Προς το περιεχόμενο

Sunset Overdrive [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι στα γρηγορα.

Διασκεδαστικο παιχνιδι, με λιγο περιεργο χειρισμο στην αρχη (οχι δυσκολο), απλα θελει λιγο συνηθεια γιατι εχει αρκετα πραγματακια.

Γραφικα συμπαθητικα, με δικο τους στυλ.

Γενικα το gameplay φερνει προς infamous καπως.

Δεν ειναι κακο γενικα.

Δημοσ.

Γενικα το gameplay φερνει προς infamous καπως.

Ετσι φαινόταν από την αρχή. Πού είναι ο p3tran τώρα να το βγάλει αυτό παιχνιδάρα μετά από το κράξιμο που είχε ρίξει στο Infamous; :D

Δημοσ.

Ετσι φαινόταν από την αρχή. Πού είναι ο p3tran τώρα να το βγάλει αυτό παιχνιδάρα μετά από το κράξιμο που είχε ρίξει στο Infamous; :D

Εχει σκουριασει το φλογοβολο σου και θες να το επανεφερεις στη δραση; :P 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί βλέπετε τόσες ομοιότητες στους 2 τίτλους. Το inFAMOUS είναι ωραίο παιχνίδι με ένα εκνευριστικό A.I. ώρες ώρες αλλά δεν κολλάμε εκεί. Το Sunset Overdrive είναι ένας τίτλος μέσα στην καφρίλα που εστιάζει περισσότερο στην ξέφρενη δράση και το χαβαλετζίδικο gameplay φτιαγμένο για Co-Op καταστάσεις, scoring competition κι έτσι. Ποιο πολύ μου θυμίζει Arcade αλα Sega καταστάσεις TrickStyle, Jet Set Radio με έντονο πιστολίδι παρά έναν τίτλο που δίνει έμφαση στο story του και τα quests μέσα από ένα free-roam περιβάλλον. Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν και τα 2 παιχνίδια είναι η ελευθερία κίνησης σε μεγάλα περιβάλλοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Το Sunset Overdrive είναι ένας τίτλος μέσα στην καφρίλα που εστιάζει περισσότερο στην ξέφρενη δράση και το χαβαλετζίδικο gameplay φτιαγμένο για Co-Op καταστάσεις, scoring competition κι έτσι. 

Ακούγεσαι σαν διαφήμιση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί βλέπετε τόσες ομοιότητες στους 2 τίτλους. Το inFAMOUS είναι ωραίο παιχνίδι με ένα εκνευριστικό A.I. ώρες ώρες αλλά δεν κολλάμε εκεί. Το Sunset Overdrive είναι ένας τίτλος μέσα στην καφρίλα που εστιάζει περισσότερο στην ξέφρενη δράση και το χαβαλετζίδικο gameplay φτιαγμένο για Co-Op καταστάσεις, scoring competition κι έτσι. Ποιο πολύ μου θυμίζει Arcade αλα Sega καταστάσεις TrickStyle, Jet Set Radio με έντονο πιστολίδι παρά έναν τίτλο που δίνει έμφαση στο story του και τα quests μέσα από ένα free-roam περιβάλλον. Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν και τα 2 παιχνίδια είναι η ελευθερία κίνησης σε μεγάλα περιβάλλοντα.

^ This man gets it ;)

Ακούγεσαι σαν διαφήμιση.

Panda, έχει 2 μέρες που είδα το βίντεο και : Τυγχάνει να να συμφωνώ απολύτως μαζί τους σχετικά με τα Infamous - θεοβάρετοι, "να'χαμε να λέγαμε" exlusive τιτλοι άνευ "ψυχής"...Απλά "έπρεπε" και η Sony να βγάλει ενα open-world exclusive Βλέπεις...Άψυχοι, ανέραστοι τίτλοι εντελώς...

Συμμερίζομαι και τις απόψεις τους περι AC3...

Kοινώς, απο την στιγμή που η άποψή τους συμπίπτει με την δική μου τείνω να πιστεύω αυτά που λένε για το sunset (ευτυχώς ή δυστυχώς).

Το πρόβλημα - προσωπική άποψη πάντα - σχετικά με το S.O είναι οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ πολύ να το παίξει "KEWLLL" και "SHIT'S SOOO KRAZYYY" στον βαθμό που μου γυρνάει τα @ρΚίδια...Το jet grind radio (Dreamcast) και Jet set radio Future τουλάχιστον ηταν ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ οταν είχαν βγεί...έσταζαν στυλ και μοναδικότητα απο παντού - σε αντίθεση με το S.O που απλά έχει κάνει αντιγράφα και mish-mash απο 3-4 τιλους...

Πέραν των όμορφων γραφικών και του customization...δεν βλέπω τίποτα το απολύτως "φρέσκο" ή διασκεδαστικό...ενα ανούσιο ΤPS grind-fest φαίνεται και αυτό δυστυχώς με το μόνο (καλό) χαρακτηριστικό του να είναι η παλέτα χρωμάτων και το στυλ (παρμένο απο "άλλα" games)... Προσέξτε, δεν λέω (ουτε και οι τυποι απο το VG video) πως είναι κακό, απλά βαρετό και (ίσως) ανούσιο στο τέλος της ημέρας...

Προσωπικά, εχω κουραστεί απο το "all style no substance" ή το "πάρε υλικό να έχεις να παίζεις" αλλά ουσία μηδέν (Ubisoft open-world γκουχ-γκουχ)...

Θα δεχόμουν αμα το παιχνίδι είχε τα όποια προβλήματα (ποιο δεν έχει άλλωστε?) αλλά η λέξη "βαρετό" είναι αυτό που με γονατίζει και με απωθεί σε έσχατο βαθμό - δεν έχω πλέον χρόνο και ουτε την διάθεση να σπαταλάω τις οποιες ελεύθερες μου ώρες σε ατελείωτα grind-fest παιχνίδια ή, αυτά που έχουν εναν ανοιχτό κόσμο απλα για να τον έχουν βλέποντας XP μπάρες να γεμίζουν/ανεβαίνουν...Γι'αυτό και δεν μπορώ πλέον τιτλους της Ubi, random FPS No.4674648979 βασισμένους στο online κτλπ κτλπ...

Και να πώ και κατι άλλο ρε μάγκες ? απίστευτα υπερτιμημένη εταιρία η Insomniac...Tα ratchet...ποιοτικά μεν αλλά...τα Resistance ? Παίζει να είναι και απο τα πιο "χλιαρά" shooter που έχουν κυκλοφορήσει...To 1o βγηκε καθαρά για λόγους "me too", βλέπε, έπρεπε και η Sony να εχει ενα αποκλειστικό FPS τιτλο, το 2ο ηταν μια μετριότητα (και πολλά λέω) με το 3ο να είναι ΟΚ (το καλύτερο απο τα 3 κατα την άποψη μου).Tα Spyro...ΟΚ, παίζουν καλά αλλά δεν αποτελώ το target group του τίτλου...

Ti άλλο ? Α ναι, το καταπληκτικό Fuse μην ξεχνιόμαστε...

Θα μου πείτε, "προσωπική άποψη ρε φίλε" κατι με το οποίο θα συμφωνήσω αλλά...ποτε δεν παρήγαγε τίτλους που Α) σε κάνανε να πάρεις κονσόλα Β) έβαζαν φωτιά στα μπαντζάκια...

Τεσπα, θα δείξει αλλά...θα κρατήσω μικρό καλάθι κυρίως λόγω developer...

Δημοσ.

Χωρίς να εχει κυκλοφορήσει ακομα ο τίτλος και χωρίς να έχετε διαβάσει κάποιο review βγάλατε συμπέρασμα.....

Μπορεί να ειναι μάπα αλλά μπορεί να ειναι και κάτι διαφορετικό,σε μια βδομάδα θα δείξει.....

• Like 1
Δημοσ.

Το άδικο για το Sunset Overdrive είναι ότι κυκλοφορεί πολύ κοντά με το Halo: Masterchief Collection και αυτό από μόνο του είναι ικανό να του αποσπάσει μεγάλο μέρος των πωλήσεων ανεξαρτήτως ποιότητας. Ο χρόνος πλησιάζει κι εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα δούμε. 

Πάντως red1 αν και δεν θεωρώ τα Resistance αριστουργήματα, τα ευχαριστήθηκα περισσότερο από τα Killzone του PS 3. Προσωπική άποψη πάντα.

Δημοσ.

Eγω το συμπερασμα το εβγαλα παιζοντας το τις τελευταιες 4 μερες.

ΓΙα τους υπολοιπους δε ξερω.

Xoλοου, το campaign του μπορει να παιχτει ανα πασα στιγμη κο-οπ?Η υπαρχουν συγκεκριμενες αποστολες που ειναι σχεδιασμενες για κο-οπ?

Και γενικα το Gameplay ειναι crackdown, δλδ πας σε μια περιοχη την "καθαριζεις" και προχωρας στην επομενη η τι? (δεν εχω παιξει infamous).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...