jim_p Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αρκεί να μην είναι με Win8 RT... Εφοσον θα εχει επεξεργαστη τυπου arm, τοτε σιγουρα θα εχει και windows 8 rt. is likely to have a stylus, ARM processor (and therefor run Windows RT), http://www.wpcentral.com/surface-mini-likely-be-available-june-will-include-pen-support-and-arm-processor
mad_apo Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν πρεπει να διαλεξουν στην MS , arm or x86 , εγω πιστευω θα βγαλουν μοντελο arm (για καλυτερη αυτονομια, λεπτο, πιο φθηνο και διαφορα αλλα). ΑΛΛΑ αν βγει με arm πιστευω θα χαμηλωσουν αρκετα την τιμη αλλιως το βλεπω απατο. Τωρα τι να πω. Μακαρι να βγαλουν κανα καλο με επεξεργαστη x86. Ιδωμεν.
mad_apo Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εγω θέλω να σκάσει ενα surface phone απο το πουθενά με Windows phone 8.2 ενώ σε όλα τα site γράφουν για ταμπλετ Μακαρι να εβγαζε αμεσα ενα surface smartphone αλλα βλεπεις κανει πισω λογο των εταιρειων που τις βαζουν χερι.
mad_apo Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Απ' οτι φαινεται καλα ειπα για arm. http://www.neowin.net/news/surface-mini-to-use-a-qualcomm-processor
Windows8 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μακαρι να εβγαζε αμεσα ενα surface smartphone αλλα βλεπεις κανει πισω λογο των εταιρειων που τις βαζουν χερι. Γεα, I know :/ Μακάρι να βγάλει 2 σειρές πλέον. Surface: Μονο premium μοντέλα Lumia: Απ'ολα
kostasfalcon Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μακαρι να εβγαζε αμεσα ενα surface smartphone αλλα βλεπεις κανει πισω λογο των εταιρειων που τις βαζουν χερι. ναι....σκοτωθηκαν ολοι να βγαζουν windows phones τι να σου πω.....μονο lumia βλεπω παντου.....
ektor7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ThReSh, on 06 May 2014 - 12:03 PM, said:αρκεί να μην είναι με Win8 RT... Ανέκδοτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ανέκδοτο? only a fool's hope... 1
michael92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πρέπει να μαζέψουμε όλα τα tablet με windows RT και να τα βάλουμε στην χωματερή μαζί με τα cartridges του ET.
mad_apo Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πρέπει να μαζέψουμε όλα τα tablet με windows RT και να τα βάλουμε στην χωματερή μαζί με τα cartridges του ET. Καλα μην λες και μπιπ μπιπ. Και παλι ενα Windows RT (πχ Surface 2) ειναι καλυτερο απο ipad. Οχι λογο εφαρμογων εκει ειναι πισω. Αλλα σε χρηση και αμεσοτητα το τι θες να κανεις. Καλα για android tablet ουτε λογος. Κρινω guys γιατι εχω απ ολα τα λειτουργικα σε tablet και οχι επειδη θελω να πω την γνωμη μου (οι περισσοτεροι ουτε καν εχουν πιασει στα χερια τους καποιο windows tablet και εχουν γινει αναλυτες χαχαχχα).
ektor7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Να ανοίξει η ms το developing στο desktop ui και δεν χρειάζεται τιποτα αλλο! Για καθαρα tablet χρηση,θεωρω οτι εχει σχεδων τα παντα που χρειαζεται! 1
mad_apo Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ναι....σκοτωθηκαν ολοι να βγαζουν windows phones τι να σου πω.....μονο lumia βλεπω παντου..... Εγω Κωστα εχω Κινητο LG G2 32gb αυτο τον καιρο. Βεβαια ειχα αγορασει και τα Nokia Lumia 920 και 925, ενω ειχα και για κανα 2 βδομαδες ενα 1020 ενος φιλου. Αν τα Windows phone ηταν πιο παραμετροποιησιμα, πιο πληρες λειτουργικο (τωρα με τα WP8.1 κατι γινεται) και ειχαν apps θα ηταν πολυ καλυτερα απο το iOS. Σε σχεση με το android ok. Μπορει το android να ειναι και καλα ανοιχτου κωδικα και να ειναι και καλα δωρεαν αλλα το lag που εχουν δεν υπαρχει (και σχεδον ολοι εχουν android για να κατεβαζουν πειρατικες εφαρμογες. Ενα παραπλησιο παραδειγμα πειρατειας ειναι και αυτο με τα Windows 8.1 που λενε πολλα ατομα οτι δεν τους αρεσουν αλλα κυριως τους χαλαει που οτι crack εχει βγει ειναι λειτουργησιμο για λιγο καιρο) στα Windows phone (δεν μιλαω για φτηνα WP8 αλλα για καλα κινητα οπως σου ανεφερα). Το κακο με τα WP ειναι οτι οι developers ΑΠΛΑ σνομπαρουν τελειως την MS και η εταιρεια αν και δεν εχει υψηλες πωλησεις ΔΕΝ λεει να κανει κανα καλο να βγαλει κανα ωραιο μοντελο με λιγοτερα λεφτα και να κανει καλες πωλησεις. Δεν ξερω αν ειδες το build της Microsoft , αλλα τωρα ποια δεν θα πληρωνουν μιζα οι εταιρειες στην Microsoft για να φτιαχνουν smartphone και tablet μεχρι 9 ιντσες (κατι το οποιο επρεπε να ειχε κανει η εταιρεια απο την αρχη της ελευσης των WP 7, αλλα οι βλακειες πληρωνονται).
jowl_tnt Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 8inch, baytrail64bit με 4gb ram, kickstand, typecover, gps, wacon digitizer, sd slot, usb και hdmi... Κατι τετοιο περιμενω εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα