gkalas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εκει με το Neogaf ελιωσα και εγω.Εχει πολλες στιγμες το παιχνιδι που σε κανει να γελας παντως.
DJTaurus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η αγαπημένη μου αποστολή (στο video παρακάτω... ο τύπος έχει κάνει ότι να ναι customize:P) μέχρι στιγμής στο λούνα παρκ του Sunset. Μόλις συνηθίσεις τον χειρισμό δεν σταματάς να το χορταίνεις... γαμηστερά όπλα (customization να φάνε και οι κότες), έξυπνο χιούμορ στα γνωστά πρότυπα της insomniac που δεν εντυπωσιάζει με καφρίλες και αμερικλανιές, χρώμα παντού λες και είσαι μέρος ενός comic (τα πάντα φωνάζουν ότι έχουν σχεδιαστεί με υπερβολή), grinding όπως το infamous (πιστέψτε με δεν υπάρχει glitch ούτε για αστείο), βράχος στα 30fps και γενικότερα το παιχνίδι ξεχειλίζει από amita motion θετική ενέργεια παντού. Από τις λίγες φορές που διασκέδασα με multi παιχνιδιού αυτού του είδους. Αποστολές 8 παιχτών που κάνεις 3-4 objectives κάθε φορά στην πόλη με σκοπό την εξολόθρευση εχθρών και εύρεση αντικειμένων...οταν τελειώσει έχεις την επιλογή να συνεχίσεις με νέο session ή με το campaign. Είναι κρίμα να μην σημειώνει αρκετές πωλήσεις ο συγκεκριμένος τίτλος που ανανεώνει τόσο πολύ τον παίχτη αλλά και την βιομηχανία. Αισθητικά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Μερικά animation είναι λες και βγήκαν από κάποιο επαγγελματικό studio κινουμένων σχεδίων. Μην το κρίνετε με βάση playthrought στο YouTube. Το παιχνίδι δεν είναι ούτε απλοϊκό ούτε "παιδικό" με την έννοια του χαζοχαρούμενου. Εχει δίκη του ταυτότητα και αυτό ωφελείται στο ποσο ιδιαίτερο και ταλαντούχο studio είναι η insomniac. Φρεσκαδούρα από τις λίγες. 5
gkalas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ το γουσταρα πολύ το παιχνίδι.Τρομερο γέλιο και γαματες αποστολές. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα