αλλά δεν είδα καμία αλλαγή στα μενού. Η γραμματοσειρά είναι πάντα πολύ καλή και σε καλό μέγεθος. 1
gesamgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ανεξηγητο τοτε...εγω στραβωθηκα....τωρα ειμαι καλα....στην 20 σταματω
rfc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Και απο τις ρυθμισεις εξαλλου μπορεις να ρυθμισεις το page zoom, σε οσο σε βολευει, οπως με ολους τους browsers.
gesamgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όχι δεν έχει να κανει με τα μενού αυτό που λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα