Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν οι ηλικωμένοι θα μπορέσουν να ξανανιώσουν πιστεύω ομως μεσω τετοιων η αλλων τεχνικών καποια στιγμή θα καταπολεμηθεί αυτη η κολο νόσος το αλτσχαιμερ

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετάγγισης κάνει και ο Ακατανόμαστος  και έχει φραπέ μαγουλάκι 

Σωστό.  Είναι αρχαίο μυστικό ότι στο αίμα βρίσκονται πολλές απαντήσεις.

Είναι γνωστό ότι  οι κατέχοντες,  σταρ, γνωστοί και ελιτ , κάνουν μεταγγίσεις "φρέσκου" αίματος, εδώ και δεκαετίες.

Για αποτοξίνωση απο τους τόνους ουσιών αλλά και για μακροζωΐα.

Βlood is the life...

https://www.youtube.com/watch?v=u-nuPYiIdoM

*μην χαίρονται οι επιστήμονες ότι θα κλωνοποιήσουν μια μόνη πρωτείνη και θα υποκαταστήσουν τις φοβερές ιδιότητες του αίματος.  Μέσα στο βιολογικό υγρό υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ άλλες χρήσιμες πρωτεϊνες με ενορχηστρωμένη δράση.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μικρό λιθαράκι στη (μελλοντική) βελτίωση της ποιότητας και διάρκειας ζωής, όπως δεκάδες (έχω την εντύπωση) που μπαίνουν κάθε χρόνο στον χώρο της βιολογίας. Τίποτα περισσότερο νομίζω, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό. Από τέτοια λιθαράκια και μερικά άλματα πετύχαμε την όποια τεχνολογική-επιστημονική μας πρόοδο. Απλώς μου φαίνεται ότι τα συγκεκριμένα πειράματα δεν συγκαταλέγονται στα άλματα. Το πρόβλημα της γήρανσης μοιάζει άλυτο και εξακολουθεί να θεωρείται τέτοιο παρ´όλα τα επιτεύγματά μας. Ακόμα και αυτών που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα αλλά είναι απλώς ιδέες. Φαίνεται ότι μας διαφεύγει κάτι θεμελιώδες ή είναι πράγματι άλυτο. Ίσως και να είναι κόντρα στη φύση. Η εντροπία πάντως είναι ανίκητη.

Σόρρυ που το σοβαρεύω και χαλάω το κλίμα! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ακουω χαζομαρες. Δεν χρειαζεται να καλλιεργησεις βρεφη κ ανθρωπους.

Εδω καλλιεργουμε καρδιες νεφρα πνευμονες. Και για το αιμα θα θελουμε ανθρωπινο σωμα? Το ολο θεμα οδευει στην εξελιξη κυταρρων που Θα αναγεννιουνται/αναπλαθονται. Χελωνες σκουλικια μικροοργανισμοι το εχουν αυτο (δλδ εως και την αιωνιοτητα) απλα σιγα σιγα θα το βρουμε και για εμας. Αλλα εμεις θα ειμαστε dead ισως τα δισεγγονα μας το προλαβουν

• Like 1
Δημοσ.

Θα ζητούσα άμεση παρέμβαση της Χαρ. Τρικούπη* αλλά φοβάμαι πως δεν θεωρείται τόσο σοβαρό θέμα όσο... (γκουχ γκουχ).. το start menu των win8 ώστε να αρχίσει αυτεπάγγελτα η γνωστή κοπτοραπτική :P

Δημοσ.

Επειδη ακουω χαζομαρες. Δεν χρειαζεται να καλλιεργησεις βρεφη κ ανθρωπους.

Εδω καλλιεργουμε καρδιες νεφρα πνευμονες. Και για το αιμα θα θελουμε ανθρωπινο σωμα? Το ολο θεμα οδευει στην εξελιξη κυταρρων που Θα αναγεννιουνται/αναπλαθονται. Χελωνες σκουλικια μικροοργανισμοι το εχουν αυτο (δλδ εως και την αιωνιοτητα) απλα σιγα σιγα θα το βρουμε και για εμας. Αλλα εμεις θα ειμαστε dead ισως τα δισεγγονα μας το προλαβουν

Εδώ μιλάμε για πρωτείνη που βρίσκεται στο αίμα...όπως τόσες θρομβο-αντιθρομβοτικές  που τις παίρνουμε σε χαπάκι πλέων...υπάρχουν πάρα πολλές συνθετικές μεθόδοι αναπαραγωγής της ήδη που εφαρμόζεται σε πολύ πιο κοινές πρωτείνες.

Αλλά προκειμένου να κράξουμε τον κ@λοπλούσιο και τα λεφτά του (γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι όποιος έχει λεφτά έχει κάνει συνθήκη με δαίμονες και διαβόλους) θα πουμε ότι θέλουμε. Μην δούν επιστημονική είδηση αμέσως να βγάλουν την βαλλίστρα για κυνήγι παγανιστών...

• Like 3
Δημοσ.

Αλλά προκειμένου να κράξουμε τον κ@λοπλούσιο και τα λεφτά του (γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι όποιος έχει λεφτά έχει κάνει συνθήκη με δαίμονες και διαβόλους)

Μπά όχι, απλά ο παππούς του ήταν δοσίλογος και γερολαδάς, ο πατέρας του εκμεταλλευτής της υπεραξίας των εργαζομένων και αυτός απλά έφτιαξε μια startup για να κλέβει εύκολα την εφορία και να ρουφάει κονδύλια κατά πως βολεύει τους φίλους και παλιούς συμμαθητές του, τους θεοχάρηδες των υπουργείων εννοώ.

Γιατί στην Ελλάδα πλούσιος και τίμιος δεν υπάρχει, ο Λιάπης ήταν ο τελευταίος.. oh wait... :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί στην Ελλάδα πλούσιος και τίμιος δεν υπάρχει, ο Λιάπης ήταν ο τελευταίος.. oh wait... :P

Έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε. Ξέρω πολλούς τίμιους που δεν είναι Λάτσης level αλλά τουλάχιστον έχουν αρκετά για να σταματήσουν να δουλεύουν τώρα και να ζουν από τα έτοιμα εγγόνια τους μέχρι τα βαθιά γεράματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι πράγματι ξέρω κι εγώ τέτοιες πετυχημένες περιπτώσεις όπως ο τζάμπος και ο σπρίντερας. Θα τα κάψωωω τα ρημάδια τα μαγαζιά μουουου.. :devil:

Το "τίμιος" είναι λέξη με πολύ αμφιλεγόμενη ερμηνεία. Εγώ το ερμηνεύω τίμιος = ηθικός , άλλοι όμως λένε τίμιος = νομιμοφανής. Και ως γνωστόν με το σταυρό στο χέρι λεφτά δεν μαζεύεις, το ξέρουν και τα μικρά παιδιά αυτό. :-)

Offtopic ftw, σορρύ. :fear:

Επεξ/σία από pigeon
  • Like 1
Δημοσ.

Και ως γνωστόν με το σταυρό στο χέρι λεφτά δεν μαζεύεις, το ξέρουν και τα μικρά παιδιά αυτό. :-)

Mια χαρά μαζεύεις, όρεξη για δουλειά,δημιουργικότητα και όραμα να έχεις. Τέτοιες φράσεις είναι η παρηγοριά του τεμπέλη για να συνεχίζει μια μίζερη ζωή στην μετριότητα και να μην παθαίνει κατάθλιψη. Άμα το βάλεις στόχο μπορείς να κάνεις θαύματα χωρίς να μπλέξεις ούτε με ανήθικους ούτε με παράνομους πειρασμούς. Απλά ο Έλληνας ήταν και πάντα θα είναι ο "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" και γιαυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Δημοσ.

σορρυ και πάλι για το offtopic :fear:

Δεν βγαίνουν τα νούμερα, μάστορα. Είτε έχεις περιουσία από παλιά -ψάξε πόθεν έσχες πατέρα/παππού- είτε την έκανες με απλήρωτες υπερωρίες, παραθυράκια του νόμου, απλήρωτες εισφορές, ανεπίδοτο ΦΠΑ και άρθρα 99.

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ψάχνουν να πάρουν φόρο 200ε από άνεργο με το αντισυνταγματικό -και πρακτικά εντελώς εξωπραγματικό- τεκμαρτό εισόδημα, κι εσύ μιλάς για υγιείς επιχειρήσεις και τίμια κέρδη. Να μη μιλήσουμε καλύτερα για την προστασία από το περίπτερο ως το μεζεδοπωλείο κι από το μπακάλικο ως το εμπορικό κατάστημα. Τι καταλαβαίνεις; :unsure:

Ο λόγος που φτάσαμε εδώ είναι γιατί υπάρχει χαώδης απόσταση από τις θεωρίες στα έδρανα των πανεπιστημίων ως το πεζοδρόμιο. Καλώς ή κακώς κάποιοι που ζούνε το πεζοδρόμιο από 7 χρονών κάτι παραπάνω ξέρουν για την πραγματική Ελλάδα, πως ακριβώς γίνονται οι δοσοληψίες με το δημόσιο και τους πραιτωριανούς του, πόσα χρειάζονται κατωχέρι κάθε μήνα για να αποφύγεις τυχαίες πυρκαγιές στην τρύπα που πληρώνεις χρυσή για να πουλάς κοακόλες και σαντουιτσάκια. Λεω γω τώρα...

Τώρα, παίζει να μου απαντήσεις "Οποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον Εισαγγελέα!" και να μείνω ξερός. :P

Δημοσ.

''λαε πολεμα σου πινουνε το αιμα''

το κομουνιστικο κομμα τα ελεγε απο παλια αλλα ποιος τους ακουγε

Δημοσ.

Προφητική ταινία το Matrix.

Θα καλιεργούν ανθρώπους για να τους πίνουν το αίμα οι πλούσιοι για να είναι πάντα νέοι.

Μερικές φορές οι ανακαλύψεις της επιστήμης είναι τόσο μα τόσο τεράστια λάθη. (βάλε την σχάση του πυρήνα του ατόμου)

Το  island ηταν πιο προφητικη θα εχουν κλωνους για να κανουν μεταμοσχευσεις αν αρρωστησουν.

Δημοσ.

Τον επίτιμο έπρεπε να βάλεις.

Θα έπεφτε η σελίδα...

ΥΓ

Τι σερβερ έχει το ινσόμνια ρε παιδί μου; Mitsotakoulas-proof...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...