jquign Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 καλησπερα σε ολους, πηρα προσφατα ενα desktop με windows 8. αφου περασα ολα τα updates που μου εβγαζε το windows update, μετα πηγα στο windows store και κατεβασα και το upgrade για να γινουν 8.1, το οποιο και εγκατασταθηκε κανονικα, ολα μια χαρα. ξαναπηγαινω ομως μετα στο windows update για να κατεβασω το Windows 8.1 Update 1, αλλα περα απο καποια μικρα αλλα updates αυτο δεν μου το εμφανιζει, οσες φορες και αν κανω check for updates. εγκατεστησα ολα τα αλλα updates που μου εβγαλε εκτος απο εναν driver που δεν ηθελα να τον περασω. Να κανω κατι αλλο? Υπαρχει περιπτωση να περαστηκε μαζι με τα 8.1? να ητανε ενσωματωμενο πλεον με το πακετο των 8.1?! Το automatic updates το εχω κλειστο, δεν περαστηκε παντως απο μονο του.. και μαλιστα βλεπω αλλαγες που υπαρχουν μονο αφου περασεις και το Update 1! Μπηκε μονο του καπως?? Σας Ευχαριστω!
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το update εχει ενσωματωθει στην αναβαθμιση που κατεβαζεις απο το store .
jquign Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 οκ ευχαριστω!το βρηκα οντως.Απο το site της microsoft για να γνωριζετε γενικα και αλλοι: Εγκατάσταση του πιο πρόσφατου Windows 8.1 Update (γνωστά και ως KB 2919355)Αν στον υπολογιστή σας εκτελούνται τα Windows 8 ή τα Windows RT, ανοίξτε το Windows Store στον υπολογιστή σας και κάντε ενημέρωση σε Windows 8.1 ή σε Windows RT 8.1. Θα συμπεριλαμβάνεται αυτή η πιο πρόσφατη ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα