Dj-Dimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ήθελα βοήθεια για 2 ταινίες που ψάχνω! δεν γνωρίζω τίτλους, ηθοποιούς, κ γενικά κανένα όνομα αλλά μου χουν μείνει σκηνές που μπορώ να περιγράψω γιατί πάνε αρκετά χρόνια που τις είχα δει και ήμουν αρκετά μικρός.... πιθανολογώ ότι είναι δεκαετίας 90.... Η μια ήταν με ένα ζευγάρι που τους κυνηγούσαν οι ας πούμε κακοί της υπόθεσης.... στους κακούς ήταν ένας γέρος με βιδωτό πόδι και αλλά περίεργα, θυμάμαι 2 κοιλαράδες καραφλούς σαν γουρούνια, και μια σκηνή που πέσαν σε μια παγίδα με κάτι σίδερα που θα τους λιώνανε άλλα τελικά πέσαν σε ένα δωμάτιο πάνω σε ένα σωρό από κόκαλα.... όλα τα σκηνικά κ η ατμοσφαίρα θύμιζε την ταινία με τον σκαθαροζούμη! Για την άλλη θυμάμαι πιο χαρακτηριστικές σκηνές... ήταν κάποια παιδιά που πάιζαν την τυφλόμυγα ενώ ήταν πανσέληνος αλλά κάπως πιο επικίνδυνο όπου ήταν το ένα παιδί στην μέση με δεμένα τα μάτια και τα υπόλοιπα πιανόταν χέρι χέρι γύρω του και λέγαν κάτι λόγια.... μια φορά ήταν ένα κοριτσάκι το οποίο παίζοντας αυτό το παιχνίδι εξαφανίστηκε! σε μία σκηνή ένα από τα παιδιά μετά χάθηκε σε ένα λαβύρινθο με καθρέφτες κ εμφανιζόταν το κορίτσι στους καθρέφτες με δεμένα τα μάτια κ φώναζε βοήθα κ ζητούσε να το σώσουν κ να το επαναφέρουν... ώσπου για να γίνει αυτό έπρεπε σε συγκεκριμένο μέρος, σε ώρα που θα έχει πανσέληνο να επαναλάβουν το παιχνίδι φωνάζοντας κάποια λόγια για να σώσουν το κορίτσι.... στο τέλος έτσι έγινε κ το παιδί επανήλθε! Οι περιγραφές μου είναι λίγο ότι να ναι είναι η αλήθεια αλλά είναι ότι θυμάμαι! αυτές είναι οι μόνες ταινίες που δεν μπορώ να βρω με τίποτα γιατί δεν έχω καμιά άλλη πληροφορία και είπα να καταφύγω σε κάποιο forum... Ευχαριστώ!
Οι Πειρατές Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω, θα το ψάξω λίγο παραπάνω και εγώ αύριο αλλά δεν σου υπόσχομαι και πολλά, πάντως αν τύχη και βρεις την δεύτερη ταινία θα χαιρόμουν αν με ενημέρωνες με ένα pm μου ακούγετε λιγάκι ενδιαφέρων σαν story
Προτεινόμενες αναρτήσεις