Προς το περιεχόμενο

Adsl router as switch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε φίλε ευχαριστώ πολύ. Αύριο το πρωί θα τα κάνω μια δοκιμή να δω τη γίνεται.

Εγώ τα είχα και τα 2 στο 4 κατά τύχη

οτι χρειαστεις εδω ειμαι.κατι σιγουρα ειναι λαθος διοτι απλα δεν γινεται να μην παιξει.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα είναι ως εξής

Ρούτερ : thomson απο Fothnet Μάλλον

Splitter: Alcatel απο HOL

Το ρούτερ δίνει iP getaway (ξέρω γω πως τα λένε) 192.168.1.254 και έχω βάλει στο Splitter (HOL) να παίρνει 192.168.1.200 και έχω κλείσει το DHCP. Ολα καλά μέχρι εδώ, το WiFi έχει κανονικά ίντερνετ απλά με καλώδιο στο υπολογιστή δεν κάνει σύνδεση, δίνω manual τα στοιχεία IP 192.168.1.101 και πύλη 192.168.1.200 και όλα κομπλέ. στα windows 7 ποθ είναι δείχνει κανονικά ότι έχει το ίντερνετ, το skype ανοίγει απλά δεν δουλευει ο browser. σε κανένα δεν ανοίγει τίποτα. σαν να μην έχει ίντερνετ ο υπολογιστής.

Κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό;

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα είναι ως εξής

Ρούτερ : thomson απο Fothnet Μάλλον

Splitter: Alcatel απο HOL

Το ρούτερ δίνει iP getaway (ξέρω γω πως τα λένε) 192.168.1.254 και έχω βάλει στο Splitter (HOL) να παίρνει 192.168.1.200 και έχω κλείσει το DHCP. Ολα καλά μέχρι εδώ, το WiFi έχει κανονικά ίντερνετ απλά με καλώδιο στο υπολογιστή δεν κάνει σύνδεση, δίνω manual τα στοιχεία IP 192.168.1.101 και πύλη 192.168.1.200 και όλα κομπλέ. στα windows 7 ποθ είναι δείχνει κανονικά ότι έχει το ίντερνετ, το skype ανοίγει απλά δεν δουλευει ο browser. σε κανένα δεν ανοίγει τίποτα. σαν να μην έχει ίντερνετ ο υπολογιστής.

Κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό;

τα εχεις κανει ολα σωστα αλλα στο pc δεν θα βαλεις gateway 192.168.1.200 αλλα 192.168.1.254.το alcatel ειναι σαν να μην υπαρχει σαν να μην εχει Ip οποτε δεν το βαζεις πουθενα.μην ξεχασεις να κλεισεις τον dhcp και επισης ο dhcp του thomson να μην δινει την 192.168.1.200 Που εχει το alcatel για να μην γινει conflict.βαλε δηλαδη  μια ip που να μην ειναι στο ευρος dhcp του thomson.τωρα εσενα πως ειναι κομπλε με 192.168.1.200 δεν ξερω.επισης δεν ειναι splitter το alcatel.access point το εχεις κανει.θα επαιζε με 192.168.1.200 αν ειχες βαλει το thomson σαν access point και οχι το alcatel.

επισης προσοχη με τα firewall στο pc μην σε κοβει κατι και στο pc να εχεις περασεις τους τελευταιους drivers για την ασυρματη/ενσυρματη καρτα.οπως και καλο ειναι και τα Update των windows προληπτικα.προσεχε και με τους dns .ειτε καρφωτα του παροχου η καποιους Open ειτε τους βαζεις στο αυτοματο μαζι με τις ip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...