lak10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ηρθε σημερα παιδες μετα απο 8 εργασιμες δεν ξερω γιατι αργησε τοσο πανω να λιωσω 1
metallica 13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 παιδια σκεφτομαι να το αγορασω το παιχνιδακι!το τελειωσε κανενας να μου πει ποσες ωρες ειναι περιπου?σας αρεσει γενικα αξιζει τα λεφτα του?
gkalas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγω το τελειωσα αλλα δε θυμαμαι ωρες.Επαιξα καμποσες ολοκληρωνοντας μονο τις βασικες αποστολες χωρις τις extra missions.Αν πας να βγαλεις τα παντα ειναι τεραστιο.Τα αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του.Δες και κανα βιντεακι βεβαια.
metallica 13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εγω το τελειωσα αλλα δε θυμαμαι ωρες.Επαιξα καμποσες ολοκληρωνοντας μονο τις βασικες αποστολες χωρις τις extra missions.Αν πας να βγαλεις τα παντα ειναι τεραστιο.Τα αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του.Δες και κανα βιντεακι βεβαια. θα το παρω γιατι απο αυτα που εχω δει δειχνει πολυ ωραιο!ο τεχνικος τομεας στα βιντεο δειχνει απιστευτος..δεν ξερω απο κοντα αν ειναι το ιδιο εντυπωσιακο!
red1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 παιδια σκεφτομαι να το αγορασω το παιχνιδακι!το τελειωσε κανενας να μου πει ποσες ωρες ειναι περιπου?σας αρεσει γενικα αξιζει τα λεφτα του? http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=21278 1
gkalas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 θα το παρω γιατι απο αυτα που εχω δει δειχνει πολυ ωραιο!ο τεχνικος τομεας στα βιντεο δειχνει απιστευτος..δεν ξερω απο κοντα αν ειναι το ιδιο εντυπωσιακο! Ειναι πολυ ομορφο το παιχνιδι.Θα σου αρεσει.
RedPanda Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Microsoft, meanwhile, probably isn’t sure what to think of Sunset Overdrive yet. The Xbox One exclusive open-world action game was on sale for four days in October, but it didn’t crack the top 10. It did come in at No. 9 if you count games by console (meaning only the PS4 version of NBA 2K15 and the Xbox One version of The Evil Within). And of course, none of these sales include the bundled version of Sunset Overdrive that comes with the white Xbox One. http://venturebeat.com/2014/11/13/october-2014-npd-the-evil-within-sets-records-ps4-xbox-one-still-selling-strong/ Δεν μπήκε στο τοπ 10 / Για Xbox One μόνο μπήκε στο 9 / Limited Bundles. Η insomniac συνεχίζει την παράδοση της στις χαμηλές πωλήσεις.
papeipa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οτι κακό και αρνητικό για οτι αφορα το xbox ο red panda εδώ..... Δεν είδα ποσταρισμα όμως για τα 10 μύρια χ1 η για τον τριπλασιασμο πωλησεων ..... 1
lepaterious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Η insomniac συνεχίζει την παράδοση της στις χαμηλές πωλήσεις. Ναι μονο που το παιχνιδι εχει και 10 μερες εξω στην αγορα! Αυτο το ξεχασες να φανταστω.
gkalas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε φταιει η Insomniac αλλα ο μεσος ασχετος gamer που αντι να ξεστραβωθει και να παιξει μια νεα ιδεα σε ενα παιχνιδι και να επιβραβευσει την ιδεα αγοραζοντας το παιχνιδι,περιμενει το καθε broken assasins creed που βγαινει ιδιο καθε χρονο και το καθε cod.Σκατα στις πωλησεις και το κορυφαιο Bayonetta 2.Μην το πολυ κουραζουμε,τετοια φαινομενα θα εχουμε απο δω και περα.Ο Red Panda και ο καθε Red Panda καλα θα κανει να κοιταει τα χαλια της δικης του κονσολας που δεν εχει ενα exclusive της προκοπης να παιξει και τη βρισκει ακουγοντας τις πωλησεις της κονσολας του. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από gkalas 8
lak10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 το παιχνιδι εχει απιστευτο χιουμορ και πολυ καφριλα το γουσταρω τρελα κριμα που δεν πουλαει το αξιζει 1
red1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δε φταιει η Insomniac αλλα ο μεσος ασχετος gamer που αντι να ξεστραβωθει και να παιξει μια νεα ιδεα σε ενα παιχνιδι και να επιβραβευσει την ιδεα αγοραζοντας το παιχνιδι,περιμενει το καθε broken assasins creed που βγαινει ιδιο καθε χρονο και το καθε cod.Σκατα στις πωλησεις και το κορυφαιο Bayonetta 2.Μην το πολυ κουραζουμε,τετοια φαινομενα θα εχουμε απο δω και περα.Ο Red Panda και ο καθε Red Panda καλα θα κανει να κοιταει τα χαλια της δικης του κονσολας που δεν εχει ενα exclusive της προκοπης να παιξει και τη βρισκει ακουγοντας τις πωλησεις της κονσολας του. Ρε παιδιά, μη το γυρίσουμε πάλι σε Χ Vs Ψ... Gkala, απο'κει και πέρα συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές, τα "ίδια και τα ίδια" πάντα πουλάνε για κάποιον μυστήριο λόγο, βλέπεις, ο κόσμος δεν κουράζεται να παίζει το ίδιο ποδοσφαιράκι κάθε χρόνο, COD, και το ετήσιο (broken) re-skin του Αss.Creed... Το λευκό Xone bundle μαζί με το S.O ήταν μούρλια, Οne δεν έχω αλλά θα είχε αγοραστεί με τα 1000 αν το είχα, λίγο χρώμα ρε παιδάκι μου, αυτό λείπει απο τα καινούργια vidjya... Aν μου επιτρέπεις όμως, "φρέσκο" σαν ιδέα δεν είναι, o τίτλος αποπνέει Jet grind/set radio απο το χλμ - μαζί με άλλους τίτλους όπως crackdown/infamous/Tony Hawk - κάτι το οποίο παραδέχτηκε και η Insomniac το οποίο δεν μας χαλάει καθόλου στην τελική αμα οι ιδέες που δανείζεται τις μεταφέρει με σωστό τρόπο H ιnsomniac απ'οτι φαίνεται πρέπει να αρκεστεί να βγάζει μονο Ratchet αμα θέλει να δει κανα' φράγκο γιατί... Αλήθεια, το co-op του τι λέει ? Καλό ή "γέμισμα" χρόνου ?
gkalas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλα, δεν είναι εντελώς νέα ιδέα, λάθος το διατυπωσα.Ειναι κατι το διαφορετικό απο τα συνηθισμένα έπρεπε να γράψω αλλά ο κόσμος προτιμάει τα ίδια και τα ίδια.Co op δεν έπαιξα γιατί είχα και bayonetta 2 ταυτόχρονα και τώρα έχω πιάσει τη Master Chief Collection οποτε δε νομίζω να ασχοληθώ με το on line μέρος του.
lak10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τελειωσα το main story αυτο που θα μου μεινει πιο πολυ απο το παιχνιδι ειναι το χιουμορ και η καφριλα που βγαζει μαλον θα δουμε και 2. εκει που λεει για το neogaf ελιωσα απο τα γελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα