Προς το περιεχόμενο

windows phone 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΩς σας φαινεται η 8.1? μιλαω για αυτους π ειναι DEvelopers και την εχουν περασει στο κινητο τους!! ΠΟΛυ life drain η μπαταρια παιδια  κ η εφαρμογη του ΦΒ σερνεται.. k γενικα πολυ Aσυμβατοτητα ρε παιδακι μου... 3.400mah  μπαταρια μεχρι το βραδι θελω ξανα φορτιση... κ με το LGg2 me 3000mah μπαταρια ξεχνουσα να το φορτισω π λεμε!

Επεξ/σία από Noex
Δημοσ.

Δεν ειδα αυξηση στην καταναλωση της μπαταριας εδω (lumia 620 με 1300mAh). Ισα ισα, μπορω να πω οτι αυξηθηκε η διαρκεια της. Βεβαια, εχω τα παντα ολα κλειστα, πχ κλειστο το glance, κλειστο το double tap to wake κλπ...

Δημοσ.

Οντως κατι πρεπει να γινει γενικα με τις εφαρμογες των WP.. Και οταν ειχα 8αρια το ιδιο γινοταν..

Ολα καλα, αναμενουμε τα καλουδια της Nokia..

Γενικα σοβαρεψε πολυ το start-screen.. Λογω των περισσοτερων tiles και το οτι μπορουμε να βαλουμε background φαινεται το 1020 μου λιγοτερο "παιδικο" απ οτι φαινοταν πριν.. Και στα οριζοντια φαινεται το κινητο σαν να χει μικροτερα bezels απ οτι πριν μιας και τα περισσοτερα tiles πιασαν ελαφρως περισσοτερο χωρο απο τον κενο χωρο που υπηρχε πριν στα πλαινα της οθονης..

Δημοσ.

Εχω μεγαλο προβλημα με την εφαρμογη του  facebook! Το θεμα με την μπαταρια μου εφτιαξε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...