tolisk99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! Με το νέο μου λάπτοπ ήταν και αυτό το AntiVirus! Κάνει τίποτα ή να βάλω άλλο? Και πως το απενεργοποιώ χωρίς να το απεγκαταστήσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 αυτο το antivirus ειναι το panda αμα βαλεις αλλο γιατι να το απενεργοποιησεις και να μην το κανεις απεγκατασταση?
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 σβηστο οπως ειναι.τι αλλο θα δουμε. τοσα ωραια free antivirus υπαρχουν.
tolisk99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Να βάλω AVG ή avast λέτε? Το avast έχω ακούσει οτι είναι πολύ βαρύ αλλά κάνει δουλειά... Λέω να το κρατήσω να μην πάει χαμένο γι αυτό ρωτάω πως το απενεργοποιω
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σαν ιός εξαπλώνεται το τουρμπέξ. Μέχρι και antivirus βγάζουν; Έλεος!Βγάλτο και βάλε MSE.
tolisk99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μάλλον αυτό θα βάλω αλλά σκέφτομαι και για τα avast & avg...
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αν είναι να βάλεις Free από εμένα MSE, διαφορετικά Kaspersky. 1
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν ειναι να βαλει mse καλυτερα να αφησει το turbox ποιο αποτελεσματικο θα ειναι . 4
arc Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν ειναι να βαλει mse καλυτερα να αφησει το turbox ποιο αποτελεσματικο θα ειναι . Αυτό. Το turbox βασίζεται στο panda, το οποίο ειναι πολύ καλύτερο από το mse. Να βοηθήσουμε το παιδί, οχι να το κάψουμε.
tolisk99 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δηλαδή ή κρατάω το TurboX ή πάω για AVG-Avast Τι προτείνετε? Αν κρατήσω το TurboX δεν θα είμαι ασφαλείς?
veteranos123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το avast free και είμαι μια χαρα<br><br> Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δηλαδή ή κρατάω το TurboX ή πάω για AVG-Avast Τι προτείνετε? Αν κρατήσω το TurboX δεν θα είμαι ασφαλείς? Αν είναι trial/promotion έκδοση που θα λήξει π.χ. σε 30 ή 60 μέρες, βγάλ' το από τώρα και βάλε κάποιο από αυτά που πρότειναν τα παιδιά. Αν δεν είναι trial αλλά κανονική έκδοση, άσ' το. Panda είναι με αλλαγμένη τη ρεκλάμα, δεν είναι καθόλου κακό antivirus...
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Έβγαλαν και antivirus από την turbox? Panda με αλλαγμένη ρεκλάμα, τι άλλο θα αντιγράψουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα