Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Εκανα update στο bios μολις και δεν βρισκω καποια νουμερα που μπορουσα να βαλω στο AI tweaker ωστε να ορισω το ποσο θα τρεχει ο επεξεργαστης. Στο προηγουμενο bios εβαζα πχ. 36 και μου εβγαζε συνολο 3600 (36χ100) δηλαδη 3.6 Ghz. Σε αυτο το νεο, μπορω να πειραξω μονο το BCLK για να ρυθμισω τα ghz. Δεν θα ηταν προβλημα αυτο, εαν δε μου αλλαζε και τη συχνοτητα στις RAM. Δηλαδη με το που αλλαζω το BCLK αλλαζουν μαζι και οι RAM...

Πως μπορω να το φτιαξω αυτο? Δε θελω να γυρισω σε προηγουμενο bios δε βρισκω το λογο γιαυτο. Θελω να μπορω να κρατησω τις RAM στα 1600 και τον επεξεργαστη στα 3400-3500 διοτι ετσι οπως μου τον εχει τωρα (3800 default) εχω προβλημα με temps.. Η μονη αλλη λυση που βρηκα ειναι να απενεργοποιησω πληρως το turbo mode και να τρεχει μονιμα στα 3200, αλλα χανω αρκετα δευτερολεπτα σε renders που κανω (δουλευω 3D παρα πολυ). Συμβουλες? ευχαριστω

Το βρηκα για οποιον ποτε αναρωτηθει. Λειπει το option turbo ratio και απλα μπαινεις και γραφεις τον πολλαπλασιαστη σε καθε πυρηνα.  :-D

Επεξ/σία από thanulee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...