Προς το περιεχόμενο

Sunset Overdrive [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι σπερνει.Ειναι εθιστικοτατο.Δε το περιμενα.Απο τα βιντεακια δε με επειθε και για πολλα αλλα μολις ξεκινησεις και συνηθισεις τοτε δε ξεκολλας.

• Like 1
Δημοσ.

Το Shopto με κατέστρεψε 29/10 μου έστειλε το παιχνίδι και ακόμα να παραλάβω και και 3.50 λίρες μεταφορικά τι έπαθαν διάβασα για πολλές καθυστερήσεις

Δημοσ.

Περίεργο, αυτοί μέσα σε μια εβδομάδα το έχουν στείλει.Οσες φορές έχω πάρει απο κει μέσα σε 5 εργάσιμες ήμουν οκ.

Δημοσ.

δεν ξερω και πηρα και το halo απο εκει ισως ειναι θεμα της royal mail και τα 2 games σταλθηκαν first class. για το unity προτιμησα το simplygames.com αυτο εχει 2.50 λιρες μεταφορικα και το http://www.thegamecollection.net/εχει μονο 2 και τα 2 στελνουν first class

Δημοσ.
lak10, on 09 Nov 2014 - 03:21 AM, said:

Το Shopto με κατέστρεψε 29/10 μου έστειλε το παιχνίδι και ακόμα να παραλάβω και και 3.50 λίρες μεταφορικά τι έπαθαν διάβασα για πολλές καθυστερήσεις

αυτή την εβδομάδα κατά 99% θα το έχεις.

ενημέρωσε μας εδώ γιατί μου κάνει και εμένα εντύπωση.

Δημοσ.

Και εγω το συναντω πρωτη φορα παντα σε  3-5 εργασιμες ερχοταν τα παιχνδια μαλιστα περυσι το 2Κ14 το εστειλαν πεμπτη και τριτη το ειχα μαλλον θα εφαγε σκαλωμα η Royal  Mail παντως ειναι πολλα 3 λιρες μεταφορικα οταν αλλοι εχουν πιο φθηνα μεταφορικα και στελνουν με first class με Royal Mail. Η πλακα ειναι οτι αυριο εχουμε αργια Καστορια οποτε απο Τεταρτη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...