p@rperis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εχω το modem/router zte h108ns και το modem/router zte w300.σαν primary router εχω το h108ns. μπορω να χρησιμοποιησω το w300 σαν repeater(δηλαδη να επεκτηνω το ασυρματο δυκτιο μου) or client mode (δηλαδη να περνει ασυρματα και να δινει ενσυρματα) η οτιδηποτε αλλο mode? και αν ναι πως μπορω και με τι ρυθμησεις? μιας και το εχω μην παει χαμενο.
jkoukos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δυστυχώς σχεδόν όλα τα modem/router δεν έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν ως repeater. Μερικοί κατασκευαστές το παρέχουν σε ίδιες συσκευές μέσω WDS, αλλά και πάλι έχουν παρατηρηθεί πολλά προβλήματα και συνήθως δουλεύουν σε χαμηλότερη (WEP) ή καθόλου ασφάλεια. Μόνο με δοκιμή θα το δεις, αν υπάρχει σχετική πρόβλεψη στο firmware και αντίστοιχη επιλογή στο μενού.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 το wds απλα θα πρεπει να γινεικ και απο τις 2 πλευρες.και απο το α προς το β και το αναποδο.επισης σe thomson που το ειχα δοκιμασει επαιζε μονο με wep και ειχα ακομα και αναμεσα σε ιδια ρουτερ αρκετα μεγαλο Packet loss.μονο με 2 χ 780 μου ειχε παιξει καπως σωστα.καλυτερα να πας να παρεις ενα repeater.επισης απο τα zte μην περιμενεις πολλα πραγματα.μπορεις να το δοκιμασεις να δεις μηπως υποστηριζει wpa και μηπως παιζει σωστα.απλα στο δευτερο zte πρεπει να κλεισεις τον dhcp και να δωσεις διαφορετικη Ip.να εχει καποιο απο τα 2 repeater λειτουργεια ή client το θεωρω δυσκολο μια που τα περισσοτερα μην πω σχεδον ολα τα adsl router δεν δινουν κατι απο τα 2 τουλαχιστον με τα default firmware.
jkoukos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλά client λειτουργία δεν έχει κανένα dsl router. Μερικά παίζουν ως wds repeater, μα όπως γράφεις είναι λαχείο αν θα δουλέψει σωστά.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλά client λειτουργία δεν έχει κανένα dsl router. Μερικά παίζουν ως wds repeater, μα όπως γράφεις είναι λαχείο αν θα δουλέψει σωστά. ουτε repeater θυμαμαι να εχω δει σε adsl router.repeater σαν repeater οχι σαν wds. και η Thomson νομιζω το εκοψε το wds.στο v8 δεν το ειχε.σε Technicolor Που εχω πλεον δεν εχω δει κατι για wds.επισης στα τελευταια μοντελα το σεταρες απο cli Υποχρεωτικα.το ειχαν καταργησει απο το μενου
jkoukos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ναι το universal repeater δε παίζει σε κανένα. Μόνο το WDS (όσα το έχουν). H AVM τελευταία κατάργησε το WDS με άλλο δικό της πρωτόκολλο που παίζει μόνο στα Fritz με το νεώτερο firmware, ούτε καν στα προηγούμενα.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ναι το universal repeater δε παίζει σε κανένα. Μόνο το WDS (όσα το έχουν). H AVM τελευταία κατάργησε το WDS με άλλο δικό της πρωτόκολλο που παίζει μόνο στα Fritz με το νεώτερο firmware, ούτε καν στα προηγούμενα. απο την μια βλακεια να βγαζει δικο της πρωτοκολλο απο την αλλη αν παιζει σωστα γιατι οχι. το κακο ειναι οπως λες οτι δεν παιζει σε προηγουμενα μοντελα και ουτε το κοβω να βγει firmware για να το υποστηριξει οποτε ναι ειναι λιγο βλακεια παλι.βεβαια επισης το βασικο ειναι αν το δικο της πρωτοκολλο παιζει με wpa και γενικοτερα αν παιζει.δεν εχω δοκιμασει σε hp access points σειρα msm αν παιζει το wds με wpa.χωρις κλειδωμα παιζει jet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα