Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση-γραμμή ίντερνετ  της Wind σε ένα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας. Γίνεται να μεταφέρω αυτή τη σύνδεση στο διπλανό διαμέρισμα χωρίς να κάνω νέα σύνδεση,  και τί ακριβώς χρειάζεται αν γίνεται;

Δημοσ.

Έχω σύνδεση-γραμμή ίντερνετ  της Wind σε ένα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας. Γίνεται να μεταφέρω αυτή τη σύνδεση στο διπλανό διαμέρισμα χωρίς να κάνω νέα σύνδεση,  και τί ακριβώς χρειάζεται αν γίνεται;

Αν δεν ξερεις φωναξε εναν ηλεκτρολόγο να στο κανει,

Δημοσ.

Αν δεν ξερεις φωναξε εναν ηλεκτρολόγο να στο κανει,

Όχι αλλιώς το εννοώ, αν όντως γίνεται, δεν παίζει να το κάνω μόνος..

Να μην ακυρώνω συνδέσεις και κάνω απ'την αρχή..

Δημοσ.

Ειτε θα πληρωσεις μεταφορα στην Wind ειτε θα φωναξεις ηλεκτρολογο και θα πληρωσεις αυτον, χωρις καμια αναμιξη της Wind.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακομα και στην wind να το πει δεν θα γινει μεταφορα.απλα θα στειλουν τεχνικο να μεικτονομησει στο νεο διαμερισμα.απλα θα τον χρεωσουν .

Δημοσ.

Περίπου 40 ευρώ κοστίζει η μεταφορά γραμμής, περίπου τόσα θα σου πάρει και ο ηλεκτρολόγος και λίγα λέω.

Δημοσ.

αν εχει κανα φιλο που πιανουν τα χερια του ας τον φωναξει.γιατι να  αλλαξεις μια γραμμη απο τον κατανεμητη ειναι μετα βιας 10 λεπτα δουλεια αν υποθεσουμε οτι η καλωδιωση μεσα στο σπιτι ειναι οκ.

Δημοσ.

Και ο μαστορας που σου αλλαζει τα τακακια στο αυτοκινητο ειναι δουλεια 10 λεπτων, αντε καντο. Μπορει να σου πετυχει μπορει και να σκοτωθεις. Ετσι ειναι και αυτο, μπορει οντως να το βρεις αλλα μπορει και να κανεις ολη την πολυκατοικια χαλια. Σε

Δημοσ.

Και ο μαστορας που σου αλλαζει τα τακακια στο αυτοκινητο ειναι δουλεια 10 λεπτων, αντε καντο. Μπορει να σου πετυχει μπορει και να σκοτωθεις. Ετσι ειναι και αυτο, μπορει οντως να το βρεις αλλα μπορει και να κανεις ολη την πολυκατοικια χαλια. Σε

δεν θα το παω ετσι για ευνοητους λογους.στους ηλεκτρολογους ολοι ξερουμε οτι για την ιδια δουλεια ο καθενας μπορει να χρεωσει οτι θελει.οπως ισχυει και για τους τεχνικους Pc κτλ.δεν σημαινει οτι αυτος που θα του παρει 40 θα του κανει κορυφη δουλεια και οτι ο αλλος που θα του παρει 20 θα κανει χαλια δουλεια.,απλα ο ενας λεγετε πιασοκωλης.δηλαδη αν εγω σου παρω 100 ευρω να σου αλλαξω τροφοδοτικο στο Pc και ο αλλος σου πει 20 σημαινει οτι αυτος με τα 20 θα στο βαλεει λαθος ή οτι εγω παιρνω οτι να νε.να πληρωσεις 40 ευρω για μεικτονιμιση σε αλλο διαμερισμα ειδικοτερα αμα δεν χρειαστει να φτιαξεις κατι πανω στο σπιτι ναι ειναι υπερβολικα λεφτα την σημερον εποχη.γιατι στην κυριολεξια ειναι 10 λεπτα δουλεια.

Δημοσ.

ειναι πολύ απλη διαδικασία, ειδικα αν η οικοδομη ειναι έως 10-15 διαμερίσματα...

Το είχα κάνει για φίλο σε οικοδομή με 45 (!) διαμερίσματα αλλα ήταν οργανωμένα και ειχαν χαρτάκια οποτε έκανα μετα βίας 5 λεπτά...

Βρες ενα γνωστό σου που να ξέρει ή φέρε εναν ηλεκτρολόγο. Κανονικά δεν πρέπει να πάρει πάνω απο 20€...

Η μονη μλκια ήταν που δεν ειχα το εργαλειακι για τα καλώδια (αληθεια πως λεγεται να παρω ενα απο ebay?) και εκανα πατεντες με οτι ειχα 

Δημοσ.

Δεν κανω αυτη την δουλεια.:)

Εγω πιστευω οτι πρεπει να κερναμε ενα καφε (απο το καφενειο που ειναι και φτηνος) στον ηλεκτρολογο και πολυ του ειναι. Για 5 λεπτα δουλειας σιγα μην θελει και περισσοτερα.
Αυτο το "5 λεπτα δουλεια" το εχω ακουσει πολυ, ειναι το μοτο της χωρας γενικοτερα. Ολα ειναι 5 λεπτα δουλεια.

Δημοσ.

ειναι πολύ απλη διαδικασία, ειδικα αν η οικοδομη ειναι έως 10-15 διαμερίσματα...

Το είχα κάνει για φίλο σε οικοδομή με 45 (!) διαμερίσματα αλλα ήταν οργανωμένα και ειχαν χαρτάκια οποτε έκανα μετα βίας 5 λεπτά...

Βρες ενα γνωστό σου που να ξέρει ή φέρε εναν ηλεκτρολόγο. Κανονικά δεν πρέπει να πάρει πάνω απο 20€...

Η μονη μλκια ήταν που δεν ειχα το εργαλειακι για τα καλώδια (αληθεια πως λεγεται να παρω ενα απο ebay?) και εκανα πατεντες με οτι ειχα 

γεννητρια ηχητικοι και ακουστικου σηματος για να βρεις την γραμμη και καρφωτικο krone για να πατησει την γραμμη στην ρεγκλετα οταν δεν ειναι με βιδες.

Δεν κανω αυτη την δουλεια. :)

Εγω πιστευω οτι πρεπει να κερναμε ενα καφε (απο το καφενειο που ειναι και φτηνος) στον ηλεκτρολογο και πολυ του ειναι. Για 5 λεπτα δουλειας σιγα μην θελει και περισσοτερα.

Αυτο το "5 λεπτα δουλεια" το εχω ακουσει πολυ, ειναι το μοτο της χωρας γενικοτερα. Ολα ειναι 5 λεπτα δουλεια.

καποια πραγματα ειναι 5 λεπτα ή 10 λεπτα ή 20 λεπτα και δυστυχως στην ελλαδα δεν ισχυει μονο το 5 λεπτα δουλεια αλλα ισχυει και το χρεωνω τα μαλλιοκεφαλα μου γιατι απλα ξερω να το κανω.η συγκεκριμενη δουλεια ειναι αρκετα ευκολη αν εχεις τα καταλληλα εργαλεια.ναι αν δεν εχουν φτιαχτει πανω τα πριζακια κτλ ναι μπορει τα 5 λεπτα να γινουν 30 λεπτα να γινουν μια ωρα αλλα εκει θα σε δει και ο πελατης οτι εφαγες μια ωρα γιατι ολα τα πριζακια ηταν λαθος.αλλα το κομμενη ταριφα το ελληνικο δηλαδη 60 ευρω no mattr what δυστυχως ισχυει σε πολλα πραγματα.αν και τα λαθη με τα πριζακια γινονται σε καινουρια σπιτια παρα σε σπιτια που ηδη επαιζαν.εκει αν κατσεις μια ωρα γιατι ολα τα πριζακια ηταν λαθος οκ ναι θα χρεωσεις παραπανω.αλλα επειδη η λαμογια ειναι χαρακτηριστικο μας θα υπαρξουν ηλεκτρολογοι που θα χρεωσουν 50 ευρω για τα 5 λεπτα ακομα και αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το εχω δει ουκ ολιγες φορες οπως επισης εχω δει ηλεκτρολογους που τους φωναζουν πελατες να τσεκαρουν την καλωδιωση γιατι πχ τους ειπε ο παροχος οτι χανουν χ megabit μεχρι πανω και ο ηλεκτρολογος ερχεται παιρνει 30-40 ευρω για να τσεκαρει την φυσικη συνεχεια του καλωδιου την οποια την εχουν ηδη αφου παιζει το τηλεφωνο.παρα πολλα πονεμενα παραδειγματα.μπορεις να γραφεις για ωρες για πολλους απο αυτους για το τι λεφτα παιρνουν και για τι δουλεια κανουν.Utp διπλα σε ρευμα.τηλεφωνικα διπλα σε ρευμα και αλλα τοσααααααααααα.

Δημοσ.

γεννητρια ηχητικοι και ακουστικου σηματος για να βρεις την γραμμη και καρφωτικο krone για να πατησει την γραμμη στην ρεγκλετα οταν δεν ειναι με βιδες.

γεννήτρια ηχητικού για κάποιο παραξενο λόγο έχω σπιτι (δε ξερω καν ποτε την πήρα), το καρφωτικό δεν ειχα αλλα θα πάρω ενα (νομίζω αυτό κάνει http://www.ebay.com/itm/300750949887?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 )

Όταν ειναι με βίδες η ρεγκλέτα ειναι πιο εύκολο.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...