margaritagr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ελα νομιζω ηρθε η ωρα να πεσει καθαρισμα στο τοπικ, εχει και το trolling τα ορια του. 1
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και ρωταω εγω τωρα αφου η ιδια η SONY βγαζει την υπερκινηταρα του φιλου μας γιατι δεν καταργει τις SLR της; και εμεις ολοι, και οι επαγγελματιες φωτογραφοι και η ιδια η SONY ολοι μαλακες και ο ενας και μοναδικος Beltfed φωτεινος παντογνωστης. 3
Snolly Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 γραψτε ο καθενας κανα δυο αδεια ποστ για να αραιωσει η συμπυκνωμενη αγνοια που υπαρχει στο θρεντ
haHa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν εκανα καμια manual ρυθμιση. Και τα δυο ηταν στο AUTO χωρις Flash. Στερεομενες και οι δυο πανω στην πορτα του αυτοκινητου, και εγω απλα πατησα το κουμπι. Γιατι λες ψέμματα ή εισαι τοσο χαζος που δεν καταλαβαινεις τα κουμπια; Το γραφει στο exif οτι ηταν χειροκινητο και οχι auto. 2
Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κι ομως πηγε. Εγω και τα δυο στο Auto τα ειχα.Μαλλον ψαχνεις για δικαιολογια, και οτι και να κανω κατι θα βρεις να πεις...Ακομα και με το θορυβο, η διαφορα στην αναλυση οπως και να εχει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Και αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις, τελεια και παυλα.
apomat1982 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κι ομως πηγε. Εγω και τα δυο στο Auto τα ειχα. Μαλλον ψαχνεις για δικαιολογια, και οτι και να κανω κατι θα βρεις να πεις... Ακομα και με το θορυβο, η διαφορα στην αναλυση οπως και να εχει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Και αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις, τελεια και παυλα. θα σου έλεγα τώρα για το τελεία και παύλα. Σ΅την πρόκλησή μου δεν απάντησες. Κιότεψες; 1
Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Γιατι λες ψέμματα ή εισαι τοσο χαζος που δεν καταλαβαινεις τα κουμπια; Το γραφει στο exif οτι ηταν χειροκινητο και οχι auto. Εγω το κουμπι το εβαλα εκει που διχνει το Flash-απαγορευτικο. Το τι εκανε η μηχανη δεν ειναι δικο μου προβλημα.
apomat1982 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εγω το κουμπι το εβαλα εκει που διχνει το Flash-απαγορευτικο. Το τι εκανε η μηχανη δεν ειναι δικο μου προβλημα. καλά καλά... συνεχίζεις να μην απαντάς 2
Beltfed Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 θα σου έλεγα τώρα για το τελεία και παύλα. Σ΅την πρόκλησή μου δεν απάντησες. Κιότεψες; Θες προκληση? Τωρα κιολας... τι αντικειμενο θες να βγαλω? p.s. Δεν μπορω να βρω image hoster που να παιρνει τις τεραστιες φωτος του 808 σε Full αναλυση. Ξερεις καποιον??
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ακομα και με το θορυβο, η διαφορα στην αναλυση οπως και να εχει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Και αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις, τελεια και παυλα. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η ανάλυση, οκ. Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα, κάνεις λάθος. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ελα νομιζω ηρθε η ωρα να πεσει καθαρισμα στο τοπικ, εχει και το trolling τα ορια του. Δεν θα σαι καλα! Και με τι θα διασκεδάζουμε μετά??? Δεν εκανα καμια manual ρυθμιση. Και τα δυο ηταν στο AUTO χωρις Flash. Στερεομενες και οι δυο πανω στην πορτα του αυτοκινητου, και εγω απλα πατησα το κουμπι. 1/800 sec; f/14; ISO 1000 ΔΕΝ επιλέγει η μηχανή στο Auto μέρα μεσημέρι... Γιατι λες ψέμματα ή εισαι τοσο χαζος που δεν καταλαβαινεις τα κουμπια; Το γραφει στο exif οτι ηταν χειροκινητο και οχι auto. Γράφει και ένα ονοματεπώνυμο επίσης! Εγω το κουμπι το εβαλα εκει που διχνει το Flash-απαγορευτικο. Το τι εκανε η μηχανη δεν ειναι δικο μου προβλημα. Α την άτιμη! Θες προκληση? Τωρα κιολας... τι αντικειμενο θες να βγαλω? p.s. Δεν μπορω να βρω image hoster που να παιρνει τις τεραστιες φωτος του 808 σε Full αναλυση. Ξερεις καποιον?? Πρώτα πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι την Dslr για να μπορέσεις να βγάλεις σωστή φωτογραφία όμως! 4
apomat1982 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Θες προκληση? Τωρα κιολας... τι αντικειμενο θες να βγαλω? p.s. Δεν μπορω να βρω image hoster που να παιρνει τις τεραστιες φωτος του 808 σε Full αναλυση. Ξερεις καποιον?? wetransfer το παίρνει μια χαρά. Μόνο 12 Mb θα είναι έλα τώρα παραδέξου το. τρολάρεις ασύστολα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 wetransfer το παίρνει μια χαρά. Μόνο 12 Mb θα είναι έλα τώρα παραδέξου το. τρολάρεις ασύστολα Όχι δεν τρολλάρει (δυστυχώς). 2
haHa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κι ομως πηγε. Εγω και τα δυο στο Auto τα ειχα. Μαλλον ψαχνεις για δικαιολογια, και οτι και να κανω κατι θα βρεις να πεις... Ακομα και με το θορυβο, η διαφορα στην αναλυση οπως και να εχει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Και αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις, τελεια και παυλα. Τελικως ποιο ψεμμα ισχυει; ηταν στο auto ή στο σηματακι χωρις φλας; Μπερδευτηκες(ή απλα δεν μπορεις να ξεχωρισεις το κουμπι auto, καταλαβαίνω ειναι δυσκολο. Να ξέρεις ειναι αυτο με το Α! ) κ ο ιδιος με τα ψέμματα σου. Την επόμενη φορα, βαλτην στο auto. Ειναι το σηματακι με το Α, ακου να δεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα