haHa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ανάμεσα σε LG και Moto ποιο προτείνεις; Το LG το έχω βρει 169€ και το Moto στα 170€ Eχε υποψην σου οτι το moto g το βρισκεις απο το amazon στα 150€ τελικη τιμη με ελληνικο ΦΠΑ 23% και μεταφορικα. Με βασικη προτεραιοτητα το ανετο internet browsing που θελεις, το moto g ειναι λιγο καλυτερο/πιο γρηγορο και εχει και την τελευταια εκδοση android. Επισης βλεπω οτι δεν φαινεται να εχεις μεγαλες απαιτησεις χωρου, οποτε το βασικο μειονεκτημα του moto g δεν σε πολυαφορα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Eχε υποψην σου οτι το moto g το βρισκεις απο το amazon στα 150€ τελικη τιμη με ελληνικο ΦΠΑ 23% και μεταφορικα. Σχετικά με αυτό, γνωρίζεις πόσο καιρό κάνει να έρθει αφού το παραγγείλω; Πόση εγγύηση έχει; Και αν μου πάθει κάτι ή ελαττωματικό η οτιδήποτε πρέπει να σταλεί Αγγλια; Κοίτα, δεν είναι κύριο μέλημα μου να έχει επέκταση μνήμης αλλά καλό θα ήταν να είχε. Η μπαταρία με χαλάει που είναι ενσωματωμένη να πω την αλήθεια.
haHa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σχετικά με αυτό, γνωρίζεις πόσο καιρό κάνει να έρθει αφού το παραγγείλω; Πόση εγγύηση έχει; Και αν μου πάθει κάτι ή ελαττωματικό η οτιδήποτε πρέπει να σταλεί Αγγλια; Απο την στιγμη που το παραγγειλεις, συνηθως σε ~5 εργασιμες το εχεις στα χερια σου. Απο amazon εχει 1 χρονο εγγυηση και δεν χρειαζεται να σταλει Αγγλια αν σου παθει κατι, το πας στην εδω αντιπροσωπεια, καλυπτεται κανονικα. Υ.Γ.: Αν σου ερθει ελαττωματικο-DOA(ή οποιο προβλημα βγαλει μεσα στο 1ο μηνα), απλα συμπληρωνεις μια φορμα 1 λεπτου στο amazon και το amazon αρχιζει αποστολη καινουριου κινητου χωρις καν να μιλησεις με καποιον! Το ελαττωματικο το στελνεις πισω οταν με το καλο παραλαβεις το καινουριο(δεν μενεις δηλαδη χωρις κινητο!) και σου πληρωνουν τα μεταφορικα(μαλιστα δινουν λιγο παραπανω) για να το στειλεις πισω. Οποτε καταλαβαινεις οτι αν βγαλει προβλημα στον 1ο μηνα , δεν αξιζει καν να μπλεξεις με την εδω αντιπροσωπεια, το after sales support του amazon ειναι κορυφη. Κοίτα, δεν είναι κύριο μέλημα μου να έχει επέκταση μνήμης αλλά καλό θα ήταν να είχε. Η μπαταρία με χαλάει που είναι ενσωματωμένη να πω την αλήθεια. Δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα καν αυτο. Ποσες φορες εχεις αλλαξει μπαταρια επειδη εμεινες στα προηγουμενα κινητα σου; Ακομα και αν σου ειναι απαραιτητο, τοτε πολυ απλα παιρνεις ενα power bank, οπως αυτο ή αυτο ή αυτο. Την θεωρω μαλιστα καλυτερη λυση , γιατι δεν χρειαζεται να μπαινοβγαλεις την μπαταρια (αρα να κλεισεις το κινητο που πχ δεν ειναι οτι καλυτερο αν το χρησιμοποιεις πχ για mountain bike/run tracking κλπ και χασεις την διαδρομη) , εχει πολλαπλασια χωρητικοτητα απο μια απλη,2η μπαταρια και επισης μπορεις να το χρησιμοποιησεις και με αλλα κινητα/συσκευες που εχεις και φυσικα σου μενει και για το επομενο κινητο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πραγματικα το σκεφτομαι και δεν μπορω να επιλεξω. Βλεπω hands-on, reviews κτλπ μαθαινοντας ολα τα χαρακτηριστικα τους που στο τελος δεν μπορω να επιλεξω. Τα θεωρω και τα 3 πολυ καλα κινητα (Motorola Moto G, LG L9 II, Sony Xperia SP). Οπως ειπα θελω μεγαλη οθονη αλλα οι επιλογες που εχω με αυτα τα χρηματα ειναι μικρες σε αποσταση μιας και μιλαμε απο 4,5'' ιντσες μεχρι 4,7'' και δεν θελω να ξεπερασουμε τα 200 ευρω. To Lg True HD γιατι το αποκλεισαμε; Μαπα το καρπουζι;
haHa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το lg true hd είναι παλιότερο κινητό(κυκλοφορει 2 χρονια) κ προφανώς εχει ξεμείνει σε μερικα καταστηματα. Το lg l9 ii ειναι καλυτερο. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από haHa
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν τα βαζαμε με τιτλο ποιο ειναι καλυτερο αριθμημενα θα ηταν καπως ετσι;1ο . Sony Xperia SP 2ο . Lg L9 II3ο . Motorola Moto G
haHa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν δεν σε απασχολει η περιορισμενη χωρητικοτητα του moto g, τοτε το moto g ειναι το καλυτερο.
StigmaX Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Στα λεφτά αυτά η μοναδική επιλογή που αξίζει είναι το moto g. Με οτιδήποτε άλλο θα ψάχνεις πάλι καινούργιο τηλέφωνο σε 6 μήνες... Τώρα τι σκάλωμα τραβάτε και δεν θέλετε να πάρετε το μοτορόλα λόγο μάρκας εδώ μέσα, αδυνατώ να το καταλάβω. Πιάσε ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο της χρηματικής αυτής κατηγορίας. Μετά πάνε μια βόλτα στη wind, και δες το Moto G... Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά στην ταχύτητα και ομαλότητα της λειτουργίας κάθομαι να με γ.... Όσο για τη αγορά απο άμαζον είναι σαφώς προτιμότερη απο σκρουτζομάγαζο, ότι και να γίνει εσύ στέλνεις στο αμαζόν και κανονίζουν τα πάντα αυτοί. Δεν είναι τυχαία το Νο1 eshop παγκοσμίως, έχει το καλύτερο service. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μόλις έκανα την παραγγελία μου για ένα άσπρο LG L9 II. Κόστισε μαζί με τα μεταφορικά 169€. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και σε αυτά τα χρήματα και σε αυτά που προσφέρει.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μόλις έκανα την παραγγελία μου για ένα άσπρο LG L9 II. Κόστισε μαζί με τα μεταφορικά 169€. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και σε αυτά τα χρήματα και σε αυτά που προσφέρει. Φτηνα το πηρες.Το κατωτερο το βλεπω στα 178 τωρα χωρις μεταφορικα κτλ
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Φτηνα το πηρες.Το κατωτερο το βλεπω στα 178 τωρα χωρις μεταφορικα κτλ Το πήρα σε αυτήν την τιμή από το γνωστό e-shop στα crazy sundays και παραλαβή από το καταστημα για αυτό και δεν υπάρχουν μεταφορικά. Μόνο που δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο και είμαστε σε αναμονή.
haHa Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μόλις έκανα την παραγγελία μου για ένα άσπρο LG L9 II. Κόστισε μαζί με τα μεταφορικά 169€. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και σε αυτά τα χρήματα και σε αυτά που προσφέρει. Μια χαρα, καλοριζικο!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ και για όλη την βοήθεια που μου δώσατε, με βοηθήσατε αρκετά. Όμως κάτι δεν μου πάει καλά. Την παραγγελία την έκανα αφού έλεγε αναμονή παραλαβης και μετά από λίγα λεπτά ξανά κοιτάω το κινητό και λέει εξαντλήθηκε. Βέβαια η παραγγελία στάλθηκε αλλά δεν έχει προχωρήσει. Πολύ φοβάμαι ότι θα μου δώσουν κανένα άκυρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παιδια δεν βλεπω καμια κινηση στην παραγγελια μου οποτε λεω μαλλον οτι τρωω ακυρο. Φυσιολογικα επρεπε να προχωρησει στην εξελιξη της παραγγελιας αλλα τιποτα ακομα.
Grey Warden Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παιδια δεν βλεπω καμια κινηση στην παραγγελια μου οποτε λεω μαλλον οτι τρωω ακυρο. Φυσιολογικα επρεπε να προχωρησει στην εξελιξη της παραγγελιας αλλα τιποτα ακομα. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να σε ενημερώσουν σχετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα