Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Η παλιά οθόνη μου μας άφησε χρόνους σήμερα οπότε ήρθε η ώρα για καινούρια. Ψάχνω κάτι σε 23-24 ίντσες με hdmi αν είναι δυνατόν. Θα εκτιμηθεί ένα καλό σερβις ή η αξιοπιστία της καθώς δεν αλλάζω συχνά περιφερειακά.

Επειδή περνάω πολλές ώρες μπροστά στο pc θέλω να πάρω κάτι καλό και γι'αυτό δεν θα βάλω εύρος τιμής. Γνώμες ευπρόσδεκτες!

Δημοσ.

<p>Καλημέρα!</p>

<p> </p>

<p>Η παλιά οθόνη μου μας άφησε χρόνους σήμερα οπότε ήρθε η ώρα για καινούρια. Ψάχνω κάτι σε 23-24 ίντσες με hdmi αν είναι δυνατόν. Θα εκτιμηθεί ένα καλό σερβις ή η αξιοπιστία της καθώς δεν αλλάζω συχνά περιφερειακά.</p>

<p> </p>

<p>Επειδή περνάω πολλές ώρες μπροστά στο pc θέλω να πάρω κάτι καλό και γι'αυτό δεν θα βάλω εύρος τιμής. Γνώμες ευπρόσδεκτες!</p>

μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;;

Δημοσ.

Για την πρώτη σκεφτόμουν που έχει και HDMI.

Το ebw είναι αξιόπιστο? Πήρε ένας φίλος τις προάλλες από εκεί οθόνη με 500 ευρώ και του ήρθε με 2 καμμένα πιξελς και του είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί από 6+ γίνεται αντικατάσταση.

Δημοσ.

Για την πρώτη σκεφτόμουν που έχει και HDMI.

Το ebw είναι αξιόπιστο? Πήρε ένας φίλος τις προάλλες από εκεί οθόνη με 500 ευρώ και του ήρθε με 2 καμμένα πιξελς και του είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί από 6+ γίνεται αντικατάσταση.

μην σε απασχολει το hdmi.υπαρχει καλωδιο απο displayport σε hdmi.2 euro εχει.παρε οποια καλυπτει της αναγκες σου.εγω παντως πηρα dell απο το msystems που ειναι επισημος αντιπροσωπος.πηρα ρωτησα στη dell τι ισχυει με την εγγυηση αν παρω οθονη απο εξωτερικο και μου πε οτι με καλυπτει η εγγυηση αλλα αντικατασταση μονο με επανακατασκευασμενη.αν ειναι απο επισημο αντιπροσωπο ελλαδα στο παραμικρο θεμα δικαιουσε αντικατασταση με ολοκαινουρια.οποτε προτιμησα επισημο αντιπροσωπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...