caveneo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Έχω και εγώ ένα τέτοιο μηχάνημα, αλλά είναι το Energenie EG-EM1 από το crazy sundays του eshop 10€. Το εγχειρίδιο που είχε μέσα δεν έγραφε τίποτα για το πως να το ρυθμίσεις. Το βρήκα στο site τους. Αλλά και πάλι δεν βγάζω άκρη. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ορίστε και το PDF με τις οδηγίες χρήσεως μήπως μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει να το ρυθμίσω.
dimitris_st13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ποιον θα προτίνατε ως κατάλληλο και οικονομικό μετρητή απλά για μέτρηση στιγμιαίας περισσότερο κατανάλωσης σε κλιματιστικό?
panoc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε Ποιον θα προτίνατε ως κατάλληλο και οικονομικό μετρητή απλά για μέτρηση στιγμιαίας περισσότερο κατανάλωσης σε κλιματιστικό? Χρησιμοποιω αυτον, τον χρησιμοποιω παντου, και σε 2 24αρια κλιματιστικα για να δω τη καταναλωση τους. Δεν τον εχω συνεχεια στη πριζα, γιαυτο ισως αντιθετα με τα σχολια που αναφερουν οτι στο 1+ χρονο τους χαλασε εγω τον εχω τουλαχιστο μια 4ετια. Το eshop των εβαζε παλιαοτερα σε newsletter/craxy sundays, θεωρητικα και αυτος ειναι ακριβως ιδιος. 2
Dare-Devil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, panoc είπε Χρησιμοποιω αυτον, τον χρησιμοποιω παντου, και σε 2 24αρια κλιματιστικα για να δω τη καταναλωση τους. Δεν τον εχω συνεχεια στη πριζα, γιαυτο ισως αντιθετα με τα σχολια που αναφερουν οτι στο 1+ χρονο τους χαλασε εγω τον εχω τουλαχιστο μια 4ετια. Το eshop των εβαζε παλιαοτερα σε newsletter/craxy sundays, θεωρητικα και αυτος ειναι ακριβως ιδιος. Ίδιοι είναι . Ίδιο εργοστάσιο ίδιο μοντέλο εργοστασίου . Η μάρκα αλλάζει απλώς . Αυτόν έχω και εγώ 4 χρόνια πάνω σε πρίζα κλιματιστικού . Δεν τον βγάζω ποτέ . Ακόμα δουλεύει . Τα λεφτά του τα έβγαλε . 2
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 εγω έχω αυτό και λειτουργεί εξαιρετικά https://www.aliexpress.com/item/2017-Popular-1Pc-EU-Plug-Digital-Voltage-Wattmeter-Power-Analyzer-Electronic-Power-Meter-Energy-Meter-Automatic/32807640530.html 1 1
anrim27 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αυτο εδω ρε παιδια BlitzWolf® BW-SHP6, λεει τιποτα; Η ασυρματη μεταφορα των μετρησεων ειναι σημαντικη επειδη η πριζα του κλιματιστικου που θελω να μετρησω ειναι σε δυσκολο σημειο.(χαμηλα και πισω απο καναπε)
anikologr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, anrim27 είπε Αυτο εδω ρε παιδια BlitzWolf® BW-SHP6, λεει τιποτα; Η ασυρματη μεταφορα των μετρησεων ειναι σημαντικη επειδη η πριζα του κλιματιστικου που θελω να μετρησω ειναι σε δυσκολο σημειο.(χαμηλα και πισω απο καναπε) Έχω παραγγείλει 2 και τα περιμένω. Φαίνεται εξαιρετικό...
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, anrim27 είπε Αυτο εδω ρε παιδια BlitzWolf® BW-SHP6, λεει τιποτα; Η ασυρματη μεταφορα των μετρησεων ειναι σημαντικη επειδη η πριζα του κλιματιστικου που θελω να μετρησω ειναι σε δυσκολο σημειο.(χαμηλα και πισω απο καναπε) Δεν το έχω αλλά μπορώ να σου πω οτιδήποτε της blitzwolf είναι τουλάχιστον καλό και αξιόπιστο . Έχω άλλα προϊόντα της . 1
liakjim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 @anrim27 , @anikologr, @Dare-Devil έχετε δει μια τέτοια λύση για 16Α?
anikologr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, liakjim είπε @anrim27 , @anikologr, @Dare-Devil έχετε δει μια τέτοια λύση για 16Α? BlitzWolf BW-SHP2 WIFI Smart Socket EU Plug στο banggood
liakjim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, anikologr είπε BlitzWolf BW-SHP2 WIFI Smart Socket EU Plug στο banggood Ωωωω, ευχαριστώ. Λέει pre-order όμως. Οκ θα το ψάξω από αλλού.
nvel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 τα φθηνά κινέζικα για ρευματοδότες μπορεί γίνουν και ασύρματα (αν γνωρίζεις από ηλεκτρονικά)
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, anikologr είπε Έχω παραγγείλει 2 και τα περιμένω. Φαίνεται εξαιρετικό... Δε καταλαβαίνω, Τι ακριβώς εννοεί " Work with Amazon Alexa Google Assistant " Τι κάνει δηλαδή ?
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε καταλαβαίνω, Τι ακριβώς εννοεί " Work with Amazon Alexa Google Assistant " Τι κάνει δηλαδή ? Αν έχεις για παράδειγμα : https://thewirecutter.com/reviews/what-is-alexa-what-is-the-amazon-echo-and-should-you-get-one/ Μπορείς να το κάνεις pairing με το συγκεκριμένο μετρητή της blitzwolf. Η Alexa είναι σαν την Siri της apple . Δίνεις φωνητικές εντολές . Αν τα έχεις κάνει pairing μπορείς π.χ να δώσεις εντολή του στυλ "Alexa switch off the blitzwolf device" και αμέσως να δώσει εντολή στον μετρητή της blitzwolf να κόψει την παροχή ρεύματος προς την συσκευή σου . Λογικά υποστηρίζει και άλλες εντολές . Όσα προϊόντα είναι "Alexa certified " μπορούν να συνδεθούν με την Alexa . Μπορείς δηλαδή με αυτό το interface της Amazon να στήσεις ένα σπίτι με αυτοματισμούς . https://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Alexa Κάτι αντίστοιχο είναι και το google assistant θεωρώ . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Dare-Devil
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε Αν έχεις για παράδειγμα : https://thewirecutter.com/reviews/what-is-alexa-what-is-the-amazon-echo-and-should-you-get-one/ Μπορείς να το κάνεις pairing με το συγκεκριμένο μετρητή της blitzwolf. Η Alexa είναι σαν την Siri της apple . Δίνεις φωνητικές εντολές . Αν τα έχεις κάνει pairing μπορείς π.χ να δώσεις εντολή του στυλ "Alexa switch off the blitzwolf device" και αμέσως να δώσει εντολή στον μετρητή της blitzwolf να κόψει την παροχή ρεύματος προς την συσκευή σου . Λογικά υποστηρίζει και άλλες εντολές . Όσα προϊόντα είναι "Alexa certified " μπορούν να συνδεθούν με την Alexa . Μπορείς δηλαδή με αυτό το interface της Amazon να στήσεις ένα σπίτι με αυτοματισμούς . https://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Alexa Κάτι αντίστοιχο είναι και το google assistant θεωρώ . Α, οκ Αυτό το φανταζόμουν, νόμιζα ότι είναι κάτι πιο "σοφιστικέ". Ασχετα από τη συμβατότητα με Alexa/Google Assistant κατλαβαίνω ότι μπορεί να δίνει πληροφορία απλά σε κάποιο App, σωστά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα