Athens44 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 καλημέρα σας παιδιά! το έχω δεί σε site και το έχουν παρ΄ολο που είναι 10,1" σχεδόν 200€ !!! είναι παλιό μοντέλο ? έχει χαμηλά χαρακτηριστικά κτλ? παρακαλώ ας με διαφωτίσει κάποιος που το έχει να τον ρωτήσω σε pm ξέρετε πόσο κρατάει η μπαταρία του σε συνεχόμενο σερφάρισμα στό internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Περιμένουμε αυτή την εποχή τα galaxy tab 4, που σημαίνει ότι είναι περσινό μοντέλο. Παλιό δεν το λες, περσινό ναι. Επίσης η σειρά galaxy tab είναι η "φθηνή" σειρά, τα note και pro είναι τα "επαγγελματικά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 είναι ευρωπαικης εισαγωγης ,που σημαινει τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 είναι ευρωπαικης εισαγωγης ,που σημαινει τι? Σου λένε διακριτικά ότι είναι Τσέχικα, Ρουμάνικα, Γερμανικά ή ότι άλλο εκτός από εισαγμένο από τον επίσημο Έλληνα αντιπρόσωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 και στη λειτουργια του θα εχει καποια διαφορα? ή μονο οτι αφορα τις εγγυησεις αν συμβει κατι ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TIGERPEACH Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Eγω αγορασα πριν κανενα μηνα περιπου το συγκεκριμενο τα μπλετ και ειναι εκπληκτικο.χρειαζεται wifiγια ιντερνετ αλλα επειδη εχω και samsung smartphone το δοκιμασα σαν ρουτερ και "εκλεβα" απο εκει ιντερνετ στο εξοχικο που δεν εχω καποια σταθερη συνδεση.κατα τα αλλα ει αι πολυ φωτεινο ευκολο στη χρηση, μπορεις να δουλευεις καποια εφαρμογη και να τρεχουν απο πισω ταυτοχρονα και αλλες εφαρμογες.εγω ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη, και δεν θα το αλλαζα με τπτ.και το πηρα στα 200ευρω.προσφατα επισης ειδα οτι και το πλαισιο το ειχε βαλει σε καλη τιμη και ειχε βαλει και αυτο με το 3g στα 229ευρω, αλλα δεν γνωριζω τι προελευσης ειναι γτ εγω δεν το πηρα απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 και στη λειτουργια του θα εχει καποια διαφορα? ή μονο οτι αφορα τις εγγυησεις αν συμβει κατι ..... Μόνο στις εγγυήσεις και από καμιά φορά στο τι εφαρμογές είναι προεγκατεστημένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η χαμηλή τιμή οφείλεται οτι ειναι διπύρηνο και οτι σκάνε μύτη τα νεότερα tablet της sammy. Ξεστοκάρισμα ή φθηνό μοντέλο για κολλημένους με τη sammy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα