Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πουμε οτι ειναι 1ος και 3ος οροφος και εχω ηδη ethernet η ασυρματη δικτυωση. Για να εχω σε αλλο μερος τον 2ο αριθμο

Δημοσ.

Καπως ετσι οπως τα λες θα ειναι. Ουσιαστικα θα στειλω ασυρματα το δυκτιο μου κατω και θα ξαναβαλω ενα ρουτερ παλι της cyta προφανως να εχω τον δευτερο αριθμο. Προσβαση εννοεις στο ρουτερ δεν θα εχω? Το εχει κανει καποιος σιγουρα δικος σου πχ και δουλεψε?

Δημοσ.

Καπως ετσι οπως τα λες θα ειναι. Ουσιαστικα θα στειλω ασυρματα το δυκτιο μου κατω και θα ξαναβαλω ενα ρουτερ παλι της cyta προφανως να εχω τον δευτερο αριθμο. Προσβαση εννοεις στο ρουτερ δεν θα εχω? Το εχει κανει καποιος σιγουρα δικος σου πχ και δουλεψε?

Εννοώ ότι το firmware έχει κλειδωμένο το VoIP και δε μπορείς να το σετάρεις όπως εσύ θες. Όχι δε το έχει κάνει κανείς για να ξέρω σίγουρα ότι δουλεύει.

Τώρα για το ασύρματο που λες λογικά θα στέλνεις το σήμα του πρώτου με Repeater αλλά δε νομίζω ότι το δεύτερο ρούτερ μπορεί να παίξει ως client για να πάρει το σήμα από το repeater. Με ethernet μόνο αν θα γίνει αυτό που θες. Εκτός αν τα ρούτερ αυτά υποστηρίζουν WDS για να "μιλήσουν" με wireless. Αλλά κ πάλι δεν ξέρω πως γίνεται αν βάλεις ανάμεσα τους και repeater.

Δημοσ.

Σευχαριστω πολυ leonidas_. Θα ρωτησω και τεχνικο της συτα αλλα πιστευω χλωμο να ξερουν να μου πουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...