DooM_STeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 double post να διαγραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp3buddy Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Σε ποια χώρα το λένε καπνιστή Σαρδελα, δε θυμάμαι... Φινλανδία; Εσθονία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ok τότε . Μπάλες .Αυτό ειίαι . Μπάλα του Bowling [offtopic] Και κάτι άκυρο αν και είμαι Νοοβ εδώ γιατί όταν θέλω να γράψω μια πρόταση στα αγγλικά πρέπει να έχω έστω και ένα Ελληνικό έστω μέσα? αλλιώς το θεωρεί greeklish.[/offtopic] πηγαινε στις ρυθμισεις σου και πατα εκει που λεει greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 πασίγνωστο στην ηκουμένη πραγματικά, εκπλάγηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα