TAKISTRIGONIS Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Θέλω να πάρω μια 47αρα 3d tv μάλλον LG για το σαλόνι να βλέπω τενιες 3d και με υπότλιτλους 3d (idx/sub) να μπενει γρήγορα στα μενου άμεση ανταπόκριση , στο internet να βλέπω και από εκει τενιες να κάνω τα πάντα. Έχει βγάλει μοντέλα με google tv αλλά δεν ξέρει κανεις τίποτα πότε θάρθουν και αν θάρθουν Ελλάδα , και η sony έχει κάποια καλά μοντέλα αλλά δεν τα ξέρω καλά, και οι πωλητές δεν τα ξέρουν καλά. Η τηλεόραση θα είναι συνδεδεμένη κυρίος με το PC και από εκεί θα παίζονται τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα 50'' la860v και σε lb670v θέλω να βλέπω πολύ 3d με 3d subtitles full HD, pc gaming να κάνει τα πάντα με τέλεια εικόνα και χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blendizzy5000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπέρα επειδή βλέπω δεν έχεις πάρεις απάντηση από κανέναν και εγώ της ίδιες απορίες έχω αλλά μετά από πολύ ψάξιμο γιατί και εγώ μάλλον τέλος του μήνα θα την πάρω θα πάω σε lg με webos 55 inches full HD 3d μπες και δες τα μοντέλα τα καινούργια κάνουν όλα όσα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σήμερα δοκίμασα μια la620 3d τενία δικία μου τους πήγα τον σκληρό στον κοτσόβολο και έπεξε από εκει 3d αλλά θέλει λίγο πιο μακρινή απόσταση και σχεδόν στο κέντρο γιατί χάνει αν βλέπεις λίγο χαμηλά ή λίγο από πιο ψηλά θωλώνει και φωβάμαι μην ξενερώσω αν είναι έτσι όλες. Κύριος λόγος είναι το 3d FullHD 3d (mkv) movies και ιντερνετ tv movies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blendizzy5000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε παλιό μοντέλο δεν πας?? Δες τα καινούργια ξεκινάνε με προσιτές τιμές τα έχουν φέρει και τα media markt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μας εχουν τρελανει πιο 3d ειναι το καλυτερο, αυτο με ενδιαφερει κυριος και internet tv 3d. Ηδη παιζω και βλεπω σε προβολεα optoma hd67 3d vision nvidia active 3d από υπολογιστή. Οποτε δεν εχω προβλημα μετο ενεργο 3d. Τι ωμος θα πρεπει να διαλεξω? samsung 6400, 6500 σε 50-55 αρα, lενργό ή παθητικό LG? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2014 από TAKISTRIGONIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλύτερο, κατά την άποψή μου πάντα, το ενεργητικό 3d. Αν μπορείς να πας στην samsung 6500 στις 55", ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πήγα σήμερα και είδα από κοντά της 3d tv σε 50 -55 ιντσες. Είδα ένα 3d που είχα μαζί μου με υπότλιτλους 3d ήταν κάτι το φανταστικό τρελαθηκα και με τις 3 μάρκες Sony, samsung, LG. Το παθητικό είναι ίδιο με τα ενεργά απότι είδα με τα ενεργά απλά αυτό που κατάλαβα είναι πιο φωτινό στο ενεργό το 3d, samsung ue55h6400-6500, sony 805-815, lg lb 650v , lb 670v. Όλα καλά ήτανε αλλά μια φορά πέρνεις τόσο ακριβή και τόσες ίντσες για χρόνια. Τι να διαλέξω έλεγα για LG αλλά η samsung ήτανε πιο φωτηνές στο 3d , και θέλω και smart tv να βλέπω και από εκει τενιες και 3d, παιχνιδια παίζω single player για λίγο όχι συχνά. Τηλεόραση με μαύρο πλαίσιο λεπτή είχε κυρίος η LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ ευχαριστω το 3d samsung απο ολα τα μοντελα της μαρκες ηταν το καλυτερο για μενα τρελαθηκα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2014 από TAKISTRIGONIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τελικά, samsung επέλεξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τωρα κανω ερευνα αγορας που θα την βρω πιο φτηνα μεχρι μεσα ιουνιου θα την εχω παρει πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Την 6500 ή αλλο μοντέλο κοιτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παο κυριως για 6500 πολυ δυνατη και τελειο 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πιστευω πως η σειρα 6χχχ της sammy ειναι vfm. καλη ποιοτητα και μαζεμενη τιμη για τα δεδομενα των "πολλων" οπως και εγω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πάντως διαφορά μεταξύ των απλών 6100 και των πιο πλούσιων πχ 6800, υπάρχει και αρκετή μάλιστα. Διαφορά και στην τιμή, εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα