ririco Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μονο για συγκεκριμενες μερες μπορω να προσφερω σε φιλους του insomnia δωρεαν αλλαγη σε κρυσταλο οθονης samsung s3 και s4. Μπορειτε να μου στειλετε Pm οποιος ενδιαφερεται. Η αλλαγη θα γινει παρουσια σας!Δεν θα μπορεσω να σας εξυπηρετησω ολους , αλλα οτι μπορεσω. Ειμαι τεχνικος υπολογιστων και μηχανων γραφειου, αποφοιτος του Ι.ΙΕΚ Ωμεγα απο το 1999. 3
ririco Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επειδη με ρωτανε μεσω pm απανταω σε ολους εδω. Ναι μπορειτε να ερθετε με τα δικα σας τζαμακια οθονης(digitizer).
ririco Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε xtekto!Ειναι κατι που δεν το εχουμε συνηθησει και μας φαινεται υποπτο!Μας κανει εντυπωση που καποιος μπορει να βοηθησει τον αλλο χωρις πληρωμη! Γιατι να μην βοηθησω?
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή! και κατι για τα Home button στα 4αρια!! 1
vagelinho Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ενα μεγάλο μπράβο φίλε μου ! ,Όντως σπανίζουν αυτές οι κινήσεις στις μέρες μας !
gptromy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 kαλσπερα φιλε ririco πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου για ερωτηση για το κρυσταλλο?
alalaska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 kαλησπερα φιλε ririco πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου για μια ερωτηση?κ κατι αλλο!απο που εισαι?ευχαριστω
achilles_g_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αν και δεν έχω τα κινητά αυτά, μπράβο σου για την πρωτοβουλία!
chrisxkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Οταν διαβασα το ποστ σου μου ηρθε στο μοιαλο κατι τετοιο
vasilis217 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου καλημερα ,μπορεις να μου δωσεις μια τιμη ,για αντικατασταση οθονης samsung s4? (δεν την εχω την οθονη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα