Προς το περιεχόμενο

Accelero Xtreme IV και heatsinks απο ΙΙΙ.

Ultimategr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα,

εχω την R9 290 μαζι με την Accelero Xtreme III.Ειδα ότι εχει βγει  η ΙV εκδοση που λεει ότι εχει καλυτερη συμβατοτητα με τις R9 290 καθως και το σημαντικοτερο καλυτερη ψυξη στα VRM.Οποτε λεω να παραγγειλω την Accelero Xtreme IV.(Την ΙΙΙ θα την βαλω σε μια 6970 reference που εχω).Το ερωτημα είναι τα heatsinks(εχω αγορασει παραπανω )της ΙΙΙ που εχουν τοποθετηθεί με thermal adhesive glue πως να τα αφαιρεσω από την καρτα?Να τα πιασω προσεκτικα και να τα περιστρεφω σιγα σιγα μεχρι να τα ξεκολλησω?Υπαρχει κίνδυνος να σπασει κανενα chip της καρτας?Διαβασα ότι ορισμένοι τα περιστρεφουν με προσοχη με το χερι μερχρι να βγουν,αλλοι χρησιμοποιουν θερμοπιστολο.Μπορω να τα αφήσω πανω και να εγκαταστήσω την IV?
H IV εκδοση δεν περιλαμβανει heatsinks απ ότι διαβασα.Μηπως αν τα αφήσω πανω στην καρτα και εγκαταστήσω την ΙV εχω ακομα καλυτερη ψυξη?Καμια ιδεα?    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέφτομαι να τα αφήσω πανω κολλημενα και να εγκαταστήσω το συστημα ψυξης της Xtreme IV.Απ ότι φαινεται εδώ http://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/vga/accelero-xtreme-iv.html δεν χρησιμοποιει καθολου heatsinks και thermal adhesive,αλλα ψυχει τη ram και τα voltage regulators από τη πανω μερια με ένα εντελως διαφορετικο τροπο σε σχεση με την ΙΙΙ.

Ισχυρίζονται ότι η νεα αυτή εκδοση ψυχει καλυτερα τα  vrm,είναι πλήρως συμβατη με την R9 290(και η ΙΙΙ ηταν αλλα ελλειπαν μερικα heatsinks) και επιπλέον εχει ένα graphic card holder για να στερεωνεται καλυτερα η καρτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παλιο το θεμα αλλα μ ενδιαφερει κι εμενα,γιατι να μην τα αφησεις πανω?Δε χωραει η ψυκτρα?

Τα αφησα τελικα πανω και εγκατεστησα την Αccelero Xtreme IV χωρις κανενα προβλημα,χωραει κανονικα η ψυκτρα.Σε e-mail που εστειλα στην artic μου ειπαν ότι δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα,θα εχω ακομα καλυτερες θερμοκρασίες όπως μου ανεφεραν.

Με θερμοκρασια δωματιου 26,1 βαθμούς σε iddle εχω θερμοκρασια 34-35 βαθμούς,vrm1:33 βαθμοι και vrm2:31 βαθμοι.

Σε full load  όταν τρεχω το vantage και το 3d mark 11 εχω: 62-64 βαθμούς,vrm1:61 βαθμοι και vrm2:48 βαθμοι με τους ανεμιστήρες της καρτας να δουλευουν εως 66 τοις εκατο για τις παραπανω θερμοκρασίες.

Πισω ακριβως από την καρτα εχω στερεωσει μεσα στο κουτι αυτό τον τον ανεμιστηρα  http://www.e-shop.gr/prolimatech-ultra-sleek-vortex-120mm-fan-p-PER.811429 να φυσαει προς την καρτα στα πισω vrm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...