Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα προβώ τελικά στην αγορά ενός smartphone με μεγάλη οθόνη αλλά δεν ξέρω ποιο ακριβώς, είμαι αναποφάσιστος. Σκεφτόμουν σοβαρά να παραγγείλω κινέζικο από έξω αλλά για ευνόητους λόγους το άφησα και αποφάσισα να πάρω κάποιο από τα "δικά μας". Να σας πω την αλήθεια δεν βλέπω και τρελές διάφορες στις τιμές οπότε για σιγουριά και περισσότερη εγγύηση θα πάρω κάποιο από εδώ. Λοιπόν για να μην τα πολύ-λέω τα κινητά που έχω επιλέξει είναι αυτά: 2-Cores LG L9 II 4,7" 1GB RAM - 169€ LG L9 4,7" 1GB RAM - 153€ LG TRUE HD 4,5" 1GB RAM - 169€ LG L70 D320 4,5" 1GB RAM - 150€ LG L70 D320N 4,5" 1GB RAM - 154€ ZTE BLADE Q MAXI 5" 1GB RAM - 149€ 4-Cores MOTOROLA MOTO G 4,5" 1GB RAM - 170€ SAMSUNG GRAND NEO 5" 1GB RAM - 159€ ZTE BLADE L2 5" 1GB RAM - 169€ Αν θέλετε αιτιολογηστε την απάντηση σας έτσι ώστε να με βοηθήσετε στο να επιλέξω ευκολότερα. Τα αρχικά κατά σειρά χαρακτηριστικά που κοιτάω είναι: μέγεθος οθόνης, RAM, επεξεργαστής, μάρκα. Αν θέλετε κάτι άλλο να προσθέσω πείτε μου. Επίσης να προσθέσω ότι οποίο διαλέξω θέλω να τα αξίζει τα λεφτά του και όχι να επιλέξω κάποιο επειδή έγινε "σούπα" στην αγορά.
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 δεν γνωριζω απο μαρκες/μοντελα αλλα θα διαλεγα τουλαχιστον 4-core και 2 gb ram .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 δεν γνωριζω απο μαρκες/μοντελα αλλα θα διαλεγα τουλαχιστον 4-core και 2 gb ram . Δεν βρίσκω κάτι με 2 GB Ram. Τουλάχιστον μέχρι την τιμή που κοιτάω, 180€.
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Motorola moto g απο εμενα για τα λεφτα που κοιτας.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Θα ήθελα 5άρα οθόνη και το moto G με στεναχωρεί λίγο που έχει 4,5" και είναι ένα παρά πολύ καλό κινητό. Βέβαια έχει και λίγα αρνητικά, αλλά κανένα κινητό δεν βγήκε για να είναι τέλειο.
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ταινιες σειρες θελεις να βλεπεις? τα αρνητικα μπροστα στα θετικα του πιστεψε ειναι πταισματα το μονο αρνητικο κατα την αποψη μου ειναι οτι δεν εχει επεκτασιμο χωρο .
gpsuper Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Επιτρέψτε μου να προτείνω τα κινητά της iocean που πλέον αντιπροσωπεύονται επίσημα στην ελλάδα από το my24shop και την www.ioceanmobiles.gr παρέχοντας υποστήριξη και ελληνική εγγύηση ενός έτους. Τα μοντέλα που προτείνω είναι τα iocean x7hd στα 159€ και το iocean x7s (οχταπύρινο, full hd) στα 239€ .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ταινιες σειρες θελεις να βλεπεις? τα αρνητικα μπροστα στα θετικα του πιστεψε ειναι πταισματα το μονο αρνητικο κατα την αποψη μου ειναι οτι δεν εχει επεκτασιμο χωρο . Συγκεκριμένα θέλω μεγάλη οθόνη για άνετο internet browsing όχι για κάτι άλλο. Στα αρνητικά του Moto G βάζω την μη επέκταση μνήμης όπως και είπες, την μη αφαιρούμενη μπαταρία, και το ότι δεν συμπεριλαμβάνει φορτιστή στην συσκευασία (όχι τόσο σοβαρό πρόβλημα για εμένα).
kataramenos32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Συγκεκριμένα θέλω μεγάλη οθόνη για άνετο internet browsing όχι για κάτι άλλο. Στα αρνητικά του Moto G βάζω την μη επέκταση μνήμης όπως και είπες, την μη αφαιρούμενη μπαταρία, και το ότι δεν συμπεριλαμβάνει φορτιστή στην συσκευασία (όχι τόσο σοβαρό πρόβλημα για εμένα). Δεν μας λες και το ταβανι μπατζετ σου.Γιατι με λιγα χρηματα παραπανω παιρνεις πολυ πιο αξιολογη συσκευη
haHa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Συγκεκριμένα θέλω μεγάλη οθόνη για άνετο internet browsing όχι για κάτι άλλο. Στα αρνητικά του Moto G βάζω την μη επέκταση μνήμης όπως και είπες, την μη αφαιρούμενη μπαταρία, και το ότι δεν συμπεριλαμβάνει φορτιστή στην συσκευασία (όχι τόσο σοβαρό πρόβλημα για εμένα). Για ανετο browsing θα επρεπε πρωτα να κοιτας την ανάλυση οθονης και μετα το μέγεθος της. Παρε κινητο που να εχει τουλάχιστον 1280*720. Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δες εδω την απαραδεκτη οθονη αναλυσης 800*480(λες κ ειμαστε στο 2010) του galaxy grand: Και δες εδω του moto g: Επισης, 4core δεν σημαινει οτι είναι πιο γρήγορο απο 2core, γιατι συνηθως ειναι αρκετα διαφορετικοι επεξεργαστές. Πχ ο διπύρηνος του lg l9 ii ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον τετραπυρηνο του samsung galaxy grand neo. Ο διπύρηνος του xperia sp ειναι ακομα πιο γρηγορος απο αυτους κ πιο γρηγορος κ απο τον τετραπυρηνο του moto g. Προσθεσε στα κινητά που κοιτας το xperia sp και δες αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για το lg optimus g.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν μας λες και το ταβανι μπατζετ σου.Γιατι με λιγα χρηματα παραπανω παιρνεις πολυ πιο αξιολογη συσκευη Το ταβάνι των χρημάτων είναι 180€. Οπότε αν κατάλαβα καλά κοιτάω ΜΟΝΟ κινητά με ανάλυση οθόνης 1280x720 και πάνω. Σωστά; Οπότε τα πρώτα που βλέπω στο skroutz είναι: LG TRUE HD MOTOROLA MOTO G LG L9 II
kataramenos32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Lg true HD ειναι ξεχασμενο απο το θεο αστο. Καλυτερα δες για L9 ii
haHa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Το ταβάνι των χρημάτων είναι 180€. Οπότε αν κατάλαβα καλά κοιτάω ΜΟΝΟ κινητά με ανάλυση οθόνης 1280x720 και πάνω. Σωστά; Οπότε τα πρώτα που βλέπω στο skroutz είναι: LG TRUE HD MOTOROLA MOTO G LG L9 II Ναι, σωστά . Το lg true hd μην το κοιτας, το lg l9 ii ειναι καλύτερο. Οποτε μενει το moto g και το lg l9 ii. Εχε υποψην σου κ το xperia sp στα 189€, αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για 9€.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ναι, σωστά . Το lg true hd μην το κοιτας, το lg l9 ii ειναι καλύτερο. Οποτε μενει το moto g και το lg l9 ii. Εχε υποψην σου κ το xperia sp στα 189€, αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για 9€. Ανάμεσα σε LG και Moto ποιο προτείνεις; Το LG το έχω βρει 169€ και το Moto στα 170€ Όσο για το Xperia υπάρχουν αρκετά κακές κριτικές, όχι πολλές αλλά ορισμένες. Τώρα τι παίζει πραγματικά άγνωστο. Έχω Xperia Sole απ το οποίο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα