kpapageo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλημέρα! Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή παρατήρησα ότι η οθόνη άναψε για ένα δευτερόλεπτο και μετά έσβησε. Έβγαλα/έβαλα ρεύμα και rgb και έκανε πάλι το ίδιο. Δοκίμασα με dvi καλώδιο και σύνδεση και ξανά τα ίδια. Την έβαλα στο laptop για να αποκλείσω κάποιο θέμα με την κάρτα γραφικών του desktop και πάλι τα ίδια. Η οθόνη είναι η samsung syncmaster T220.
dam4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Λογικα εχει καει κατι. Είχα το ιδιο θεμα με την T240, αλλα ευτυχως ηταν σε εγγύηση και μου το διόρθωσε η Samsung.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν δεν ειναι σε εγγυηση,ανοιξε τη και θα παρατηρησεις καποιους απο του πυκνωτες να ειναι <<φουσκωμενοι>> αντι κατεστησετους ολους θα σου προτεινα εγω και θα εισαι οκ!!
kpapageo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Την ανοιξα και οντως ενας πυκνωτης φαινεται φουσκωμενος. Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ουτε κολλητηρι ουτε τις τεχνικες γνωσεις να τον αλλαξω..
coolerman Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Την ανοιξα και οντως ενας πυκνωτης φαινεται φουσκωμενος. Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ουτε κολλητηρι ουτε τις τεχνικες γνωσεις να τον αλλαξω.. δεν θα σου στοιχισει πανω απ 10/20 ευρω(και πολλα λεω) αν την πας σε καποιον που εχει τα εργαλεια
kpapageo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 δεν θα σου στοιχισει πανω απ 10/20 ευρω(και πολλα λεω) αν την πας σε καποιον που εχει τα εργαλεια Πήγα σε έναν μάστορα στην γειτονιά και μου είπε ότι θα κοστίσει από 30-45 ευρώ!! Έλεος!
dobro Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εεε οχι βρε αδερφε.... παρε ενα κολλητηρι http://www.skroutz.gr/c/952/kollitiria-thermokollitika.html και μια συριγκα και λιγο youtube και τον πυκνωτη (περιπου 10€ ολα) και εκανες τη δουλεια σου και σου μενει και το εργαλειο. ακου 30€ και βαλε....του ειπες: αντε γεια..αντε ΓΕΙΑ.!
BELL Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εντελώς ενημερωτικά επειδή μόλις έφτιαξα και εγώ την δικία μου samsung Τ220, φαίνεται ότι εκτός από πυκνωτές και διόδους έχει θέμα και με την πλακέτα, που βρίσκονταιι τα κουμπιά καλιμπραρίσματος, δεξιά της οθόνης. Αποσύνδεσα την πλακέτα από το υπόλοιπο σύστημα και σταμάτησε να αναβοσβήνει η οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα