Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω κανει μια αγορα πριν λιγες μερες μιας μητρικης ASROCK G41C-GS RETAIL kai 2 μνημες KINGSTON KVR13N9S6/2 2GB DDR3 PC3-10600 1333MHZ VALUE RAM .Δεν εχω καταφερει να κανω εναρξη στο pc ακομη με τισ συγκεκριμενες μνημες ενω με τις παλιες ddr2 λειτουργει αψογα.Στο manual της μητρικης γραφει οτι για να δεχθει μνημες 1333mhz πρεπει να αλλαξουμε και ενα jumper συγκεκριμενα το fsb1 το οποιο το εκανα αλλα δεν λειτουργει το συστημα.Εκανα επισης bios update στην 1.4 και clear cmos αλλα κανενα αποτελεσμα. Μπορειτε να μου πειτε εαν υπαρχει καποια αλλη λυση?Εχω windows 8 64 επεξξεργαστη Quad Q6600 2.4

Δημοσ.

Αυτο συμβαίνει γιατι οι μνήμες στα 1333 που πήρες υποστηρίζονται μονο με overclock και για να λειτουργήσουν οι μνήμες σε overclock δεν ειναι καθόλου απλο πράγμα και μπορει να μην λειτουργήσει και καθόλου.

Καλύτερα αν μπορεις να τις πας πίσω και να πάρεις στα 1066 που υποστηρίζεται χωρις overclock οπου και δεν θα εχεις πρόβλημα φυσιολογικά

Δημοσ.

Κανονικά αν βάλει στο bios να ρυθμιστεί αυτόματα θα έπρεπε να ξεκινήσει με της μνήμες έστω και σε μικρότερη συχνότητα,αν δεν ξεκινάει καθόλου τότε κάνεις κάτι πολύ λάθος,αν φτάνει μέχρι το bios αλλά δεν ξεκινάνε τα windows τότε ίσως θέλει καινούργια εγκατάσταση.

Δημοσ.

Ναι κανονικα ετσι πάει δουλεύουν στην επόμενη μικρότερη συχνότητα που μπορουν αλλα καμια φορά ανάλογα το συνδυασμό motherboard και μνημών δεν λειτουργεί πάντα

Δημοσ.

Τις επεστρεψα τελικα.Με αυτες τις μνημες δεν εκανε καθολου post για να μπω στο bios και ετσι ξαναεβαζα τις ddr2 και εκανα τις ρυθμισεις να τις αναγνωρισει αυτοματα αλλα και παλι δεν γινοτανε τιποτα ουτε σε μιροτερη συχνοτητα,Μαλλον φταιει απο οτι ειδα στο ιντερνετ οτι η συγκεκριμενη μητρικη παιζει με συγκεκριμενες μνημες ασχετα και το biος update στην τελευταια εκδοση.Τελικα θα παρω μνημες χαμηλοτερης συχνοτητας.Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...