Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft απέστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στη Νέα Υόρκη η οποία αφορά στη σειρά Surface.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν, ωστόσο υποθέτουμε ότι στην μικρή αυτή εκδήλωση (η λέξη "small" πιθανότατα παίζει ρόλο) θα παρουσιαστεί ένα μικρότερων διαστάσεων tablet στη σειρά Surface (Surface mini, small Surface).

Η παρουσίαση του/των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου. Παλαιότερα είχε διαρρεύσει ότι το μικρού μεγέθους tablet της σειράς Surface θα διαθέτει οθόνη 8 ιντσών.

gallery_286955_1074_44980.png

Link.png Site: Engadget

Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

Δημοσ.

Microsoft και καλή τιμή δεν πάνε μαζί. Πανάκριβο θα είναι παλι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα καλα 8 στην αγορα, dell venue 8, asus vivotab note 8, lenovo... αλλα το καθενα με τις ελλείψεις του. Είτε hdmi ή πενακι.

Μακαρι αυτο να τα εχει και τα δυο.

Ελπιζω μονο να μην ειναι κανενα win RT tablet...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asus vivotab note 8 με wacom και πενάκι, είναι ότι καλυτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε 8ιντσα με φουλ windows..στη θύρα hdmi μας τα χαλασε η asus..μακάρι να δουμε κτ ποιοτικό και σε καλη τιμή απο την ms..

Επεξ/σία από gsisr
  • Like 2
Δημοσ.

Asus vivotab note 8 με wacom και πενάκι, είναι ότι καλυτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε 8ιντσα με φουλ windows..στη θύρα hdmi μας τα χαλασε η asus..

Συμφωνώ απόλυτα! 

Δημοσ.

Εγω θέλω να σκάσει ενα surface phone απο το πουθενά με Windows phone 8.2 ενώ σε όλα τα site γράφουν για ταμπλετ :P

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλυση της πλάκας όμως το vivotab

Μια χαρα ικανοποιητικη είναι η αναλυση. Εγω είμαι με 1366*768 σε 10,1 και δεν εχω το παραμικρο πρόβλημα.

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη το πολύ καλό Toshiba encore 8 σε σχετικά οκ τιμή

Για να δουμε τι λεει και το MS..

Κι έχει και GPS, κάτι - που θεωρώ απαράδεκτη την απουσία του στην πλειοψηφία των Laptop/Tablets με Windows 8 ή iOS/OSX.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...