Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω τα φώτα σας! Ένας φίλος μου θέλει να κάνει αναβάθμιση και επειδή ούτε εγω, ούτε αυτός γνωρίζουμε καλά από hardware, θα θέλαμε τη βοήθεια σας. Να πω ότι θέλει να κάνει την αναβάθμιση κυρίως για gaming.

Θα το εκτιμούσα αν μου λέγατε τι πρέπει να αναβαθμιστεί άμεσα και με τι μπορεί να...ζήσει :P

Το budget ειναι γύρω στα 200-250 ευρώ και μπορεί να αυξηθεί αν είναι απαραίτητο.

Το pc του έχει:

CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz

Motherboard: Manufacturer ASUSTeK Computer INC.

Model P5N-D (Socket 775)
Chipset Vendor NVIDIA

Chipset Model nForce 750i SLI SPP 

RAM: Type DDR2
Size 4096 MBytes
Καρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 9600 GT
Οθόνη: LG W2243

Δε πρέπει να ξεχνάω κάτι. Τα έκανα copy paste απο το Speccy.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Aπλα επειδη ειμαι αρχαριος θα ηθελα να το κανω βημα βημα, τι πρεπει να αντικατασταθει αμεσα; Ποιο ειναι το πιο outdated κομματι που εχω;

Ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημοσ.

το πρωτο που πρεπει να αλλαχτει ειναι η καρτα γραφικων αρχικα αλλα και ο επεξεργαστης σε δευτερη μοιρα(κραταει σχετικα καλα ακομα για την εποχη του)

Ομως με την αλλαγη καρτας γραφικων ισως χρειαστει και νεο τροφοδοτικο μιας και πολυ πιθανων αυτο που εχει ειναι 4-5 ετων και δεν αποδιδει τα ρευματα που ισως χρειαστει η νεα καρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καποια προβληματα τελευταια... Στο startup μου βγαζει το speccy 75 βαθμους τη cpu μετα απο καλο καθαρισμα.

Δοκιμασα να σβησω το τροφοδοτικο μετα το σβησιμο του pc. Το αφησα 2 ωρες και μετα που το αναψα πηγε στους 50 ομως αρχισα να βλεπω προβληματα freezing σε τυχαιες στιγμες...

Να τονισω οτι εχει τελειωσει η μπαταρια της motherboard αλλα δε ξερω αμα παιζει ρολο :P

Θελω καρτα οπωσδηποτε γιατι βλεπω παιχνιδια που ερχονται το φθινοπωρο και δε πιανω ουτε τα minimum...

Δημοσ.

Εχω freeze αμα κλεισω το τροφοδοτικο οταν κλεισω το pc για καποιο λογο. Μπλε οθονες οχι, δεν εχω.

Απλα ερχονται καποια παιχνιδια που δε πιανω ουτε τα minimum (κυριως καρτα γραφικων) και θελω να κανω μια αναβαθμιση εγκαιρα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ξεθαβω γιατι κατεληξα (σχεδον) και θα ηθελα την αποψη σας. Με μια καλη οικονομια ανεβασα το μπατζετ στα 500 ευρω και θελω να μου πειτε πως σας φαινεται:

RAM: CRUCIAL BLS2C4G3D169DS3CEU 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ BALLISTIX SPORT XT DUAL CHANNEL KIT

GPU: XFX AMD RADEON R9 270X R9-270X-CDJ4 DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

MOBO:  ASROCK H97 PERFORMANCE RETAIL

CPU: INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX

Ολο μαζι 528 ευρω.

Δημοσ.

CPU&GPU που σου πρότεινε ο prospector8. Ram αυτές εδώ

http://www.e-shop.gr/kingston-khx16c9b1rk2-8x-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-red-series-xmp-dual-channel-kit-p-PER.550382

Μητρική δες και αυτή από skroutz είναι πολύ καλή

http://www.skroutz.gr/s/4869796/Asus-H97M-Plus.html

Θέλει αλλαγή και το τροφοδοτικό ε; Το checkαρες; Έχει θεματάκια; Κρίμα είναι να τα κάψεις όλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...