alixalia Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδια. Πηγα να κατεβασω το windows move maker και μου κατεβηκε μια μαλακια anyprotect λεγεται. Ξερει κανεις πως τον βγαζω ? Εχω εαν asus με windows 8 και για προστασια απο ιους εχω μονο το windows defender που ειναι ενσωματομενο το windows security essentials.... πρεπει να κατεβασω κανενα αλλο ?
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδια. Πηγα να κατεβασω το windows move maker και μου κατεβηκε μια μαλακια anyprotect λεγεται. Ξερει κανεις πως τον βγαζω ? Εχω εαν asus με windows 8 και για προστασια απο ιους εχω μονο το windows defender που ειναι ενσωματομενο το windows security essentials.... πρεπει να κατεβασω κανενα αλλο ? Κατέβασε το Malwarebytes Anti-Malware (είναι anti-malware), κάνε scan και αφαίρεσε ότι βρει. Με το Windows Defender μόνο δεν είσαι καλλυμένος απο θέμα προστασίας. Κράτα το Malwarebytes και κάνε scan κάθε 2-3 εβδομάδες για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κολλήσει κάτι. Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις άλλο anti-virus γιατί το Windows Defender δε τα πάει και πολυ καλά στην ανίχνευση μολύνσεων. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα free anti-virus. Εγω προσωπικά θα σου πρότεινα να βάλεις ένα εκ των: Bitdefender Free Anti-virus, Avira Antivir Free, Avast Free και Panda Cloud Anti-Virus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα