Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρω το τελευταιο καιρο στις σχολες οτι παιζουν πολλα tablet κυριως note  και οι σημειωσεις που βλεπω οτι βγαζει μου φαινονται αψογες.
Αν προσθεσεις οτι μπορεις να διαβασεις κιολας τα pdf σου παντου να σερφαρεις να ακουσεις μουσικη...
Εχω αρχισει να πιστευω οτι ισως και να αξιζουν τελικα τα tablet.

Οποτε εφτασα και εγω να ρωτησω!Αν θελω ενα tablet το οποιο θα μπορει να κραταει σημειωσεις,υποθετω θα θελει digitizer(?),να μπορω να διαβασω σημειωσεις και να μπορω να κραταω τα αρχεια μου ταξινομημενα οπως θελω και οχι οτι να ναι.

Επισης ηθελα να ρωτησω.Παιζει να υπαρχουν προγραμματα οπως Photoshop,compilers απο γλωσσες οπως C,C# κλπ?Αν υπαρχουν τοτε θα ειναι χρυσο εργαλειο παναθεμα το!

Υποθετω κατι στις 8-10 ιντσες θα μου ηταν αψογο..Ευχαριστω πολυ!

Να συμπληρωσω με ενδιαφερει να γινεται να αγοραζεις Online βιβλια κλπ 

Δημοσ.

Εως 250 ευρω διαθετω υποθετω θα κοιταξω για καποιο μεταχειρισμενο απο εδω ο:) 
και ναι αυτο ειχα δει και βλεπω να συνιστουν ολοι.Δεν ξερω τις διαφορες τους πανω σε tablet οποτε δεν μπορω να κρινω.

Επειδη διαβαζω διαφορα αυτη τη στιγμη για να καταλαβω.Tablet με windows 8.1 που λενε καμποσα.Εννοουμε τα ιδια που φοραω εγω στο desktop Μου τωρα?Γιατι βαση αυτης της λογικης θα μπορω να περασω οτι προγραμμα τρεχω και σε ενα pc(photoshop,compilers,micros.office κλπ)Καλα τα λεω?

Δημοσ.

Εως 250 ευρω διαθετω υποθετω θα κοιταξω για καποιο μεταχειρισμενο απο εδω ο :) 

και ναι αυτο ειχα δει και βλεπω να συνιστουν ολοι.Δεν ξερω τις διαφορες τους πανω σε tablet οποτε δεν μπορω να κρινω.

Nαι αυτο ειναι ενα αρκετα καλο μοντελο με καλη οθονη αφθονη ram και μπορει να τρεξει ευκολα ολες τις εφαρμογες android.

Επειδη διαβαζω διαφορα αυτη τη στιγμη για να καταλαβω.Tablet με windows 8.1 που λενε καμποσα.Εννοουμε τα ιδια που φοραω εγω στο desktop Μου τωρα?Γιατι βαση αυτης της λογικης θα μπορω να περασω οτι προγραμμα τρεχω και σε ενα pc(photoshop,compilers,micros.office κλπ)Καλα τα λεω?

Nαι οτι τρεχει και το pc σου αλλα προσεξε μην παρεις με windows RT που ειναι στην ουσια αλλο λειτουργικο και δεν τρεχει τις εφαρμογες που βγαινουν για τα κανονικα windows . Δεν  νομιζω να βρεις κατι να τρεξει τετοια προγραμματα απροβληματιστα και ανετα στα 250€. Ισως αν καποιος φιλος εχει καποια προταση να σε βοηθησει περισσοτερο αλλα νομιζω σε αυτα τα λεφτα δυσκολο να βρεις κατι δυνατο με windows . Σε μεταχειρισμενο τωρα ισως αλλα και παλι δυσκολα πιστευω . Αν βρεις κατι κανε τον κοπο να το ποσταρεις εδω

• Like 1
Δημοσ.

ανεβα λιγο παραπανω και παρε αυτό http://www.skroutz.gr/s/4500940/Asus-VivoTab-Note-8-32GB.html

Wacom digitizer - πενακι - μπορεις να το δουλεψεις και ως pc (φυσικα λογω μικρης οθονης δεν είναι για πολύ εργασια εκει) και στο metro περιβαλλον του είναι μια απολαυση. Μην μπλέξεις με android συμβουλη μου.....

Δημοσ.

ανεβα λιγο παραπανω και παρε αυτό http://www.skroutz.gr/s/4500940/Asus-VivoTab-Note-8-32GB.html

Wacom digitizer - πενακι - μπορεις να το δουλεψεις και ως pc (φυσικα λογω μικρης οθονης δεν είναι για πολύ εργασια εκει) και στο metro περιβαλλον του είναι μια απολαυση. Μην μπλέξεις με android συμβουλη μου.....

το wacom digitizer μπορούμε να το αγοράσουμε και να το χρησιμοποιούμε και στο asus t100???

γίνεται?

Δημοσ.

Εως 250 ευρω διαθετω υποθετω θα κοιταξω για καποιο μεταχειρισμενο απο εδω ο :) 

Nαι αυτο ειναι ενα αρκετα καλο μοντελο με καλη οθονη αφθονη ram και μπορει να τρεξει ευκολα ολες τις εφαρμογες android.

Nαι οτι τρεχει και το pc σου αλλα προσεξε μην παρεις με windows RT που ειναι στην ουσια αλλο λειτουργικο και δεν τρεχει τις εφαρμογες που βγαινουν για τα κανονικα windows . Δεν  νομιζω να βρεις κατι να τρεξει τετοια προγραμματα απροβληματιστα και ανετα στα 250€. Ισως αν καποιος φιλος εχει καποια προταση να σε βοηθησει περισσοτερο αλλα νομιζω σε αυτα τα λεφτα δυσκολο να βρεις κατι δυνατο με windows . Σε μεταχειρισμενο τωρα ισως αλλα και παλι δυσκολα πιστευω . Αν βρεις κατι κανε τον κοπο να το ποσταρεις εδω

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Οποτε ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα με τα tablets η μεταφορικοτητα τους σε συνδυασμο με λογισμικο που μπορεις να τρεξεις προγραμματα της δουλειας σου σε ενα βαθμο τοτε windows tablet αξιζει παραπανω.

Or is it just me?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Οποτε ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα με τα tablets η μεταφορικοτητα τους σε συνδυασμο με λογισμικο που μπορεις να τρεξεις προγραμματα της δουλειας σου σε ενα βαθμο τοτε windows tablet αξιζει παραπανω.

Or is it just me?

Ναι καπως ετσι αλλα για να τρεξεις βαρια προγραμματα πρεπει να εχεις και το αναλογο hw . Και κατι αλλο αρνητικο για εμενα ειναι η χρηστικοτητα που μπορει για μερικες εφαρμογες να ειναι καλυτερη (σημειωσεις πχ) αλλα σε αλλες εφαρμογες ποντικι&πληκτρολογιο>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> οθονη αφης .

Για εμενα τουλαχιστον για αυτο εχω και το ταπεινο laptopακι οου εχω στην υπογραφη μου και δεν το εχω αλλαξει με καποιο windows tablet .

Δημοσ.

το wacom digitizer μπορούμε να το αγοράσουμε και να το χρησιμοποιούμε και στο asus t100???

γίνεται?

Όχι........
Δημοσ.
wind25, on 06 May 2014 - 4:16 PM, said:

γίνεται?

To καθε digitizer ειτε της wacom ειτε καποιας αλλης εταιριας,θα πρεπει να υποστηριζεται απο την οθονη του tablet!Το t100,δεν υποστηριζει καποιο pen digitizer,αλλα μονο για τα δακτυλα!

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ανεβω σε τιμες 1000+ τοτε θα παω για mac προσωπκα :) Ασε που το μονο πραγμα που μπορω να μεταφερω στη σχολη και δεν εχουν προβλημα οι καθηγητες ειναι tablet.Και ενταξει δεν θα το παρω μονο για τη σχολη απλα η σχολη ειναι ο κυριως λογως που με ενδιαφερει κατι τετοιο και να διαβαζω βιβλια παντου.Παιχνιδια,σερφινκ κλπ παντα μεσα στα ενδιφεροντα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 250€ οι επιλογες ειναι:

Galaxy note 8 καινουριο

Galaxy note 10.1 ισως το βρεις καινουριο σε αυτα τα λεφτα

Asus vivotab note 8 μεταχειρισμένο μαλλον

Και τα τρια με wacom πενακι για σημειωσεις.

Το τελευταιο τρεχει windows 8.1  ενω τα αλλα δυο android.

Αν δεν σε ενδιαφερουν καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες των windows εγω θα προτεινα καποιο απο τα galaxy. Κυριως λογο του πληθους των εφαρμογων.

Υπόψη βεβαια οτι το asus εχει και full office, δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει. Βεβαια και για τα αλλα δυο υπαρχουν αντιστοιχες εφαρμογες.

Ειχα το galaxy note 10.1 2012. Αριστο για σημειωσεις, για δαβασμα και για διασκεδαση(ταινιες, παιχνιδια κτλ)

Ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος.

Το νοτε 8 ειναι το ιδιο απλα πιο μικρο πιο ελαφρυ αλλα με μικροτερη οθονη. Και επειδη εχουν την ιδια αναλυση, υπερτερει σε ποιοτητα.

Το θεμα ειναι ποσες ιντζες σε ενδιαφερουν. Αυτο πρεπει να το δοκιμασεις μονος σου.

Επεξ/σία από alex2539

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...