Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφαγα ολο μου το μεσημερι? Απεχουν 1 ωρα οι φωτος?

Φιλε ενα βολταρισμα εκανα μιση ωρα απο τη μαρινα, εκανα και το ψαρεμα μου, και οι φωτος ειναι τραβηγμενες με διαφορα δευτερολεπτων. Ουτε τα συννεφα δεν εχουν κινηθει.

Οτι να'ναι λεει ο καθενας...

Εδώ έχεις δίκιο, μπορεί να είναι λόγω λάθος ρύθμισης ώρας.

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Beltfed .... πραγματικα ρε παιδι μου ... αν το κανεις για πλακα  ... γραφεις ιστορια .... αν ομως οχι ... πολυ κριμα ρε γαμωτο ... γιατι γραφη ξερεις ... ιντερνετ μπαινεις ... προφανως χρηματα εχεις για να παιρνεις gadgetakia και προσβαση σε γνωση .... .... αλλα το να μην παραδεχεσαι μετα απο τοσο κραξιμο ... ε ξαναλεω !!! εισαι ΘΕΟΣ !!!! 

Για εμενα εισαι ινδαλμα !!!! 

Συνεχισε ετσι να εχουμε κατι να ασχολουμαστε μεχρι να βγει κανα καινουριο iphone  να ερθουν οι  samsungikoi να γινει πανικος  ! 

Α ψιτ , και που σαι .... αν οντως θελεις να συγκρινεις κινητο με DSLR ρε αγορι μου μαθε πρωτα οτι υπαρχει ρουφιανος

( exif )  ... παλι γκολακι εφαγες ... 

• Like 8
Δημοσ.

ναι λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν.

τόσα όσα να φύγει το μαύρο αυτοκίνητο στο βάθος που έκρυβε το μπλε και να φύγει δεξιά το βανάκι που έκρυβε το λεξους. χαχαχα. Όσο σου πηρε δηλαδή και για να πειράξεις το iso.

Σε παραδέχομαι όμως ρε μπαγάσα, το παλεύεις μέχρι τέλους!

• Like 3
Δημοσ.

Στερεομενες και οι δυο πανω στην πορτα του αυτοκινητου, και εγω απλα πατησα το κουμπι.

Αυτο ειναι η έκπληξη, και ειναι κάτι που το φοβόμουν !

Οδηγάς αυτοκίνητο, άρα είσαι άνω των 18 ετών. 

Ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας...

* Αν δει κάποιος απο την Sony το νήμα και δεν ξέρει Ελληνικά θα τρίβει τα χέρια του νομίζοντας οτι ασχολούμαστε ολοι με την νεα a77 !!! Που να ήξερε ο άμοιρος :)

• Like 2
Δημοσ.
Η D4 ειναι επαγκελματικη, αυτο πληρωνεις, και το οτι εχει 1000 λειτουργιες (αχρηστες για τους περισσοτερους). Κατα τα αλλα ειναι μαπα, 16mp.
φιλε καταρχας θα πρεπει να ξεκινησεις απο τα βασικα και να κατανοησεις τι σημαινει ο ορος ¨φωτογραφια¨ για καποιον γνωστη και τι για εσενα.

Δες λοιπον ενα βιντεο της d4

Οσο το πιανει το κινητο σου, αλλο τοσο πιανει και τις φωτογραφιες της.

Να δω τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα

Δημοσ.

Beltfed, σε ευχαριστώ πρώτα από όλα για το άφθονο γέλιο που μας χάρισες. Καιρό είχα έτσι να γελάσω με μια αντιπαράθεση σε κάποιο φορουμ. Τώρα επειδή μάλλον το κουράσαμε το θέμα αν μπορείς διάβασε το παρακάτω άρθρο. Ίσως αυτό σε πείσει ότι όλοι εμείς δεν είμαστε ελέφαντες και έχουμε τους λόγους μας που κουβαλάμε τις κουμούτσες στο λαιμό μας...

Megapixel Myth

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα δεν νομίζω να έχω ξαναγελασει τόσο σε thread!! Ρε ξεκολλάτε, το παιδί φαίνεται ότι μας δουλεύει τόση ώρα όλους ψιλό γαζί και κάνει την πλάκα του!! Εγώ πάντως τον παραδέχομαι, μπράβο του, μια στιγμή νόμιζα ότι τα λέει στα σοβαρά :P

Δημοσ.

Πως συμπερανες οτι βγαζει μαπα φωτογραφιες το κινητο μου χωρις να σου εχω πει ποιο εχω??

Λοιπον για να μην λετε οτι σας ερθει, εχω το Xperia Z1 με 20mp camera και τραβαει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΡΕΣ.

Αν ηταν 100000000mp θα τραβαγες φωτο καποιον και θα επιανε μεχρι και τα κυτταρα του δερματος του με τετοια αναλυση.

Με 4mp η λεπτομερια που θα επιανε θα ηταν τελειως ΜΑΠΑ. 

Σιγα τις μαλακιες που τραβαει το Ζ1... ο φιλος το εννοουσε αλλιως... αλλο 2 κιλα πραμα για φωτογραφιες, κι αλλο ενα φακουδακι με 20ψευτοΜΡ. Παρε την ψηφιακη μου των 70 ευρω, και βγαλε φωτογραφια το ιδιο πραμα. Θα καταλαβεις τι εννοουν ποιοτικη φωτογραφια.

Δημοσ.

Beltfed απο που είσαι φιλε μου?

Εχω μια ωραια ιδεα!

Να βρεθεις με ενα παιδι απο το φορουμ, και να κανετε ενα review περι φωτογραφικών κινητών vs dslr.

Ετσι για να μαθαίνουν και οι νεότεροι.

Γλυφαδα μενω.

Δεν εχω προβλημα, αρκει να μην ειναι κανενας DSLR fanboy.

Και εγω ενα τετειο review εκανα σημερα το μεσημερι, Nokia 808 VS Nikon D7000, και επεσαν ολοι οι και καλα "φωτογραφοι" να με φανε.

Δημοσ.

Όχι, να βγάλεις και νυχτερινές!!! Να δεις από πρώτο χέρι τι κάνει μια DSLR που δεν κάνει κανένα κινητό!

Δοκιμασα να τραβηξω με τη Νικον απο το μπαλκονι τωρα το βραδυ, οσο σταθερα και να την κρατω βγαινουν κουνημενες... δεν τραβαει χωρις τριποδα. Οχι που δεν θα εβρισκαν τροπο να σου παρουν αλλο ενα κατοσταρικο...

Δημοσ.

Ασχολείστε επί 8 σελίδες με ένα τρολ και ούτε ένα ποστ για την sony a77 II του θέματος.

Μάθαμε που μένει το τρολ, τι αυτοκίνητο οδηγάει και τι κινητό έχει...

Δώστους κι άλλο πόνο...........

• Like 2
Δημοσ.

1. Αυτο που εκανες το μεσημερι δεν ειναι ουτε review ουτε συγκριση. Με το συμπαθειο μ.....ια λεγεται.

2. Αν τραβας πισσα σκοταδι, ή αν τρεμουν τα χερια σου ή το πιο πιθανο δεν ξερεις να ρυθμισεις λιγο την dslr για βγαλεις στο σκοταδι, δεν σου φταιει σιγουρα το μηχανακι.

Ps. δλδ σε αυτο το topic συγκρινουμε dslr vs κινητο? κανονικα το θεμα πρεπει να διαγραφει επιτοπου δεν υφισταται καν. ρε φιλε belfed ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζεις, τι λες?

Δημοσ.

ναι λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν.

τόσα όσα να φύγει το μαύρο αυτοκίνητο στο βάθος που έκρυβε το μπλε και να φύγει δεξιά το βανάκι που έκρυβε το λεξους. χαχαχα. Όσο σου πηρε δηλαδή και για να πειράξεις το iso.

Σε παραδέχομαι όμως ρε μπαγάσα, το παλεύεις μέχρι τέλους!

Εκει που ειναι το βανακι ο δρομος του μαγαζιου, το βανακι ειναι σε κινηση.

Το μαυρο αυτοκινητο στο βαθως απλα εφυγε απο εκει.

Λιγα δευτερολεπτα ειναι υπερ-αρκετα για κατι τετοιο.

Τις φωτος τις τραβηξα με διαφορα δευτερολεπτων.

Αλλα οπως και να εχει, τι θες να αποδειξεις με αυτο?

Δημοσ.

Ασχολείστε επί 8 σελίδες με ένα τρολ και ούτε ένα ποστ για την sony a77 II του θέματος.

Μάθαμε που μένει το τρολ, τι αυτοκίνητο οδηγάει και τι κινητό έχει...

Και εγω ξερω τι ζωδιο εισαι.....

Δημοσ.

Beltfed, σε ευχαριστώ πρώτα από όλα για το άφθονο γέλιο που μας χάρισες. Καιρό είχα έτσι να γελάσω με μια αντιπαράθεση σε κάποιο φορουμ. Τώρα επειδή μάλλον το κουράσαμε το θέμα αν μπορείς διάβασε το παρακάτω άρθρο. Ίσως αυτό σε πείσει ότι όλοι εμείς δεν είμαστε ελέφαντες και έχουμε τους λόγους μας που κουβαλάμε τις κουμούτσες στο λαιμό μας...

Megapixel Myth

Το Νοκια 808 εχει εσθητηρα πολυ μεγαλυτερο απο καθε αλλο κινητο αλλα και απο πολλες μηχανες, 1:1.2.

Οποτε το αρθρο αυτο δεν εχει σχεση.

Επισης ξερω και εγω να στελνω λινκ:

Nokia 808 PureView goes against... Canon EOS 5D Mark III

gsmarena-002-1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...