p3tran Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://a.pomf.se/ghbtkg.webm http://a.pomf.se/ffijyn.webm ...να και κατι που σιγουρα θα τσουξει αρκετους απο αυτους που διαφωνουμε, αλλα ειναι στα πλαισια αυτου που λεω τοσο καιρο για τη sony.. ο community manager της insomniac, απαντωντας σε "πονεμενους" που ..τα βαζουν με την insomniac που ..παρατησε το playstation και πηγε στο xbox, και μαλιστα εκανε εκει "το παιχνιδι που ηθελε παντα να κανει" λεει τα εξης: sorry you feel that way, but know we had to partner with the right group that believed in us and the vision of the game, wanted to see that vision came to life, and was ok with us retaining the rights to our creation.In all of those regards, Microsoft has been a terrific partner in making Sunset Overdrive reality. οπως ακριβως και με το titanfall δηλαδη, δεν ειναι "η κακια microsoft" το θεμα, αλλα μαλλον "η 'καλη' sony" 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Βσκ ο μονος πονος που διακρινεται πλεον, ειναι αυτος των προηγουμενων ετων(που τον γνωριζαμε ,απλα αν δεν αλλαζε το στρατοπαιδο δεν θα βλεπαμε και τις αποδειξεις),ο οποιος βγαινει στην επιφανεια με την λατρεια της πρωην ''μετριας insomniac'', που πλεον αν κρινω απο το ξαφνικο ενδιαφερον ειναι μια ''σημαντικη εταιρια'' για την βιομηχανια. Θυμιζω οτι ηταν απο τα στουντιο που τα ειχε ακουσει περισσοτερο απο ολα που συνεργαζονταν με την sony για τις ''μετριοτητες'' του.Ισως παντα ηταν καλo τελικα Για να κρινουμε και αυτα που βλεπουμε εφοσον ειμαστε στο συγκεκριμενο thread. Εμενα αυτο που βλεπω μου αρεσει. Η φαντασια(οπλα κτλ) που ειναι το σημα κατατεθεν της insomniac ειναι και παλι εδω, σε κατι αρκετα διαφορετικο. Γενικα πολυ ομορφα γραφικα και ζηλευω που δεν θα βγει σε ps4. ΥΓ.Οχι δεν πηγε για τα λεφτα.
xavier Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ωχ ρε πετραν σπας @@, η ινσομνιακ εχει 4-5 παιχνιδια τωρα που δεν μπορει να πουλησει...η ms της εδωσε τα φραγκα και αυτοι τα εχουν αναγκη, ποσσο μαλλον μετα το fuse που φλοπαρε ασχημα... 1
p3tran Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 για να δουμε λοιπον κε. ξαβιε με τα τσοφλια για @@ ... θα πουλησει το sunset ή οχι? γιατι εδω περα η insomniac εξηγει καποια πραγματα, που εσυ αντι να τα βλεπεις και να καταλαβαινεις πραμα, τα βλεπεις και σε πιανουνε πονακια. 1
xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μακαρι να πουλησει ρε πετραν...τα ratchet μου αρεσουν και θα ηθελα να συνεχιζουν να ερχονται... τωρα για εμενα, με ρωτας αν προτιμαω τη ms που στο launch της κονσολας αγοραζει exclusives για να προσελκυσει προσκαιρα γκειμερς ή τη σονι που αγοραζει ip ωστε οι χρηστες της κονσολας να μπορουν να παιξουν και τα επομενα παιχνιδια της σειρας?θα το σκεφτω και θα σου απαντησω.
p3tran Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εγω χεστηκα αν και ποσο θα πουλησει, εσυ λες οτι οι χαμηλες πωλησεις ηταν το προβλημα. εγω λεω (και βαζω quotes) που λενε οτι οι χαμηλες πωλησεις (και το μετριο game γενικοτερα) ειναι απλα αποτελεσμα της παρεμβασης στο ip. χωρια που ειναι και ακυρο αυτο που λες, μα εντελως ακυρο δηλαδη για τη microsoft... για πες μου ρε ξαβιε, ποιο ειναι αυτο το game που αυτοι με το xbox δεν παιξανε το επομενο της σειρας? γιατι το σκεφτομαι 2 λεπτα και δεν βρισκω ουτε ενα...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για να δούμε, φαίνεται να αντιστρέφει κάπως την κατάσταση η MS.Γνώμη μου είναι οτι ένα Uncharted δεν θα φέρει την άνοιξη για το PS4. Σαν franchise προσωπικά θεωρώ οτι έχει κορεστεί.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ρε άνθρωποι, μην πάτε πάλι σε VS μονοπάτια. Ενα ωραίο παιχνίδι πάει να βγει στο Χ1 και το πνίγουμε σε συγκρίσεις με το PS4 πάλι. Αφήστε να δούμε λίγο χρώμα επιτέλους να γουστάρουμε και να δούμε και καμιά ευφάνταστη υλοποίηση πέρα από M4 και US Marines-demigods κι ας βγει όπου θέλει 3
spartan29gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παιχνιδαρα παιδια φαινεται μην το ψαχνεται!!με πολυ ομορφα γραφικα και εξυπνο gameplay.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μου αρεσει πολυ αυτη η τρελα που κουβαλαει το παιχνιδι. Μου αρεσει επισης που επιτελους καποιος ξεφυγε απο τη γνωστη (και ευκολη/cheat) μηχανικη του cover-based shooter. Μου θυμιζει FPS απο τα παλια (σε third person ομως) που εσυ VS ορδες εχθρων. Επισης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λιγο χρωμα ρε παιδια. Μας εχουν πριξει τον ερωτα με γκριζο/καφε χρωματα των περισσοτερων παιχνιδιων εκει εξω. Αν και δεν ειμαι ο μεγαλυτερος φαν των Ratchet & Clank μπορω να δω τι καλο μπορεσαν να καταφερουν και να μας δωσουν (με απογειο φυσικα το Partners in Time) σε αυτο μπορω να δω κατι καλο αν η υλοποιηση τους βγει σωστα. Στην αναμονη λοιπον. 2
HadesGR Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ρε παίδες πάει να βγεί ένα πρωτότυπο παιχνίδι κι εσείς το πάτε πάλι VS...Jesus
Millennium Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Από ότι vid έχω δει εμένα μου φαίνεται ωραίο.Δε ξέρω αν μπήκε και αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=oKzQ_i9T3wM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα