Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Beltfed .... εισαι απλα θεοτητα !!!! χαχαχαχαχαχαχα Και το σκεφτομουνα στην τελευταια μου φωτογραφιση ... Ποσο Μ@λκς μπορει να ειμαι που κουβαλαω μια τσαντα 15 kg καθε φορα ... ενω θα μπορουσα να βγαζω απο το κινητο μου ... Απογοητευτηκα ... παω να κανω δωρεα τις Mark III κ ολους τους φακους που κουβαλαω σαν γαιδουρι τοσα χρονια !!! θα γλυτωσω και τα λεφτα απο τις φυσιοθεραπειες και θα μιλαω και στο τηλεφωνο !!! Μα πως δεν το σκεφτηκα ... ετοιμος για χαρακιρι ειμαι ... Δεν ξερω αν το λες κοροιδευτεικα αυτο ή το εννοεις... αλλα για ριξε μια ματια στις φωτογραφιες μου, απο το κινητο μου, που εχω ανεβασει πιο πανω και μετα πες μου αν δεν σε ικανοποιουν σαν φωτογραφο... Ειναι σχεδον τα διπλασια megapixels απο την Mark III σου, το εχεις καθημερινα στην τσεπη σου, και δεν ζυγιζει 15 κιλα. Τωρα αν εισαι ψωνισμενος και γουστραρεις να βολτραεις με το μπαγλαμα 15 κιλα για να πουλας και μουρι οκ τι να πω. Σε ταξιδια που επερνα μαζι μου το Νοκια 808 φωτος, οταν με ροτουσαν κατι επαγκελματιες-τουρισμες που τραβαγαν με κατι κγουμουτσες, "τι ειναι αυτο?", τους απαντουσα "41 megapixels ειναι αυτο, το δικο σου τι ειναι?" και κομπλαραν δεν ηξεραν τι να πουν... Φαντασου τωρα να εχεις εναν τετειο μπαγλαμα, να τον εχεις πληρωσει 5 χιλιαρικα, να εχεις πιαστει ολοκληρος, να εχεις γινει ρομπα... και να τραβας και πιο μαπα απο το ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.
erevos_csd Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 @xoxlasae @IsolatedParania Μα συμφωνω οτι η καμερα αυτη εχει εναν πολυ καλο φακο και αισθητηρα, δεν ειπα το αντιθετο, αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι παει στραφι με τον περιορισμο των 24mp... Θα μπορουσε να ηταν 50 ή και περισσοτερα mp και η λεπτομερια που θα επιανε θα ηταν απιστευτη. Οσο καλος και να ειναι ενας φακος, και μεγεθος τηλεορασης να εχει, αν ειναι λιγα mp δεν μπορει να βγαλει φωτο με μεγαλη αναλυση, οποτε ειναι αχρηστος. Επισης δειτε εδω φωτος απο Ζ1... http://www.static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/09/Xperia-Z1-sample_17.jpg http://www.static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/09/Xperia-Z1-sample_2.jpg http://www.static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/09/Xperia-Z1-sample_14.jpg http://www.static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/09/Xperia-Z1-sample_15.jpg Στις πρώτες δύο, όπου υπάρχει βλάστηση, είναι σκέτο χάλι.
cy{B}er Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδεςγιοφύρι εθεμέλιωναν στης Άρτας το ποτάμι.Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν.Μοιριολογούν οι μάστοροι και κλαιν οι μαθητάδες:"Αλοίμονο στούς κόπους μας, κρίμα στις δούλεψές μας,ολημερίς να χτίζουμε το βράδυ να γκρεμιέται." ................. 6
erevos_csd Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 720p μαπα αναλυση. Τραβαει ωραια το βραδυ χωρις πολυ θορυβο... αλλα τι να το κανεις αν ειναι 720p? Το Ζ1 τραβαει 1080p.. για να μην πω για το Ζ2 που τραβαει και 4Κ. Όταν εσύ όμως θα τραβάς μια φλόγα και μαυρίλα γύρω-γύρω στα 4Κ, ο άλλος θα σου έχει κάνει την νύχτα μέρα. 1
themis_81 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν ξερω αν το λες κοροιδευτεικα αυτο ή το εννοεις... αλλα για ριξε μια ματια στις φωτογραφιες μου, απο το κινητο μου, που εχω ανεβασει πιο πανω και μετα πες μου αν δεν σε ικανοποιουν σαν φωτογραφο... Ειναι σχεδον τα διπλασια megapixels απο την Mark III σου, το εχεις καθημερινα στην τσεπη σου, και δεν ζυγιζει 15 κιλα. Τωρα αν εισαι ψωνισμενος και γουστραρεις να βολτραεις με το μπαγλαμα 15 κιλα για να πουλας και μουρι οκ τι να πω. Σε ταξιδια που επερνα μαζι μου το Νοκια 808 φωτος, οταν με ροτουσαν κατι επαγκελματιες-τουρισμες που τραβαγαν με κατι κγουμουτσες, "τι ειναι αυτο?", τους απαντουσα "41 megapixels ειναι αυτο, το δικο σου τι ειναι?" και κομπλαραν δεν ηξεραν τι να πουν... Φαντασου τωρα να εχεις εναν τετειο μπαγλαμα, να τον εχεις πληρωσει 5 χιλιαρικα, να εχεις πιαστει ολοκληρος, να εχεις γινει ρομπα... και να τραβας και πιο μαπα απο το ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. Σε εκλιπαρω να συνεργαστουμε !!! Η τουλαχιστον να δουλεψω εγω για εσενα !!! Αν πραγματικα πιστευεις οσα λες ... εισαι οντως θεοτητα ... απλα απο αλλο πλανητη ... Ειναι καθαρα μαζοχιστικο και αυτοτιμωρια να κουβαλαμε εμεις οι ψωνισμενοι αυτους τους μπαγλαμαδες με τα λιγοτερα MP απο το φανταστικο - καταπληκτικο - τελειο - υπερσυγχρονο υπερκινητο σου !!! Ασε μας κουκλιτσα μου !!! χαχαχαχαχαχαχα Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε ... Μας ψεκαζουν τελικα ... ειναι σιγουρο ... απλα καποιοι το ρουφηξαν ολο !!!! 3
Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ρε ααδελφε αληθεια τωρα.Μας κανεις πλακα. Δε μπορει μας δουλευεις και θες να νομιζουμε οτι μιλας σοβαρα.Ρε συ ριξε μια ματια στις φωτο που ο ιδιος ποσταρες και βγαλε τα ματια σου απο το κεντρο και ριξε μια ματια στα ακρα.Λες και το ζωγραφισες στο χερι ειναι. Μιλαμε για ποιοτητα φωτογραφιας οχι μεγεθος.Συμφωνοι οταν cropαρεις καλα τα mp.ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ μετα το crop.Εκτος εαν πιστευεις οτι ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ mp εχουν το ιδιο sharpness απο ακρη σ'ακρη.Σκεψου το εξης μια φωτο FullFrame με 16 mp σου δινει αρχειο raw γυρω στα 20mb.Η ΜΙΑ!!! Το Ζ1 με τα 20mp ποσο σου δινει?5? Ξερεις γιατι?Δε μπορω να σου εξηγησω γιατι προφανως δε θες να καταλαβεις. Δες μερικες φωτο με τα φτωχα 10.3mp μιας FullFrame και πες μου οτι βγαζει καλυτερες το Ζ1 σου , να πηδηχτω απ'το παραθυρο. http://everydayaperture.files.wordpress.com/2010/07/smoking.jpg http://www.stevehuffphoto.com/wp-content/uploads/2011/01/ashley501.jpg http://1.bp.blogspot.com/_gy0yjzYqu0I/TD0PjGXdZtI/AAAAAAAAFoU/0_9oEyKJ3tI/s1600/restOz0712.jpg http://www.stevehuffphoto.com/wp-content/uploads/2010/09/pic5.jpg http://www.yanidel.com/High%20Res/fall%20rose%20HR.jpg http://1.bp.blogspot.com/-1VXrmuAgUhk/TiSbthmE5nI/AAAAAAAAAdQ/AN8F7SbXfWM/s1600/Cat+M8+Portrait+Small+Sharpened+For+Web.jpg http://www.yanidel.com/Pictures/bread%20fair%20baker%20HR.jpg Ρε φιλε εχεις ιδεα απο φωτογραφια??????? Οταν εστιαζω σε ενα κοντινο αντικειμενο στη μεση, εννοειτε οτι οι ακρες θα βγους θολες... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΛΩ. Και το RAW ειναι μουφα, ειναι τεραστιο γατι απλα δεν εχει συμπιεση. Εγω τραβαω jpeg 10mb με το 808 μου, δες πιο πανω που ποσταρα. Αν τραβαγα RAW στα 41mp θα ηταν 100mb η καθε φωτο. Αν μια μηχανη που βγαζει RAW 20mb βαλεις jpeg, θα βγαλει 1-2mb. Οι φωτος που ποστραρες ειναι πολυ κατωτερες απο τις δικες μου, σε αναλυση, μεγεθος, λεπτομερια, χροματα, θορυβο... Δεν υπαρχει συγκριση. Και ειναι και φωτος απο το internet, ενω οι δικες μου ειναι δικες μου εγω τις τραβηξα.
erevos_csd Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν ξερω αν το λες κοροιδευτεικα αυτο ή το εννοεις... αλλα για ριξε μια ματια στις φωτογραφιες μου, απο το κινητο μου, που εχω ανεβασει πιο πανω και μετα πες μου αν δεν σε ικανοποιουν σαν φωτογραφο... Ειναι σχεδον τα διπλασια megapixels απο την Mark III σου, το εχεις καθημερινα στην τσεπη σου, και δεν ζυγιζει 15 κιλα. Τωρα αν εισαι ψωνισμενος και γουστραρεις να βολτραεις με το μπαγλαμα 15 κιλα για να πουλας και μουρι οκ τι να πω. Σε ταξιδια που επερνα μαζι μου το Νοκια 808 φωτος, οταν με ροτουσαν κατι επαγκελματιες-τουρισμες που τραβαγαν με κατι κγουμουτσες, "τι ειναι αυτο?", τους απαντουσα "41 megapixels ειναι αυτο, το δικο σου τι ειναι?" και κομπλαραν δεν ηξεραν τι να πουν... Φαντασου τωρα να εχεις εναν τετειο μπαγλαμα, να τον εχεις πληρωσει 5 χιλιαρικα, να εχεις πιαστει ολοκληρος, να εχεις γινει ρομπα... και να τραβας και πιο μαπα απο το ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. Βρε άνιωθε, όταν εσύ βγάζεις καλές φωτογραφίες με το κινητό, ο άλλος με την dslr θα βγάζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. Εκεί είναι η διαφορά. Είναι σαν να συγκρίνεις το Avengers με το The Shawshank Redemption. P.S. Οι τουρίστες που αναφέρεις, καλύτερα να μένανε σε μια compact, γιατί προφανώς δεν ξέρουν. P.S. 2. Έχεις καταλάβει ότι προσπαθείς να μας πείσεις ότι ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες φωτογράφοι του κόσμου (ας αφήσουμε τους χομπίστες στην άκρη) κάνουν λάθος που χρησιμοποιούν DSLR και ότι εσύ έχεις δίκιο; 1
erevos_csd Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ρε φιλε εχεις ιδεα απο φωτογραφια??????? Οταν εστιαζω σε ενα κοντινο αντικειμενο στη μεση, εννοειτε οτι οι ακρες θα βγους θολες... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΛΩ. Και το RAW ειναι μουφα, ειναι τεραστιο γατι απλα δεν εχει συμπιεση. Εγω τραβαω jpeg 10mb με το 808 μου, δες πιο πανω που ποσταρα. Αν τραβαγα RAW στα 41mp θα ηταν 100mb η καθε φωτο. Αν μια μηχανη που βγαζει RAW 20mb βαλεις jpeg, θα βγαλει 1-2mb. Οι φωτος που ποστραρες ειναι πολυ κατωτερες απο τις δικες μου, σε αναλυση, μεγεθος, λεπτομερια, χροματα, θορυβο... Δεν υπαρχει συγκριση. Και ειναι και φωτος απο το internet, ενω οι δικες μου ειναι δικες μου εγω τις τραβηξα. Καλά, εσύ έχεις μπερδέψει την εστίαση με την παραμόρφωση... Όσον αφορά το RAW, αν κάτσουμε να σου εξηγήσουμε για artifacts και τα πλεονεκτήματα του raw σε σχέση με το jpg, το πιο πιθανό είναι να ανατιναχτεί το κεφάλι σου. Για το ποιες φωτογραφίες είναι καλύτερες, άστο φίλε το έχεις κάψει, είσαι ο Uwe Boll της φωτογραφίας. 3
Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σε εκλιπαρω να συνεργαστουμε !!! Η τουλαχιστον να δουλεψω εγω για εσενα !!! Αν πραγματικα πιστευεις οσα λες ... εισαι οντως θεοτητα ... απλα απο αλλο πλανητη ... Ειναι καθαρα μαζοχιστικο και αυτοτιμωρια να κουβαλαμε εμεις οι ψωνισμενοι αυτους τους μπαγλαμαδες με τα λιγοτερα MP απο το φανταστικο - καταπληκτικο - τελειο - υπερσυγχρονο υπερκινητο σου !!! Ασε μας κουκλιτσα μου !!! χαχαχαχαχαχαχα Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε ... Μας ψεκαζουν τελικα ... ειναι σιγουρο ... απλα καποιοι το ρουφηξαν ολο !!!! Οταν δεν μπορεις να απαντησεις, οταν δεν εχεις επιχειρηματα, και δεν ξερεις και ποτε να σταματησεις, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κοροιδευεις με παιδικιστικο τροπο. Συνεχισε...
Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Βρε άνιωθε, όταν εσύ βγάζεις καλές φωτογραφίες με το κινητό, ο άλλος με την dslr θα βγάζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. Εκεί είναι η διαφορά. Είναι σαν να συγκρίνεις το Avengers με το The Shawshank Redemption. P.S. Οι τουρίστες που αναφέρεις, καλύτερα να μένανε σε μια compact, γιατί προφανώς δεν ξέρουν. P.S. 2. Έχεις καταλάβει ότι προσπαθείς να μας πείσεις ότι ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες φωτογράφοι του κόσμου (ας αφήσουμε τους χομπίστες στην άκρη) κάνουν λάθος που χρησιμοποιούν DSLR και ότι εσύ έχεις δίκιο; Παραξενο ομως που δεν βρεθηκε ουτε ενας απο ολους αυτους εδω τους "επαγγελματιες φωτογραφους" του φορουμ να μοιραστει εστω και μια απο αυτες τις "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ" φωτογραφιες, κατι που εγω εκανα, δεν νομιζεις? Αφου εγραψαν εναν σορο γελοιες θεωριες και συμπερασματα, οταν ανεβασα τις φωτο μου... ΜΟΥΓΚΑ! P.S.2 Οι επαγγελματιες φωτογραφοι ειναι ακομα λιγα χρονια πισω τεχνολογικα... αλλα δεν νομιζεις οτι θα ερθει η ωρα που θα αφησουν της κουμουτσες και της βαλητσες και θα τραβανε με υπερ-μηχανες/κινητα σε μεγεθος τσεπης??
immunity Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επειδη καποιοι δεν εχουν στοιχειωδη γνωση απο πληροφορικη Τα pixel ειναι το καδρο. Πολλα pixel μεγαλο καδρο λιγα pixel μικρο καδρο. Η ποιοτητα της εικονας (λεπτομεριες κτλ) εξαρταται απο το sharpness το οποιο συνδεεται με φακο αισθητηρα κτλ. Δε πας να εχεις καδρο 15 mpixel αν ο αισθητηρας/ φακος σου ειναι μαπα (κινητα) η εικονα θα βγει θολη και μπορει να ειναι αντιστοιχη η και ακομα χειροτερη απο ενα καδρο 1mpixel αλλα με καταπληκτικο sharpness (φακος αισθητηρας κτλ) Και ξαναλεω pixels ειναι το καδρο οχι η εικονα/φωτογραφια/ζωγραφια Και για καποιους που ακομα δεν καταλαβαν Σε 40" ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η A ειναι full hd η B ειναι 4K Στην Α βαζεις βιντεο αναλυσης 1080p(full hd) Στην Β βαζεις βιντεο αναλυσης 240p Ποια τηλεοραση θα δειξει καλυτερη ? Η Α η η Β? 2
erevos_csd Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παραξενο ομως που δεν βρεθηκε ουτε ενας απο ολους αυτους εδω τους "επαγγελματιες φωτογραφους" του φορουμ να μοιραστει εστω και μια απο αυτες τις "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ" φωτογραφιες, κατι που εγω εκανα, δεν νομιζεις? Αφου εγραψαν εναν σορο γελοιες θεωριες και συμπερασματα, οταν ανεβασα τις φωτο μου... ΜΟΥΓΚΑ! P.S.2 Οι επαγγελματιες φωτογραφοι ειναι ακομα λιγα χρονια πισω τεχνολογικα... αλλα δεν νομιζεις οτι θα ερθει η ωρα που θα αφησουν της κουμουτσες και της βαλητσες και θα τραβανε με υπερ-μηχανες/κινητα σε μεγεθος τσεπης?? Οι φωτογραφίες σου είναι καλές, αλλά τίποτα το εξαιρετικό. Τις φωτογραφίες που έβαλε ο foxgre δεν τις πιάνεις ούτε για πλάκα. Προσπαθείς ακόμη να μας πείσεις ότι ένας ολόκληρος επαγγελματικός χώρος είναι λάθος και εσύ σωστός. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου στα 10 μου, που θεωρούσα καλύτερο αυτοκίνητο αυτό που είχε τα περισσότερα άλογα. Τότε δεν ήξερα για κρατήματα, προσφύσεις, φρένα, ενεργητική & παθητική ασφάλεια γενικότερα, ποιότητα κατασκευής, άνεση, αξιοπιστία κτλ. Για να το καταλάβεις, θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι οι Ultrapixel της HTC βγάζουν καλές φωτογραφίες. Σκέψου τι φωτογραφίες θα έβγαζες αν είχες πολύ περισσότερα από αυτά τα μεγάλα pixel, με πολλές περισσότερες επιλογές, με αρκετές κατηγορίες παραπάνω ποιότητα κατασκευής και με εναλλάξιμα εξαρτήματα για να καλύπτεις πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Ε, χονδρικά, κάτι τέτοιο έχεις με τις DSLR. Πληροφοριακά, δεν έχω DSLR, προτιμώ την φορητότητα, όμως το κάνω εν γνώσει του τι θυσιάζω από πλευράς ποιότητας. 2
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κάνοντας scroll και τις 4 σελιδες πολυ γρηγορα καταλαβα πως καποιος παιχτης-ες εχει γαμηστερη κινητουμπα 100 τεραπιξελ με πλαστικο οπτικο zeiss και ειναι κατενθουσιασμενος με τις φωτογραφιες του κινητου του και μπηκε να απαξιωσει την οποιαδηποτε dSLR συγκρινοντας τα ΜΡ των δυο συσκευων. Περα απο τον φακο που εχει η καθε συσκευη (το ποσο sharp και το ποσο γρηγορος ειναι) που φυσικα ενας πλαστικος φακος στο μεγεθος του νυχιου μας δε μπορει να εχει το ιδιο sharpness με εναν φακο με κρυσταλλα σε μεγεθος κουτιου μπυρας (πολλες φορες και μεγαλου κουτιου μπυρας) ΤΟΝ πιο μεγαλο ρολο τον παιζει ο σενσορας της μηχανης που στις αναλογικες τον επαιζε το φιλμ. Στην παραπανω εικονα το Full-Frame πλαισιο ειναι οσο μεγαλο οσο η επιφανεια του παλιου καρουλιου φιλμ. Οι σημερινες dSLR full-frame ξεκινανε η φτηνοτερη απο 2Κ+ η Α77 και οι κοινες SLR ειναι στο πλαισιο APS-C τα κινητα (ακομα κι αυτο με τα 150 τεραπιξελ συνηθως εχουν το μικρο κιτρινο πλαισιακι). τη μερα με απλετο φως λοιπον ολα καλα και ολοι χαρουμενοι. οταν αρχιζει και μειωνεται ο φωτισμος για σκεφτειτε ποσο φως στον ιδιο χρονο μπορει να καταγραψει το μεγαλο γκρι πλαισιο και ποσο το κιτρινο... 8
insidious Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τα megapixel αφορούν το μέγεθος και όχι την ποιότητα. Την ποιότητα θα τη δεις σε monitor με resolution ~6K .Μη λες πράγματα που δεν ισχύουν. Αν το πας σε "επίπεδο μικροσκοπίου", η φωτογραφία σου με τα 24 mp από κινητό και της συγκεκριμένης, θα είναι μέρα-νύχτα. Αυτό ισχύει για όλα τα κινητά-φωτογραφικές μηχανές. Ίσα ίσα, σ'έναν κακό φακό / αισθητήρα, τα περισσότερα pixel ίσως χαμηλώσουν την ποιότητα λόγω ότι περισσότερα pixel μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα στο φως, αυξάνοντας το επίπεδο "θορύβου" που εν τέλει αλλοιώνει την ποιότητα. Αυτό θεωρητικά. 20 megapixel θα σου ήταν χρήσιμα αν εκτυπώνεις χαλιά, ή έχεις 2 4Κ μόνιτορ σπίτι σου και θες να βάλεις wallpaper το πρόσωπο σου. Και στην τελική, πιστεύεις ότι εγώ και εσύ ξέρουμε περισσότερα από άτομα που σπουδάζουν/διδάσκουν σε πχ ΤΕΙ φωτογραφίας; Αυτή γιατί δε κυκλοφορούν με τα smartphones αλλά με κάμερες ογκώδης,βαριές στη δουλειά τους; Πέστε ρε φιλε γιατί έχω διαβάσει ένα σορό καραμούζες εδω
hayas88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εγώ συμφωνώ με τον φίλο που στιριζει τα κινητά. Κατόχος και εγώ του νοκια 1020 επιτέλους μπορω να βγάλω μια selfie της προκοπής και να την κάνω ταπετσαρία στον τοίχο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα