rfc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ναι μου διεφυγε αυτο με το διπλο νατ που δεν ειναι οτι καλυτερο...... πρεπει να μπει σε bridge.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 αλλιως ας παιξει με την Lan και οχι με την Wan.γιατι το να κανει διπλα port forward ή να κανει One to one nat ειναι χωρις νοημα.αν και γενικοτερα το καλυτερο θα ηταν το bridge εφοσον μας λεει οτι το draytek δεν την παλευει και πολυ.αν βρει και κανα ρουτερ που να συγχρονιζει και παραπανω απο το draytek (και να παιζει και bridge)θα ειναι ακομα καλυτερα
ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οσα ρουτερ εχω δοκιμασει το Draytek συγχρονιζει πιο ψηλα απ'ολα , δειτε φωτο http://prntscr.com/3pmwti Βεβαια επαιξα με τα διαφορα modem codes στα firmware για να το πιασω αυτο, ειχε και λιγοτερο. Και στα δυο ρουτερ μπαινω, 192.168.1.1 το Draytek και 2.1 το Asus, στο Asus connection type εχω "Automatic DHCP" Χρειαστηκε να αλλαξω χειροκινητα την IP του Asus σε 2.1 για να παιξει.Μονο στο Asus συνδεομαι, το pc μου lan στο Asus και ολα τα WiFi στο Asus επισης. Απο Draytek εχω απενεργοποιησει WiFi/Firewall κτλ, σχεδον τα παντα... για να μην γινει κανα conflict :/ Εντωμεταξυ εχω UPnP στο Asus και τωρα το Torrent δειχνει πως το connection ειναι οκ με την πορτα.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οσα ρουτερ εχω δοκιμασει το Draytek συγχρονιζει πιο ψηλα απ'ολα , δειτε φωτο http://prntscr.com/3pmwti Βεβαια επαιξα με τα διαφορα modem codes στα firmware για να το πιασω αυτο, ειχε και λιγοτερο. Και στα δυο ρουτερ μπαινω, 192.168.1.1 το Draytek και 2.1 το Asus, στο Asus connection type εχω "Automatic DHCP" Χρειαστηκε να αλλαξω χειροκινητα την IP του Asus σε 2.1 για να παιξει. Μονο στο Asus συνδεομαι, το pc μου lan στο Asus και ολα τα WiFi στο Asus επισης. Απο Draytek εχω απενεργοποιησει WiFi/Firewall κτλ, σχεδον τα παντα... για να μην γινει κανα conflict :/ Εντωμεταξυ εχω UPnP στο Asus και τωρα το Torrent δειχνει πως το connection ειναι οκ με την πορτα. απλα παλι δεν ειναι σωστο να ειναι ετσι.επισης ωραια γραμμη.για vdsl εεισαι κατευθειαν.αν μπορουσες να ριξεις και το Margin πιο χαμηλα πχ στο 6 που δινει η Hol σε καποιους και η forthnet θα την ταβανιαζες την γραμμη.το Upnp οκ θα βοηθησει λιγο αν και ειμαι υπερ του manual port forward παρα του Upnp.απλα σε σενα θα πρεπει να παιξουν διπλα port forward και ειναι λιγο μπελας για διαφορους λογους.για αυτο και σου προτεινα τις πιο πανω λυσεις.πχ να χρησιμοποιησεις την Lan του asus και να παιζει το asus απλα σαν access point.αλλιως αν βρεις κανα αλλο ρουτερ για δοκιμη πχ thomson v8 που εχει καλο συγχρονισμο και γυρναει σε bridge θα ηταν καλη φαση
ExTaCy1337 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Βασικα εβαλα το ZTE ZXV10 H108L που μου ειχε δωσει η Wind, το ειχα στο κουτι του, ητανε αχρηστο μονο του, ο Browser μπουκωνε δεν ανοιγε τιποτα το εβαλα σε Bridge , το μονο θεμα μου ειναι οτι τωρα που ειναι bridge δεν μπορω να μπω στο interface του ZTE ενω πριν εμπαινα και στα δυο ρουτερ. Τι μπορω να κανω γι'αυτο?Βασικα τωρα πως θα δω τα στατιστικα της γραμμης μου? Διοτι δεν μπορω να μπω στο Zte. Παντως συγχρωνιζει 20.000 Και κατι ψιλα. Οσο και το Vigor 2700 περιπου, μικροδιαφορες. Οσο για το VDSL ή Wind δεν το υποστηριζει σπιτι μου :/ ενω βαζω την οδο μου στο site τους και λεει οτι υποστηριζει, οταν βαλω το σταθερο μου λεει πως δεν υποστηριζει, μαλλον αλλες εταιριες με υποστηριζουν και οχι η wind, αλλα οι αλλες ειναι πανακριβες και χρειαζομαι και σταθερα για εξωτερικο. Πηρα προχθες τηλ για αλλαγη στο SnR τους ειπα να το κανουν 6 ή οσο πιο χαμηλο μπορουν , 9 μου το πηγανε μονο (Πριν καμια βδομαδα που ζητησα fastpath μου το ειχανε ανεβασει 14 Snr επειδη τελευταια φορα ειχα δηλωσει βλαβη και μου εβγαλαν το fastpath, τωρα μια χαρα ειναι δεν ξερω)
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Βασικα εβαλα το ZTE ZXV10 H108L που μου ειχε δωσει η Wind, το ειχα στο κουτι του, ητανε αχρηστο μονο του, ο Browser μπουκωνε δεν ανοιγε τιποτα το εβαλα σε Bridge , το μονο θεμα μου ειναι οτι τωρα που ειναι bridge δεν μπορω να μπω στο interface του ZTE ενω πριν εμπαινα και στα δυο ρουτερ. Τι μπορω να κανω γι'αυτο? Βασικα τωρα πως θα δω τα στατιστικα της γραμμης μου? Διοτι δεν μπορω να μπω στο Zte. Παντως συγχρωνιζει 20.000 Και κατι ψιλα. Οσο και το Vigor 2700 περιπου, μικροδιαφορες. Οσο για το VDSL ή Wind δεν το υποστηριζει σπιτι μου :/ ενω βαζω την οδο μου στο site τους και λεει οτι υποστηριζει, οταν βαλω το σταθερο μου λεει πως δεν υποστηριζει, μαλλον αλλες εταιριες με υποστηριζουν και οχι η wind, αλλα οι αλλες ειναι πανακριβες και χρειαζομαι και σταθερα για εξωτερικο. Πηρα προχθες τηλ για αλλαγη στο SnR τους ειπα να το κανουν 6 ή οσο πιο χαμηλο μπορουν , 9 μου το πηγανε μονο (Πριν καμια βδομαδα που ζητησα fastpath μου το ειχανε ανεβασει 14 Snr επειδη τελευταια φορα ειχα δηλωσει βλαβη και μου εβγαλαν το fastpath, τωρα μια χαρα ειναι δεν ξερω) το zte ισως εχει παρει απο τον dhcp του ρουτερ μια δευτερη ip και ετσι να μπορεις να μπεις στο zte.αλλιως αν τα εχεις και τα 2 πχ 192.168.1.χ τοτε μπορεις με ενα δευτερο καλωδιο να συνδεσεις μια Lan του zte με μια Lan του ρουτερ και λογικα ετσι θα σε αφησει.το υπαρχον καλωδιο δεν το βγαζεις που ενωνεται με την wan.απλα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο.υπαρχουν και αλλες εταιρειες που θα βρεις πακεετα πχ forthnet,hol.καποια θα εχει αυτο που θες.αν και η Hol νομιζω δεν δινει απο το αστικο κεντρο.και το κοβω χλωμο να μην μπορει να σου δωσει η wind .αν εχει καποιος αλλος wind vdsl τριγυρω σου σιγουρα θα μπορεις και εσυ εφοσον μιλαμε για vdsl απο το α/κ.θα μιλαγα μαζι τους γιατι τιποτα λαθος το κοβω.6 δεν δινει ηwind.forthnet και Hol δινουν.(η Hol θα σε τσεκαρει πριν στο βαλει).ναι μαλλον ειδαν την βλαβη οποτε λενε ας του δωσουμε fast path αλλα με μεγαλο snr για σταθεροτητα. παντως και το zte λενε οτι συγχρονιζει πιο χαμηλα γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα